Карнавальний костюм і маска собаки своїми руками для дитини (хлопчика і дівчинки) – викрійки костюмів і шаблони масок симпатичних собачок [draft]



Як зробити карнавальну маску і зшити костюм собаки своїми руками в домашніх умовах для дитини, підкажуть фото-приклади і майстер-класи з детальним описом процесу виготовлення. Для роботи знадобляться шаблони, схеми, викрійки, папір, картон, тканини різної фактури і елементи декору. Наряди вийдуть яскравими, оптимістичними, красивими і доставлять багато радості і малюкам, і самим дорослим.

Красивий костюм собаки своїми руками для дитини – кращі ідеї з фото

Зробити будинки красивий і оригінальний карнавальний костюм собаки своїми руками для дитини не так вже складно. Занадто чітких правил і жорстких обмежень немає. Можна проявити фантазію, творче мислення і креативність, створивши з простих, доступних тканин, штучного хутра і декоративних елементів дуже яскравий, ефектний і небанальний наряд, в якому комфортно почуватиме себе на святі і малиш-детсадовец, і підліток з середньої школи.

Приклади оригінальних ідей з фото – костюми собаки для хлопчиків і дівчаток

Хлопчикові з дитячого саду чудово підійде карнавальний наряд цуценяти далматинця. Для його створення досить прикрасити білий светр або світлу кофту дитини плямистою чорно-білою манишкою, надіти на долоньки рукавиці в чорно-білих цятках, а на голівку прикріпити шапочку з мордою собачки. Доповнять наряд чорні білі шорти, шкарпеточки і чорні черевички із звичайного гардеробу малюка.Не менш вдало в ролі веселого далматинця виступить дівчинка. Для неї доведеться зшити плямисту спідничку, жилет і шапочку з вухами, а біла нарядна кофта, мереживний гольф і чорні босоніжки, напевно, знайдуться в шафці маленької модниці.
Дуже просто і швидко костюм собаки можна виготовити для хлопчика-підлітка. В якості основи підійдуть базові м’які брюки і свитшот у бежево-коричневих відтінках. На ці речі знадобиться нашивати плями з тканини темнішого або навіть чорнішого кольору, а в якості головного убору – використати шапочку в тон, доповнену тканинними висячими вушками. Завершальним штрихом стануть великі пухнасті рукавиці і зроблена з щільного матеріалу кісточка.
Найлегший варіант створення костюма собаки, однаково відповідний і хлопчикові, і дівчинці будь-якого віку, – зшити пончо в характерному забарвленні і доповнити його шапочкою-маскою з вухами і мордочкою тварини. Для основної частини наряду знадобиться немнучка блискуча тканина яскравого кольору і щільніший матеріал з бархатистою поверхнею для манишки і плям. Горловину і зовнішній край знадобиться обробити тасьмою, а ззаду пришити матер’яний або хутряний хвостик.Костюм собаки для маленької дівчинки доречно зробити в ніжних біло-рожевих відтінках. Для декорування згодиться білосніжна тканина з витягнутими нитками. Вона зімітує кучеряву шерсть пуделя. З неї потрібно буде викроїти манишку, манжети, гетри, фрагмент хвоста і покриття на шапочку з вухами, що розширюються до низу.
Білі колготки і туфельки, рожева спідниця-пачка і рожеві стрічки на вушках завершать образ і зроблять його дуже ніжним, м’яким і зворушливим.

Як зшити костюм собаки своїми руками для хлопчика – майстер-клас з фото

Детальний майстер-клас з фото в покроковому режимі розповідає, як зшити костюм собаки своїми руками для хлопчика в домашніх умовах. Опис процесу здебільшого служить для загального розуміння роботи. У деталях допустимі будь-які зміни і доповнення. Наприклад, замість хутра для плям можна використати махрову тканину або плюш, а хвостик робити пухнастим і прикрашати новорічними аксесуарами типу серпантину, мішури або дощика.

Необхідні матеріали для пошиття своїми руками в домашніх умовах карнавального костюма собаки для хлопчика

  • відріз лайкри для основи
  • хутряна тканина
  • нитки
  • голки
  • шпильки
  • замок “блискавка”
  • ножиці
  • дріт або товстий дріт
  • декоративні елементи

Покрокова інструкція, як зшити своїми руками костюм собаки для хлопчика на Новий рік

  1. Зняти з дитини мірки (обхват грудей і талії, довжина рукава, спинки і штанини). На підставі цих даних зробити з паперу викрійку мішкуватого, вільного комбінезона, прикласти деталі до лайкровой тканини, обвести крейдою, залишивши припуски на шви, і акуратно вирізувати ножицями.
  2. Скласти деталі комбінезона лицьовою стороною всередину, закріпити шпильками або зробити наметочний шов голкою і ниткою. Потім прострочити на швацькій машинці і обмітати краї. Попереду ушити довгу блискавку, щоб одягати і знімати костюм було легко і зручно.
  3. З шматка штучного хутра вирізувати декілька плям неправильної форми. Якщо з краєчком обсипаються нитки, обробити краї обметочним швом.
  4. Хаотично розшити костюм плямами, розташовуючи їх там, де більше сподобається.
  5. Для хвоста з лайкри вирізувати дві деталі, завужені до краю і широкі біля основи. Скласти їх лицем один до одного і прострочити по краю, залишивши не застрочене місце там, де тканина розширюється.
  6. Узяти дріт відповідної довжини і закріпити його на комбінезоні ззаду в області передбачуваного розміщення хвоста. На неї надіти тканинний чохол і по колу акуратно пришити до комбінезона.
  7. Викроїти і зшити капюшон, а згори прикріпити до нього зшиті вушка, що складаються з нижньої лайкровой деталі і верхньої хутряної.
  8. Готовий костюм доповнити відповідним взуттям і карнавальною маскою з паперу або тканини.

Карнавальний костюм собаки своїми руками для маленької або дорослої дівчинки – фото і опис, як зробити


Цей урок описує, як зробити своїми руками до Нового року карнавальний костюм собаки для дівчинки. Зручність варіанту полягає в тому, що наряд легко варіюється під зростання і вік дитини. Для маленької дочки можна зробити сукенку майже до підлоги, а дівчинці більше старшого віку створити грайливий коротенький наряд і скомпоновать його не з колготками, а з щільними білими лосинами.

Необхідні матеріали для створення своїми руками карнавального костюма собаки для дівчинки

  • тканина білого кольору
  • штучне хутро
  • нитки
  • шпильки
  • ножиці
  • шапочка з мордою собаки з тканини
  • стрічка рожевого кольору
  • декоративна намистина

Покрокова інструкція, як зробити для дівчинки своїми руками карнавальний костюм собачки

  1. З білої тканини викроїти сукню-туніку відповідної довжини. В якості заготівлі для викрійки можна використати звичайну майку, яку дівчинка одягає через голову. Фрагменти сукні вирізувати ножицями, скласти лицьовою стороною один до одного, сколоти шпильками, а потім прострочити на машинці. З боків до кінця не зістрочувати, щоб залишилися розрізи.
  2. З штучного хутра білого кольору вирізувати смужку шириною 10-15 сантиметрів і пришити її до краю сукні в якості волана.
  3. Потім викроїти з хутра великий круг і вирізувати в нім середину так, щоб отвір, що вийшов, відповідав розміру кола горловини сукні. Пришити цю деталь до горловини, щоб вийшов красивий закот. Маленькими шматочками хутра декорувати рукави.
  4. До верхньої частини шапочки з мордою собаки пришити фрагмент штучного хутра, щоб вийшла пухнаста голівка.
  5. З шматка, що залишився, викроїти подовжені вуха, що вужчі біля основи і розширюються до низу. На кожне вухо знадобиться по дві деталі. Їх треба зшити, склавши лицем один до одного, а потім вивернути хутряною поверхнею назовні і акуратно пристрочити до боків шапочки.
  6. З рожевої стрічки вирізувати два невеликі шматки і пов’язати ними підстави ушек. Із залишку стрічки зав’язати пишний бант і прикріпити його попереду на пухнастому закоті у горловини. Згори приклеїти декоративну намистину.
  7. Доповнити костюм білими колготками і відповідним взуттям.

Дуже проста маска собаки своїми руками з паперу і картону для дитини на голову – майстер-клас покроково


Покроковий майстер-клас навчить, як вдома з паперу і картону своїми руками зробити для дитини маску собаки на голову. Завдання елементарне і не вимагає практично ніяких специфічних навичок. Не обов’язково уміти малювати, досить зробити умовне зображення, акуратно вирізувати його ножицями з картону, обклеїти згори плямами контрастного паперу, а потім прикріпити гумку до маски, щоб вона спокійно трималася на голові дитини.

Необхідні матеріали для створення з картону і кольорового паперу простої дитячої маски на голову

  • лист картону
  • кольоровий папір
  • оксамитовий папір
  • простий олівець
  • клей
  • ножиці
  • шило

Покрокова інструкція, як своїми руками зробити дитині карнавальну маску собаки

  1. На листі картону простим олівцем намалювати контур собачої морди, позначивши місця, де для очей, носа і усміхненого рота. Потім акуратно вирізувати шаблон і виконати дірочки для очних ямок.
  2. З кольорового паперу коричневого кольору вирізувати декілька фрагментів неправильної форми і наклеїти їх на морду і вушка. З оксамитового паперу вирізувати два невеликі шматочки і приклеїти їх усередині ушек, щоб маска виглядала об’ємнішою. З боків біля прорізів для очей шилом виконати невеликі дірочки, і протягнути в них гумку, яка допоможе надійно утримувати маску на голові.

Об’ємна маска собаки своїми руками з паперу для дитини на голову – схема виготовлення і опис


Створити об’ємну маску з паперу своїми руками для дитини допоможуть схема шаблону і поетапний опис усього процесу виготовлення. Робота не займає багато часу, але вимагає уваги і акуратності. Розміри виробу треба коригувати залежно від об’єму кола голови малюка.

Необхідні матеріали для виготовлення дитячої паперової маски собаки своїми руками

  • шаблон
  • папір
  • ватман
  • ножиці
  • простий олівець
  • клей

Покрокова інструкція, як своїми руками з паперу створити дитячу маску собаки

  1. Викачати шаблон деталей для дитячої собачої маски, роздрукувати їх на папері і вирізувати ножицями.
  2. Прикласти фрагменти до ватманського листа, обвести олівцем і акуратно вирізувати кожну частину.
  3. Склеїти усі елементи маски, наслідуючи підказки фото-плану.
  4. До виробу, що вийшов, на мордочку приклеїти намальовані на папері очки.
  5. З чорного паперу вирізувати пишні вії, носик і теж приклеїти їх клеєм або закріпити степлером.
  6. Така маска легко надівається на голову дитини згори і добре тримається, не вимагаючи додаткових кріплень у вигляді гумок або вірьовок.

Карнавальна маска собаки своїми руками – шаблони для викрійки з тканини і майстер-клас, як зшити


Майстер-клас в покроковому режимі навчить тих, що усіх, що бажають шити будинки своїми руками з тканини карнавальну маску собаки. Шаблон для викрійки можна викачати з інтернету і роздрукувати на папері або тонкому картоні. Принцип створення виробу актуальний для будь-яких форм і розмірів. Єдина різниця полягатиме лише в тому, кріпляться вуха окремо або вирізуються відразу разом з мордочкою. У усьому іншому порядок дії однаковий, а колір і якість тканини вибираються залежно від загального відтінку костюма.

Необхідні матеріали для створення своїми руками з тканини маски собаки для дитини

  • паперовий шаблон для викрійки
  • мів
  • кольоровий фетр
  • ножиці
  • нитки
  • клей
  • декоративні намистинки

Покрокова інструкція, як зшити своїми руками дитині маску собаки з тканини

  1. Викачати шаблон відповідної форми, роздрукувати і вирізувати його з паперу. Це буде заготівля для викрійки.
  2. Прикласти паперовий шаблон до шматка темного фетру, обвести по контуру крейдою, зробити позначки для очних ямок і вирізувати ножицями.
  3. На машинці зробити по периметру заготівлі два декоративні рядки і таким самим способом обробити прорізи очко.
  4. Окремо з темного фетру вирізувати дві однакові деталі для ушек, приклеїти їх клеєм по обох сторонах маски у верхній частині. З тканини світлого відтінку вирізувати фрагмент для вусів і приклеїти його в передній частині мордочки. У центр цього шматочка вклеїти фетровий носик чорного кольору. На світлій частині “посадити” на клей по три чорні декоративні намистинки.
  5. Покласти на деякий час маску під гніт, щоб клей схопився і усі шматочки виявилися надійно закріплені. Потім приробити ззаду гумку або вірьовки, щоб виріб тримався на голівці.

Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: https://yandex ru/clck/jsredir?from=yandex ru;search;web;;&text=&etext=1827 uPlJNZXNHSy2AAm8ZpiPVLufa9HAJDKKemUamnkEO36foDdXJzG4IiRIJ7zGRK5p b2a17385808d7d54e385598ac4719c302fec9642&uuid=&state=_BLhILn4SxNIvvL0W45KSic66uCIg23qh8iRG98qeIXme, маски на маскарад для для дівчат рожеві

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *