Робимо сертифікат бажань для коханого [draft]



Традиційні подарунки нецікаві, а ось сертифікат бажань, напевно, стане для Вашого коханого несподіванкою. До того ж такий подарунок не потребує жодних фінансових витрат. Це відмінний варіант для прихильників позитивних емоцій і приємного проведення часу.

Є декілька способів зробити такий сертифікат. Він може бути у формі листівки або книги, чекової книжки. Ми розповімо Вам, як зробити сертифікат і книгу бажань. Упевнені, що вони стануть чудовим подарунком для коханого.

Простий спосіб зробити сертифікат бажань для коханого

Вам знадобиться:

  • красивий, щільний картон (можна взяти декоративний);
  • квіти, фарби, стрічки – все, що Ви можете використати як прикраси;
  • конверт.

Передусім визначтеся зі списком бажань. Від цього залежатиме розмір майбутнього сертифікату. Відріжте шматок картону потрібного розміру. Сертифікат може бути одинарним, складеним удвічі (книжечка), у вигляді листівки.

Якщо Ви вирішили виготовити листівку, то прикрасьте її лицьову сторону за допомогою декоративних елементів. Це можна зробити за допомогою технології скрапбукінгу, або прикрасити аквареллю. Ви також можете використати аплікацію з кольорового паперу або Ваших фотографій.

Щойно впораєтесь із декорацією, приступайте до опису бажань. Сподіваємося, список Ви вже склали. Напишіть великими літерами заголовок, наприклад, “Сертифікат бажань для коханого. 5000 балів”. Далі перераховуйте список бажань і ставте біля кожного кількість балів, тобто вартість:

  1. Масаж – 200 балів.
  2. Сніданок у ліжко – 500 балів.

От і все. Залишилося вкласти сертифікат у конверт і подарувати коханому.

Книга бажань

Цей подарунок трохи складніше зробити самостійно, оскільки він потребує більше часу і сил. Проте виглядає переконливіше і привабливіше. Вам потрібно буде зробити макет книги. Можна замовити його в друкарні, але зробити своїми руками набагато цікавіше.

Вам знадобиться:

  • декілька листів картону (залежить від кількості сторінок у книзі);
  • роздрук Ваших фотографій або романтичних картинок;
  • список бажань;
  • елементи для декорації;
  • дірокол і стрічка.

Спочатку попрацюйте з фотографіями і картинками. Виберіть найбільш відповідні й роздрукуйте їх на кольоровому принтері.

Візьміть картон. Один з аркушів буде титульним. Наклейте на нього різні картинки і напишіть “Книга бажань для коханого”. Далі приступайте до оформлення кожної сторінки. Наклеюйте на картон картинки і фотографії, залишаючи місце для написів. У такий спосіб потрібно оформити кожну сторінку.

Примітка. Залиште приблизно 1 см з лівого боку, щоб потім зшити книгу.

Після цього напишіть бажання. Можна оформити як подарунковий сертифікат у часописі, з лінією відриву.

Візьміть дірокол і пробийте по дві дірочки на кожному аркуші. Краще спочатку пробити їх на титульному аркуші, а на інших зробити позначки, щоб усі сторінки були зшиті рівномірно.

Протягніть стрічку через дірочки і зав’яжіть красивим бантом.

Такий подарунок, напевно, порадує Вашого коханого. До речі, в списку Ви також можете вказати бажання, що припускають приємне проведення часу для Вас обох.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *