Маска для посічених кінчиків волосся в домашніх умовах з яйцем [draft]



Яєчна маска для посічених кінчиків у домашніх умовах

Найефективніший спосіб боротьби з посіченими кінчиками волосся – поживна маска.

Є величезна кількість рецептів масок для оздоровлення волосся, які можна приготувати на звичайній кухні. Однак ми хотіли б приділити особливу увагу яєчній масці для посіченого волосся. Цей унікальний засіб дозволяє за короткий курс (1-2 місяці) регулярного використання повністю відновити структуру волосся, повернути йому здоровий блиск і силу, а головне – позбавити від посічених кінчиків.

Щоб приготувати цю диво-маску Вам знадобиться:

  • яєчний жовток – 1 шт.;
  • мед – 1 ст. л.;
  • безбарвна хна – 1 ст. л.;
  • коньяк – 1 ст. л.

Жовток треба гарненько збовтати. Окремо змішати суху хну, рідкий мед і коньяк. Додати отриману суміш до жовтка і ретельно перемішати. Маска наноситься на сухе волосся, бажано на 1-2 години. Після чого її треба змити теплою водою і обполоснути волосся прохолодною водою із соком одного лимона. Таку процедуру треба виконувати раз на тиждень протягом декількох місяців. Позитивний результат буде помітний вже через 2-3 тижні.

Маска для посічених кінчиків з яйцем і лимоном

Цей рецепт простіший у приготуванні, але не менш ефективний за своєю відновлювальною дією.

Вам знадобиться:

  • яєчний жовток – 1 шт.;
  • сік лимона – 1 ст. л.;
  • олія – 1 ст. л.;
  • тепла вода – 100 мл

Жовток змішати з лимонним соком і олією. Додати води до отримання консистенції рідкої сметани. Нанести маску на 35-40 хвилин, обов’язково укутавши голову рушником. Для закріплення ефекту рекомендується змивати маску прохолодною водою з додаванням яблучного оцту.

Крім цього, можна використати куряче яйце як поживний шампунь. Просто ретельно збийте 1-2 яйця (залежно від довжини волосся) з невеликою кількістю теплої води і вимийте голову отриманим складом. Для надання волоссю додатково об’єму звичайну воду можна замінити на мінеральну.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *