Хімічний пілінг обличчя в домашніх умовах: відгуки [draft]



Хімічний пілінг обличчя – процедура проста, але ефективна. Після такого чищення роздратування проходять, а шкіра стає матовою і виглядає молодше. Процедура показана всім, хто бажає позбавитися від пігментних плям або веснянок, привести в порядок проблемну шкіру, а також підготувати обличчя до використання засобів з догляду.

Глибокий хімічний пілінг обличчя: відгуки і рецепти

Після такої процедури шкіра відновлюється дуже довго, адже глибокий хімічний пілінг обличчя спрямований на максимальне очищення шкіри з подальшим її оновленням. У салонах таке очищення проводиться за допомогою фенолу, а ось в домашніх умовах зробити глибокий пілінг можна за допомогою самостійно виготовленої маски.

Відгуки

Наталя: мені 27 років, на обличчі ще з підліткового віку був висип, шкіра вранці жирна, пори швидко засмічуються. Після декількох процедур глибокого пілінгу обличчя оновилося, стало матовим, на дотик бархатистим, і від чорних точок шкіра позбавилася.

Юлія: після пологів у мене з’явилися невеликі пігментні плямочки на обличчі, і я зважилася на глибокий хімічний пілінг, сходила до косметичного салону кілька разів, і після кожної процедури шкіра яснішала, стала підтягнутою і м’якою.

Рецепт

Якщо Ви вже близько знайомі з хімічним пілінгом, то можете повторити процедуру вдома.

Порядок маніпуляцій такий:

  • обробіть шкіру спеціальним знезаражувальним засобом (це допомагає нормалізувати кислотний баланс і підготувати шкіру для подальших маніпуляцій);
  • нанесіть на обличчя тонкий шар кислоти, залиште на певний час;
  • очистіть шкіру нейтралізатором;
  • нанесіть на обличчя зволожуючий і заспокійливий крем.

Зверніть увагу: під час домашнього пілінгу варто точно дотримуватися інструкції, і не залишати засобу на шкірі довше, ніж рекомендовано виробником. Неуважність може призвести до опіків та інших неприємних наслідків.

Поверхневий хімічний пілінг обличчя: відгуки і рецепти

Робиться фруктовими кислотами: яблучною, винною, лимонною, гліколевою. Поверхневе очищення передбачає часткове омолоджування шкіри.

Відгуки

Ілона: страждаю від жирної шкіри, є невеликий шрам. Моє обличчя після хімічного пілінгу стало іншим – пори чистоту, шрам майже вицвів, його вже не помітиш.

Євгенія: мені 19 років, гормони в найактивнішому стані, постійний висип на обличчі. Мама робила мені поверхневий пілінг у домашніх умовах, після нього відчувається, як дерма поступово оновлюється і стає помітно чистіше.

Рецепт “Вівсянка”

Цей рецепт не передбачає кислоту, яку використовують майстри в косметичному салоні, але ефект від регулярного нанесення такої маски помітний вже через місяць. Вівсяну крупу перемолоти до стану дрібних крупинок, набрати необхідну кількість в долоні, додати трохи води, почекати, поки крупинки розбухнуть. Тепер можна масажувати шкіру обличчя без втирань. Змивати теплою водою. Повторюйте процедуру щодня перед сном.

Насамкінець хочеться ще раз підкреслити: робити пілінг обличчя двічі на тиждень не рекомендується! Чисте обличчя – це результат терпіння і регулярності в розумних часових межах. Головне – уважно вивчайте інструкцію препарату, якщо проводите хімічний пілінг у домашніх умовах. Наслідки недбалості непередбачувані.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *