Півень (символ 2017 року) своїми руками – новорічні іграшки і вироби в дитячий сад і школу. Як зшити костюм півня для дитини – майстер-клас [draft]



Зробити фігурку півня своїми руками на новорічні свята можна із звичайнісінького кольорового паперу, ватних дисків і інших доступних підручних матеріалів. Як саме виготовити такі милі іграшки і красиві вироби в дитячому саду і школі, розповідять наші цікаві і пізнавальні майстер-класи з покроковими інструкціями, фото і відео. Крім того, ми поділимося інформацією, як зшити в домашніх умовах для дитини яскравий, оптимістичний і радісний карнавальний костюм півня, символізуючого що настає 2017 року. Надихайтеся нашими святковими ідеями, радуйте близьких людей і проводьте свої урочистості весело, творчо і з фантазією.

Півень – символ 2017 року – своїми руками в дитячий сад – виріб з паперу за шаблоном

Виготовити в дитячому саду своїми руками півня, символізуючого що настає 2017 рік, можна із звичайного кольорового паперу і картонних шаблонів. Роблячи цю барвисту і яскраву роботу, малюки розвинуть творче мислення, навчаться грамотно поєднувати колірні відтінки і закріплять правила безпечного використання канцелярських ножиць. Готовий виріб можна буде представити як незвичайний експонат для новорічної виставки або використати в якості елементу оригінального і стильного новорічного декору.

Необхідні матеріали для виробу з кольорового паперу в дитячий сад

  • білий картон
  • набір гладкою кольоровою папір
  • оксамитовий кольоровий папір
  • канцелярські ножиці
  • клей ПВА
  • простий олівець

Покрокова інструкція до виробу “Півень – символ 2017 року” для дитячого саду

  1. На білому картоні за допомогою простого олівця намалювати елементи фігури півня – голову, тулуб, крила, гребінець, частини хвоста, ніжки з кігтиками і ін. Потім кожну деталь акуратно вирізувати ножицями.
  2. Прикладаючи шаблони до листів кольорового паперу, вирізувати усі необхідні деталі птаха.
  3. Для основи майбутньої композиції узяти лист картону ясно-зеленого кольору. За бажання, можна використати і інший відтінок. Головне, не брати занадто густі, темні тони. На них півень або повністю “загубиться”, або буде погано помітний.
  4. Тулуб приклеїти до основи приблизно по центру.
  5. Потім вирізувати з темно-зеленого паперу голову півня і приклеїти її до тулуба так, щоб одна деталь трохи знаходила на іншу.
  6. До голови акуратно приклеїти червоний гребінець, борідку і дзьобик.
  7. Для ока вирізувати великий білий круг, дрібніший чорний і зовсім крихітний знову білий. Склеїти їх між собою від і приклеїти там, де у півня має бути розташоване око.
  8. Збоку приклеїти синій фрагмент крила. А поверх нього білу частину – пір’їнка.
  9. Приклеїти знизу тулуби ніжки і прикрасити їх яскраво-жовтими кігтиками.
  10. У кінці зайнятися хвостом. Згори приклеїти найбільше і довге перо, а під ним – фрагменти поменше. Завершити самим крихітним шматочком кольорового паперу.
  11. Навколо фігури півня наклеїти ромашки, заздалегідь виготовлені з кольорового паперу. Дати роботі висохнути, за бажання вставити в рамку і повісити на видному місці будинки або в приміщенні дитячого саду.

Півень з паперу своїми руками в школі – як зробити новорічну поделку- 2017


Симпатичний, веселий і яскравий новорічний півник легко зроблять з кольорового паперу своїми руками школярі 1-3 класів. Новорічний виріб настільки простий, що допомога дорослих в процесі виготовлення практично не знадобиться. Зате робота стане відмінною интерьерним прикрасою і усю зиму тішитиме око і підніматиме настрій.

Необхідні матеріали для створення своїми руками в школі новорічного півня

  • набір кольорового паперу
  • клей-олівець
  • лінійка
  • ножиці
  • простий олівець
  • картонний шаблон в подовженого напівовала

Покрокова інструкція до майстер-класу для виготовлення новорічного півня з паперу для школи

  1. Спочатку підготувати для виробу усі необхідні матеріали. З червоного кольорового паперу вирізувати маленький дзьобик, борідку і смужки шириною 1 сантиметр (3 штуки – 10 см в довжину, 2 штуки – 20 см, 2 штуки – 15 см). З жовтого і зеленого паперу вирізувати дві двадцятисантиметрових і дві п’ятнадцятисантиметрові смужки.
  2. До аркуша блакитного паперу прикласти картонний шаблон, обвести олівцем і вирізувати дві однакові фігури для тулуба півня.
  3. На одну із заготівель для тіла приклеїти попереду збоку борідку і дзьоб. Найкоротші червоні смужки акуратно скласти навпіл, не фіксуючи місце згину, і склеїти краєчками так, щоб вийшли петельки. Потім приклеїти їх згори там, де має бути гребінець.
  4. Узяти по одній червоній, зеленій і жовтій двадцятисантиметровій смужці, скласти петелькою, склеїти краєчками і прикріпити до основної заготівлі в районі хвоста.
  5. Змастити заготівлі для тулуба з внутрішньої сторони по самому краю клеєм і скріпити між собою. Щоб виріб виглядав об’ємним, усередину помістити щільний рулон паперу або невелику картонну коробку.
  6. З білого паперу вирізувати невеликий кружечок, а з чорної – другий ще поменше. Склеїти їх один з одним і прикріпити до голови півня там, де мають бути очки.
  7. Три різноколірні п’ятнадцятисантиметрові смужки скласти петелькою, склеїти між собою і прикріпити в тому місці, де мають бути крильця.
  8. Готовий виріб визначити на рівну підставку або за ниточку повісити на ялинку, в дверний прохід або на дошку в школі.

Новорічна іграшка Півень з ватних дисків своїми руками – майстер-клас для початкової школи

Цей майстер-класу розповість, як швидко зробити в школі своїми руками з ватних дисків, простого, але дуже милого новорічного іграшкового півня. Для виготовлення використовується мінімальна кількість матеріалів, а сам процес займає близько 15 хвилин і не вимагає від дитини ніяких зусиль.

Необхідні матеріали для новорічної поделки- 2017 з ватних дисків в школі

  • пластикова ложка
  • ватні диски
  • жовтий, чорний і червоний фетр (можна замінити кольоровим папером)
  • простий олівець
  • універсальний клей

Покрокова інструкція до майстер-класу по виготовленню іграшки на Новий 2017 рік для школи

  1. Два ватні диски скласти докупи так, щоб вони чітко співпадали по краях. Намалювати простим олівцем контур крил півня, а потім акуратно вирізувати ножицями.
  2. Узяти цілий ватний диск і приклеїти до нього з двох сторін підготовлені заготівлі-крила.
  3. Потім в центрі основи, що вийшла, розташувати пластикову ложку, а поверх приклеїти ще один ватний диск.
  4. З обрізків фетру вирізувати дзьоб, гребінець і очки. Усе це акуратно приклеїти до опуклої частини ложки.
  5. З фетру вирізувати краватку-метелика і круглі гудзики. Приклеїти їх до тіла півня і увіткнути виріб гострим кінцем ложки в горщик з кольорами або спеціально підготовлену поролонову підставку.

Вироби до року Півня своїми руками – подарунок-магніт для друзів

Перед новорічними святами завжди виникає думка, що незвичайного подарувати друзям і рідні. Якщо відповідь на це питання ще не знайдена, варто скористатися підказками нижчевикладеного майстер-класу і зробити своїми руками для близьких людей милий виріб – півник, що протегує тому, що настає 2017 року.

Необхідні матеріали для виробу магніт-півник

  • кавові зерна
  • стрази
  • пайетки
  • червоний фетр
  • відріз мішковини
  • магніт прямокутної форми
  • картон
  • груба нитка
  • ножиці
  • клейовий пістолет
  • гачок

Покрокова інструкція по виготовленню своїми руками виробу до року Півня

  1. З картону вирізувати ножицями тулуб, хвостик і лапки півня, потім забарвити в коричневий колір.
  2. Коли фарба повністю висохне, в тельцеві знизу акуратно виконати поруч дві дірочки і продути в них мотузок так, щоб вниз звішувалися два кінці приблизно по 10-15 сантиметрів завдовжки. До країв вірьовок прикріпити картонні лапки. Хвіст приклеїти ззаду.
  3. З мішковини вирізувати бічне крило і приклеїти його до фігури птаха.
  4. Повністю обклеїти картонну заготівлю кавовими зернами. Закрити ними увесь вільний простір тулуба, окрім крила з мішковини. У кінці заповнити краєчки лап.
  5. З червоного фетру викроїти гребінець, дзьоб і борідку. Закріпити їх навколо картонно-кавової основи так, щоб сформувалася мордочка півня.
  6. З ниток спорудити пишний хвіст і дуже міцно приклеїти його до тулуба птаха.
  7. Зовнішню частину півня прикрасити стразами і пайетками.
  8. У кінці зсередини до паперової основи приклеїти шматочок мішковини, до нього прикріпити клейовим пістолетом магніт і дати добре висохнути.
  9. Піднести виріб другу або родичеві.

Новорічний півень – дитячий костюм своїми руками для утренника- 2017


Згідно зі східним гороскопом, Півень протегує 2017 року і є його символом. Усім, хто бажає заручитися підтримкою цього задираки з яскравим оперенням, необхідно до новорічних свят придбати іграшкову фігурку в магазині або зробити півня своїми руками. Майстер-класи по виготовленню святкового птаха з паперу, ватних дисків і інших підручних матеріалів представлені вище і описані дуже детально, так що з виготовленням виробів і подарунків ні у кого не виникне ніяких складнощів. А в цьому уроці ми розповімо, як зробити своїми руками удома костюм півня для святкового ранку в дитячому саду або школі.

Необхідні матеріали для дитячого новорічного костюма півня

  • викрійка футболки і шортов
  • м’яка тканина (чи плюш) жовтого кольору
  • клапті різноколірних тканин
  • ножиці
  • нитка
  • швацька машинка
  • кольоровий папір

Покрокова інструкція до майстер-класу по виготовленню своїми руками костюма півня на Новий 2017 рік

  1. Узяти викрійку футболки і шортиков, відповідних дитині за розміром. З жовтої тканини вирізувати по цій формі відповідні заготівлі.
  2. Рукави футболки вирізувати фігурно за типом крилець. Попереду ушити овальну манишку червоного кольору. Усі метнуті шви прострочити на машинці.
  3. З помаранчевого матеріалу вирізувати фігурний комір і за край пристрочити його до вирізу футболки.
  4. З червоної, жовтої і зеленої тканини вирізувати по одному кругу (червоний – найбільший, зелений – середній, жовтий – маленький). Кожен фрагмент тканини розрізати рівно навпіл і акуратно зшити зсередини так, щоб вийшло півколо.
  5. Скласти усі три півкола так, щоб вони трохи перекривали один одного і закріпити швацьким рядком. Це – хвіст півня.
  6. Трибарвний півнячий хвіст ушити в шорти ззаду. Згори вставити в них гумку.
  7. Виміряти об’єм голови дитини і, керуючись цими даними, зшити на машинці шапочку з жовтої тканини. У передній шов встрочить червону борідку і помаранчевий дзьоб. Згори прикріпити червоний гребінь. Зсередини підшити до шапочки м’яку гумку, щоб головний убір не сповзав з голови.

Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: іграшки надвірна, як намалювати викрійку з картону на мяку іграшку поетапно

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *