Покрокова інструкція створення торта з грошей [draft]



Свята припускають задоволення, приємне проведення часу і невід’ємною їх частиною є подарунки. Завжди можна купити щось практичне в магазині, але чим більше любові й оригінальності вкладено в подарунок, тим він приємніше для одержувача. Тому ми пропонуємо об’єднати практичність і креатив, зробивши красивий грошовий торт своїми руками. Його можна подарувати на День народження або весілля і вразити не лише винуватців урочистості, але й гостей. Пропонуємо Вам покроковий майстер-клас із фотографіями, який допоможе зробити все правильно і красиво.

Робимо грошовий торт

Гроші в конверті – це банально, а ось торт із грошей – зовсім інша справа. Зробити його нескладно, головне – ретельність і увага до деталей.

Для створення такого торта Вам знадобиться:

  1. Гроші. Суму, яку Ви плануєте подарувати бажано розміняти у банку, щоб отримати багато дрібних купюр. Вони мають бути красивими, новими.
  2. Щільний і м’який картон.
  3. Клей, канцелярські скріпки.
  4. Стрічки та інші елементи для декорації грошового торта.

Перед тим як приступити до роботи визначте, яким буде Ваший витвір. Скільки в ньому буде ярусів? Якого він буде розміру? Визначились? Приступаємо до роботи.

Якщо Ви хочете зробити триярусний торт, Вам слід приготувати три основи. Всі вони будуть різного розміру. Для цього візьміть щільний картон і розділіть його на три частини. У Вас повинні вийти три кола різних діаметрів: 30, 20 і 10 см.

Виріжте три смужки такого ж діаметра – це буде каркас. Обов’язково додайте по сантиметру до діаметра, щоб можна було його склеїти.

Тепер візьміть канцелярські скріпки і гроші. Купюри Вам потрібно загорнути в трубочку і за допомогою скріпки одягнути на каркас. Не скручуйте занадто туго, адже Вам може їх не вистачити. Також спробуйте це зробити максимально красиво і однаково.

Виконати таку процедуру потрібно з усіма ярусами майбутнього грошового торта.

Коли закінчите з грошима, виріжте ще одне коло діаметром 10 см, щоб накрити останній ярус торта. Приклейте його клеєм. Після цього можете приступати до декорування.

Прикраса для торта залежить винятково від Вашого смаку і фантазії. Можна зробити це за допомогою великого красивого банта або багатьох маленьких бантиків. На кожному ярусі Ви можете викласти квіти або прив’яжіть повітряні кульки.

От і все, торт готовий!

Як зробити грошовий торт? Відео

http://www.youtube.com/watch?v=NeIzdpnxGb4&list=PLiDIrEu6knXLuaQvBP6a9p8fUKJrtSnSM


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *