Як провести випускний вечір у 9 класі? [draft]



Після закінчення 9-го класу перед багатьма учнями постає запитання: “Що робити далі? Набувати професійних навичок у технікумі або училищі, чи продовжувати вчитися в школі?”. Проте це неважливо. Головне те, що настає момент розставання з безтурботним шкільним життям. Тому учні 9-го класу обов’язково проводять випускний вечір з нагоди закінчення навчального року. І нехай це свято трохи відрізняється за значущістю від головного випускного вечора, але все ж заслуговує на увагу.

Як організувати випускний у 9-му класі?

Є багато різноманітних ідей з організації випускного в 9-му класі, головне щоб це було весело, креативно і так, щоб запам’яталося. До цього заходу необхідно готуватися заздалегідь: провести батьківські збори разом з випускниками, вислухати побажання учнів і вибрати варіант проведення випускного, який влаштував би всіх. Після аналізу побажань і пропозицій батьки повинні визначитися з бюджетом, від якого залежить з яким “розмахом” пройде свято.

Випуск 9-го класу можна провести за стандартним сценарієм – орендувати недорогу кав’ярню, запросити ведучого вечора, музичний супровід, декламувати вірші, співати пісні й виконати класичний танець, який був вивчений для останнього дзвінка, а можна організувати це свято дуже незвично.

Оригінальні ідеї для випускного вечора

    1. Якщо клас дружний і веселий, то випускний можна провести на природі, організувавши невеликий похід у ліс або на берег річки. Для проведення свята доцільно вибрати турбазу, а не дику галявину, але місця в ній потрібно забронювати завчасно, оскільки разом з дітьми на природу поїдуть і батьки. На природі можна організувати шашлик, активні спортивні конкурси, а ввечері, бажано під гітару біля багаття, співати пісні або читати вірші. Всім класом зустріти захід сонця і закінчити вечір невеликою дискотекою, але для цього потрібна наявність заздалегідь підготовленої апаратури. Повірте, танцювати біля багаття будуть не лише діти, але й батьки. І такий вечір стане одним з найяскравіших спогадів шкільного життя.

2. Альтернативою святкування випускного на природі є – екскурсійний дводенний тур в інше місто. У такий спосіб можна поєднати корисне і приємне – діти пізнають щось нове і разом весело проведуть час. Необхідно заздалегідь звернутися до туристичного агентства, яке надасть декілька цікавих варіантів. До речі, це може бути відвідування фортеці або замку, або тур по річці на теплоході з відвідуванням різних міст, розташованих вздовж берега річки. Такі невеликі подорожі дозволять дітям відчути себе трохи доросліше і самостійніше.

3. Відвідування аквапарку, якщо такий є в місті, може стати відмінним рішенням при виборі місця проведення випускного. Пам’ятайте, що для святкування випускного в аквапарку потрібними є: обов’язкова присутність учителя і декількох батьків, які зможуть забезпечити організацію свята і, головне, безпеку дітей.

Не бійтеся експериментувати, адже організувавши для дітей нестандартне свято, Ви подаруєте їм кращий випускний з нагоди закінчення 9-го класу!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: кафе для випускного черкаси

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *