Як освідчитися в коханні: романтичні та оригінальні ідеї [draft]



Освідчення в коханні завжди вважалося дуже важливою подією в житті, як чоловіка, так і жінки. Практично всі дівчата рано чи пізно мріють про той момент, коли коханий зробить їй шлюбну пропозицію. А чоловіки, які наважуються на цей крок, сушать собі голову, як же зробити шлюбну пропозицію, щоб кохана була приємно здивована і дала свою згоду вийти за нього заміж. Є багато традицій, рекомендацій, порад, правил на тему, як зробити красиву, романтичну і таку, що запам’ятовується, шлюбну пропозицію. Головне – дотримуватись правил, як не варто робити шлюбну пропозицію своїй коханій:

  1. У стані алкогольного сп’яніння.
  2. На ходу: чи то жуючи, чи то слухаючи музику.
  3. Під час телефонної розмови.
  4. У ліжку, особливо після близкості.

Основним і головним правилом успішної шлюбної пропозиції є вибір місця і обстановки відповідно до настрою обраниці. Адже якась непередбачена дрібниця може зіпсувати такий важливий момент.Як правило, основна частина чоловічого населення робить шлюбну пропозицію традиційно: вибирають затишну кав’ярню або ресторан, опускаються на одне коліно перед коханою і, тримаючи в руці каблучку, освідчуються, вимовляючи заздалегідь підготовлені красиві слова про кохання і пропонують свою руку і серце.
Цікаво! Деякі народи обходяться і зовсім без цього обряду, оскільки судженого своїй дочці вибирають або батьки, або астроном-провісник. Якщо ж Ви бажаєте виділитися, то сьогодні завдяки сучасному прогресу можете зробити пропозицію яскраво та оригінально. Пропонуємо до Вашої уваги декілька креативних ідей.

Оригінальні ідеї шлюбної пропозиції 


Перед плануванням шлюбної пропозиції, потрібно зрозуміти, що саме любить і хоче Ваша дівчина, які у неї є таємні бажання і чим можна буде її здивувати. Також потрібно обов’язково взяти до уваги, яка вона за характером – романтик або ж матеріаліст, оптиміст або песиміст, чи любить вона жарти і розіграші – все це потрібно для того, щоб не потрапити у незручну ситуацію і не зіпсувати урочистий момент, який може кардинально поміняти, не просто сімейний стан, але й все життя. Шлюбну пропозицію необхідно робити не в запалі емоцій та пристрасті, а на холодну голову, зваживши всі “за” і “проти”. Отже, як можна зробити шлюбну пропозицію:

  • У вихідний день, коли Ваша кохана ще спить, необхідно під її вікном написати великими літерами. (ім’я)! Виходь за мене заміж!”. Заздалегідь красиво вдягнутися, купити красивий букет білих троянд і звичайно не забути про каблучку. Потім набрати її номер і попросити підійти до вікна. Ви повинні стояти поряд з написом і вітати її букетом з її улюблених квітів. Напис краще зробити крейдою, інакше двірники у будуть дуже незадоволені.

  • Перед тим як наважитись зробити шлюбну пропозицію, купіть величезну зв’язку гелієвих кульок у вигляді серця, які самі по собі вже є промовистими. Прив’яжіть до них коробочку з каблучкою або записку зі шлюбною пропозицією. Коли Ваша кохана відчинить Вам двері, то вона, напевно, здогадається, для чого все це. Не забудьте вголос сказати про те, навіщо пришли.

  • Якщо Ваша обраниця любить кімнатні квіти, то можете подарувати їй якусь екзотичну квітку, а під листям сховати каблучку. Можна сказати дівчині, що це магічна квітка, яка виконує всі таємні бажання. Під час спільного огляду квітки, випадково Ви знайдете сховану каблучку і красиво оформлену записку з приємними словами. Таким чином, квітка виконала Ваше заповітне бажання.

  • Якщо ж Ваша кохана меломанка, і Ви точно знаєте, яку вона слухає радіостанцію, то, доклавши трохи зусиль, можна попросити ді-джея про прямий ефір для себе, в якому Ви озвучите Вашу пропозицію під улюблену музику коханої. Дуже важливо, щоб у цей момент вона була поряд з радіоприймачем і почула Ваше освідчення в коханні та шлюбну пропозицію.

  • У разі, якщо Ваша кохана завзятий театрал, запросіть її на прем’єру романтично зворушливого спектаклю, домовтеся з адміністратором театру про те, щоб він дозволив Вам вийти на сцену і зробити шлюбну пропозицію після вистави.

  • Як це не кумедно звучить, але Ви можете подарувати себе. Кур’єрська пошта доставить Вас у коробці в офіс, де працює Ваша кохана. Напевно навколо величезної коробки зберуться всі співробітники і почнуть із цікавістю її відкривати. І тоді Ви з’явитеся, як довгоочікувани подарунок із каблучкою, букетом красивих троянд і шампанським і зробите їй шлюбну пропозицію, яку буде підтримано її колегами, а це вже точно допоможе їй ухвалити позитивне рішення.

  • Кохана дуже любить дивитися нові фільми, тоді можна записати диск зі словами шлюбної пропозиції. Головне вибрати вдалий час, краще вечір вихідного дня. Повернувшись з магазину, скажіть, що Вам у відеомагазині порекомендували подивитися дуже захоплюючий фільм. Вона, звичайно ж, з нетерпінням чекатиме перегляду. Звернувшись по допомогу до професійного відеооператора можна створити невеликий і дуже романтичний фільм про Вас. Для цього необхідно використати спільні відеозаписи і фотографії.

  • Якщо Ви студент, то можна попросити свою дівчину допомогти Вам розібратися в тонкощах мови. Коли вона відкриє завдання, яке потрібно розібрати, то повинна побачити “Виходь за мене заміж!”, а Ви відразу починайте своє освідчення і робіть шлюбну пропозицію. Відмінна оцінка Вам гарантована.

  • Якщо перед вікном квартири або офісу, де живе або працює Ваша обраниця, розташований великий стенд для розміщення реклами, то сміливо звертайтеся в рекламну компанію, яка розмістить на ньому Вашу шлюбну пропозицію. Також Ви можете слова визнання розмістити на одній зі сторінок улюбленого журналу коханої.

  • Розкішна пропозиція руки і серця! Найміть лімузин, запасіться смачним шампанським і каблучкою. Влаштуйте для коханої урочисте свято. Покатайтеся містом, а потім нехай водій відвезе Вас до романтичного місця, де, як правило, роблять коханим шлюбні пропозиції. Далі, з вітерцем вирушайте святкувати цю знаменну подію

  • Якщо кохана – ласунка, то замовте святковий і дуже смачний торт. На якому кондитер повинен яскраво і помітно написати шлюбну пропозицію. Коли кохана відкриє упаковку, то відразу зрозуміє Ваший задум.

  • Подаруйте коханій красиві годинник, на циферблаті якого заздалегідь зробіть гравіювання з написом “Виходь за мене заміж!”. Якщо дівчина скаже “так”, то сміливо везіть її до ресторану, де в урочистій обстановці подаруйте каблучку.

  • Якщо на вулиці йде дощ і Ваша дівчина великий романтик, то стоячи в тихому затишному місці під парасолькою, освідчуйтесь і робіть шлюбну пропозицію. Краще всього так робити в теплу пору року.
  • На відпочинку можна придумати піратське освідчення в коханні. Для цього напишіть записку з пропозицією вийти за Вас заміж і помістіть її в пляшку. І коли вона ніжитиметься на сонці, зробіть вигляд, що виловили цю пляшку з води. Їй звичайно ж буде цікаво, що ж там написано. Нехай вона сама відкоркує пляшку і прочитає Вашу записку. Рекомендується вибрати пляшку із широкою шийкою, щоб в неї помістилася також каблучка.
  • Якщо Ваша кохана любить подорожувати, організовуйте романтичну подорож в місто вічної любові – Париж і, знаходячись на вершині Ейфелевої вежі, зробіть їй пропозицію. Результат буде 100 %, оскільки сама атмосфера Парижа насичена романтикою і любов’ю.

  • Зима, до речі, також чудовий час для шлюбної пропозиції. На виході з її будинку зліпіть сніговика, в його руки вкладіть букет троянд і каблучку, а з червоних пелюсток троянд на снігу напишіть “Виходь за мене заміж!”. Можна зробити шлюбну пропозицію напередодні Нового року: для цього необхідно красиво упакувати каблучку і записку й повісити цей незвичайний подарунок на гілку ялинки. Коли проб’ють куранти, запропонуєте коханій знайти її подарунок. Напевно це буде найоригінальнішим Вашим подарунком.
  • Можна організувати невелику пригоду з пошуку скарбів у вигляді квеста. Для цього закопайте у певному місці коробочку з кільцем і запискою зі шлюбною пропозицією, намалюйте карту і розмістіть різні підказки. У ролі підказок можна використати питання, пов’язані з Вашим знайомством, першим поцілунком та іншими подробицями, відомими лише Вам обом. А поки вона шукає свій скарб, підготуйте шампанське і квіти.
  • Що може бути романтичніше за шлюбну пропозицію, зроблену в небі. Для цього випадку замовте на вечір прогулянку на повітряній кулі. Візьміть із собою два келихи і шампанське. Освідчитесь їй у своїх почуттях, скажіть їй, що вона сама найкраща дівчина на всьому білому світі й після цього серед хмар і птахів попросіть її вийти за вас заміж.

  • А якщо Ваша кохана – екстремал, то можна здійснити спільний стрибок із парашутом. Під час польоту зробіть їй шлюбну пропозицію, а каблучку подаруйте на землі.

Порада: якщо Ви хочете, щоб Ваша шлюбна пропозиція перетворилася на сімейну реліквію у вигляді красивого романтичного фільму, запросіть професіонала, який не лише допоможе Вам вибрати сценарій, але й змонтує оригінальний відеокліп з Вами і Вашою коханою в головних ролях. Закохуйтеся, творіть, насолоджуйтеся любов’ю і одружуйтеся із задоволенням!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: вийти заивд освічення, освідчення в коханні дівчині#ip=1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *