Сукні для випускниць початкової школи [draft]



Випускний у початковій школі – дуже важлива подія в житті школярки, адже це її перший бал. До вибору сукні варто підійти серйозно, щоб доньці було в ній комфортно, і водночас вона виглядала на ній елегантно та стильно. Отже, як вибрати наряд для маленької леді? Про це Ви дізнаєтеся в нашій статті.

Поради з вибору наряду

Модні сукні

Популярний фасон “Рибка” пасуватиме струнким школяркам, ідеально підкреслюючи фігурку і дозволяючи легко рухатися завдяки пишній спідниці.

Взагалі, в моді пишні сукні з відкритими колінами. Вашій дочці близький образ казкової принцеси? Тоді сміливо купуйте золоті туфлі і рожеву пишну сукню з оксамиту, шифону або атласу.

Багато дизайнерів пропонують підібрати сукню для десятирічної красуні в грецькому стилі. Такий легкий наряд пасуватиме всім дівчаткам. Подивіться, модель на фото – справжня принцеса.

Також популярністю користується коктейльна сукня. Доповнити її можна прикрасами, невеликою сумочкою, поясом і накидкою. Приклад можна подивитися на фото нижче.

Що стосується колірної гами, то дизайнери у своїх колекціях надають перевагу теплим кольорам. Звичайно, важливо враховувати побажання дочки, можливо, у неї є улюблений колір в одязі. Проте не слід уникати вибору суконь чорних, синіх і коричневих. Блондинкам пасуватимуть блакитні, рожеві та білосніжні вбрання, а шотенкам – смарагдові, оливкові та лілові сукні. Також не наряджайте дочку в занадто яскраві, золоті й різноколірні сукні, уникайте нарядів з блискітками. Інакше школярка буде схожа на новорічну ялинку. Популярні також сукні бірюзового і червоного кольорів.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *