Красиві і легкі картинки для змалювання олівцем для початківців [draft]



Якщо у вашому розкладі завжди знайдеться декілька хвилин для творчості, то напевно красиві і легкі картинки для змалювання олівцем вам згодяться теж. Оригінальна підбірка зображень дозволяє не зациклюватися і не засмучуватися через те, що уява нічого не підказує. Готові незвичайні ідеї допоможуть початкуючим художникам відшукати свій індивідуальний шлях самовираження. Цікаві нескладні картинки для змалювання олівцем для початківців виявляться незамінною підмогою для домашньої творчості дівчаток і хлопчиків, а також дорослих!

Цікаві картинки для змалювання: хлопчикам і дівчаткам

Красиві картинки для змалювання олівцем досить легкі і прості, тому вони підійдуть і дітям 8-9 років. Але привабливість підібраних зображень полягає не лише в цьому. Представлені нижче дуже легкі картинки для змалювання для початківців стануть відмінною прикрасою:

  • самостійно зробленої листівки;
  • особистого щоденника;
  • блокнота;
  • альбому для малювання;
  • скетчбука;
  • звичайному зошиту.

До речі, малювати такі красиві і легкі картинки для змалювання можна не лише простими або кольоровими олівцями. Можна скористатися фломастерами, маркерами або кольоровими ручками. Теж вийде дуже яскраво і красиво!

Запропоновані картинки для змалювання олівцем хороші тим, що більшість з них виходять у початкуючих художників з першого разу. Завдяки цьому діти не зневірятимуться і не сумуватимуть, а з новими силами візьмуться за досягнення цього нелегкого, але дуже захоплюючого ремесла, після чого вже можна брати складніші картинки для змалювання!

Чим приваблива така творчість?

Частина легких картинок для змалювання олівцем для початківців відрізняється досить невеликими розмірами. Такі рішення – просто ідеальний варіант для ілюстрації особистого щоденника або сімейного альбому. Чарівні мініатюри – це дуже захоплююче. При цьому цей вид дозвілля вважається дуже корисним, адже захоплення дозволяє розвивати уважність до деталей, точність, акуратність, усидливість. Копіювання маленьких картинок не вимагає від початкуючих художників змалювання точнісінько. Завжди можна внести в зображення щось своє.

Змалювання маленьких картинок допоможе познайомитися з тонкощами побудови пропорцій, азами світлотіні, правильності зображення ліній. При цьому в результаті у вас можуть вийти:

  • забавні котики;
  • смішне жабеня;
  • чарівна пандочка;
  • милий кексик;
  • апетитна кавунова часточка.

Сьогодні в моді зображення милих дівчаток, совушек, собачок. У тренді і класні фуд-рисунки. Усе це теж є в підбірці, яку можна подивитися нижче. Залишається тільки відкрити зображення або викачати його до себе в комп’ютер і приступити до творчості!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: малюнки легкі, легкі малюнки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *