Як швидко вилікувати кашель? [draft]



З кашлем стикався кожен, причому неодноразово. І часто буває так, що він з’являється дуже несподівано, без будь-яких передумов. Хоча, як відомо, для хвороби часу немає. Тому, за перших проявів симптомів, ми намагаємося якомога швидше вилікувати кашель у домашніх умовах. Виконати це просто, але насамперед необхідно усунути першопричину кашлю.

Інгаляції як спосіб лікування

Найчастіше кашель є частиною вірусних простудних захворювань. Ми, за звичкою, не занадто серйозно ставимося до застуди, хоча вона може зумовити небажані наслідки, позбавитися від яких буде набагато складніше, ніж вилікувати кашель. Тому краще за все звернутися до лікаря, і він обов’язково призначить лікування і підкаже, як вилікувати кашель швидко. Хоча також можна спробувати додаткове лікування. Відповідь на запитання: “Як швидко вилікувати кашель у домашніх умовах?” – дає народна медицина. Проте, необхідно враховувати, що перед застосуванням того або іншого народного способу лікування, краще проконсультуватися з лікарем. Крім того, необхідно переконатися, що ті або інші компоненти не викличуть у Вас алергічних реакцій.
Якщо раптом в горлі дере, Ви відчули біль, то відразу ж замисліться над тим, як швидко вилікувати кашель в домашніх умовах, не звертаючись до лікаря. У цьому Вам допоможуть інгаляції. Краще за все використати паровий інгалятор, який можна придбати в аптеці, або ж можна скористатися старим способом – подихати над каструлею, накрившись рушником.Середня тривалість інгаляції становить 10 хвилин. Важливо, щоб у цей час, Ви не переживали неприємних відчуттів. Для того щоб швидко вилікувати кашель, на день треба проводити не менше 5-6 інгаляцій. Однак необхідно враховувати, що вдихати пару не можна при високій температурі, а після процедури не можна голосно розмовляти і тим більше виходити на вулицю. Які ж інгаляції допоможуть позбавитися від кашлю в домашніх умовах? Для цього треба використати суміші для вдихання:

  • медові;
  • евкаліптові;
  • лужні.

Полоскання як спосіб лікування

Полоскання є одним зі способів як швидко позбавитися від кашлю. Воно знімає роздратування і запальний процес.Для досягнення більшого ефекту, полоскання краще проводити разом з інгаляцією. Щоб досягти максимального ефекту, горло треба полоскати кожних 3 години. Для цього можна використати трав’яні збори або содовий розчин.

Засоби для внутрішнього застосування

Коли нас мучить кашель без відходження мокроти, ми намагаємося знайти спосіб як швидко вилікувати сухий кашель. У цьому випадку до інгаляцій і полоскань необхідно додати  засоби для внутрішнього застосування. Наприклад, поєднання алое і меду допоможе вилікувати кашель швидко. Цю суміш необхідно приймати 5 разів на день, незалежно від прийомів їжі.
Іншим засобом є поєднання сирої картоплі й меду, а також давно відомий спосіб змішування молока і меду. Проте багато медиків радять не додавати мед в молоко, а їсти його вприкуску.Мед є відмінним засобом для лікування кашлю, оскільки він має обволікаючі й пом’якшувальні властивості. Безумовно, засоби народної медицини не є панацеєю, проте вони можуть забезпечити швидке лікування кашлю і значно прискорити одужання.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *