Швидке укладання волосся: як зробити красиву зачіску за 10 хвилин [draft]



Варіанти модних зачісок

Святкове укладання повинне відповідати двом головним вимогам: простота і стильність. Далеко не в усіх жінок напередодні свята є зайві гроші і вільний час, щоб зробити зачіску в салоні. Але це не означає, що не можна ефектно укласти волосся самостійно. Наприклад, можна зробити елегантну і практичну черепашку, якій додадуть святкового шарму невидимки з перлинами або діадема. Ще одне просте новорічне укладання, яке можна робити на волоссі будь-якої довжини, – локони. Наприклад, недбалі кучері, що злегка начесали і трохи розпустили.

Як зробити красиву зачіску за 10 хвилин?

Однією з найактуальніших і красивіших зачісок у новому сезоні стане пучок. Тільки не нудний “бабусин” пучок із 70-х, а осучаснений і елегантний варіант. Головною особливістю такого святкового укладання стане легка недбалість, яка надає образу природності й особливого шарму. Пропонуємо Вам зробити ефектний і стильний варіант пучка буквально за 10 хвилин. Гарантуємо, що з таким елегантним укладанням Ви будете королевою святкового вечора.

Вам знадобиться: гребінець з великими зубцями, тонка гумка для волосся, основа для пучка (можна замінити старою обрізаною шкарпеткою) і шпильки.

  1. Волосся ретельно розчешіть і розділіть на 3 частини – два бічних пасма і хвіст. Скроневі пасма мають бути приблизно 5-7 см завширшки, їх треба відокремити рівним проділом і зафіксувати затисками. Велику частину волосся зав’язати гумкою в низький хвіст.
  2. За допомогою спеціальної основи завертаємо хвіст в пучок. Розпрямляємо волосся по всій основі й фіксуємо невидимками.
  3. По черзі бічні пасма обводимо кілька разів навколо пучка. Ховаємо кінчики за пучок і фіксуємо шпильками. За бажання можна бічні пасмочки заплести в коси або закрутити в джгутики.
  4. Елегантний пучок на вечірку – готовий! Обов’язково зафіксуйте укладання лаком для волосся і можете сміливо вирушати на святкування.

Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *