Як визначити стать дитини? [draft]



Здавна майбутні батьки цікавилися статтю дитини. Багатьох цікавить, хто ж народиться, ще під час вагітності. У різні часи використовували найрізноманітніші способи визначення статі майбутнього немовля. За допомогою зібраних нами методик, які перевірені часом і багатьма батьками, Ви дасте відповідь на важливе для себе запитання: “Як визначити стать майбутньої дитини?”.

Дізнаємося, хто народиться, за кров’ю

Найпоширенішим і перевіреним протягом багатьох років є спосіб визначення статі малюка за кров’ю. За допомогою цієї європейської теорії та простих розрахунків можна дізнатися, хто народиться: хлопчик або дівчинка. Як відомо, кров у жінок оновлюється кожні три роки, а у чоловіків – раз на чотири роки. Розрахунок розпочинається з дати, коли народилася людина. Для цього достатньо розділити вік чоловіка на чотири, а вік жінки – на три. Потім отриманий результат поділити на два. Якщо залишок при діленні більше у батька, то слід очікувати на появу продовжувача роду, а якщо у майбутньої матері, то чекати варто на дочку.

Визначення статі дитини за таблицею

Вважається, що визначення статі дитини походить з Давнього Китаю. Саме китайці першими зацікавилися цим питанням ще в давні часи. Цей спосіб ґрунтується на даті зачаття і віці майбутньої матері. На співвідношенні цих двох параметрів за таблицею визначають стать малюка. Також можна скористатися формулою, яка з точністю відображає ці таблиці.Вона має наступний вигляд: (В + МЗ + МН + 3) / 2, де В – вік жінки, МЗ – місяць зачаття малюка, МН – місяць народження жінки. Якщо результат вийшов парним – буде син, якщо ж непарним – народиться дочка.

Визначення статі малюка за датою зачаття

Не менш достовірним методом визначення статі дитини є метод за датою зачаття. Стать дитини зрештою залежить від типу сперматозоїда, якого поділяють на два види. Вони утворюються в однаковій кількості. Якщо Ви хочете дати життя хлопчикові, то зачаття необхідно планувати за один-два дня до дати початку овуляції. Якщо Ви мрієте про дівчинку – краще це робити за три-п’ять днів до початку овуляції.

Як раніше дізнавалися про стать малюка?

Як же хочеться трохи відкрити завісу в майбутнє і дізнатися, ким же саме народиться такий довгоочікуваний малюк! До того ж так хочеться заздалегідь купити необхідний одяг! Зараз легко визначити стать дитини, скориставшись УЗД. Протягом багатьох віків жінки дізнавалися про стать майбутньої дитини за народними прикметами. Найлегше визначити стать за животом. Так, якщо його форма у майбутньої матері загострена, а сам живот піднятий високо – буде хлопчик. Округла форма і низьке розташування віщує народження дівчинки. Покритий пушком живіт вагітної також є свідченням того, що народиться хлопчик. Про стать дитини можуть свідчити і переваги в їжі майбутньої матері. Якщо жінка більше їсть фрукти і солодке, то слід чекати на дочку. Якщо ж в раціоні почали переважати солоні, гострі продукти і страви, у тому числі м’ясо – народиться хлопчик.
Стать дитини може підказати і зовнішність майбутньої мами. Якщо жінка стала краще виглядати – варто чекати народження хлопчика. Інакше народиться дівчинка. Цьому є і наукове пояснення: у разі виношування дівчинки жінка втрачає жіночі гормони, і у неї порушується обмін речовин. Основні народні прикмети допоможуть дізнатися, хто у Вас народиться:

  1. Зверніть увагу, на якому боці спить майбутня матір. Лівий бік провіщає хлопчика, а правий – дівчинку.
  2. Зверніться до вагітної з проханням показати долоні. Якщо майбутня матір повертає руки долонями вгору – народиться син, якщо навпаки – чекайте на дочку.
  3. Виношуючи дівчинку, майбутню матір мучить сильний токсикоз.
  4. При сухій шкірі рук слід готуватися до народження хлопчика, м’яка шкіра свідчить про виношування дівчинки.

Багато в чому стать малюка залежить від генетики, характеру батьків та інших чинників. Народження дитини – це велике щастя незалежно від статі!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *