Сукні на випускний бал для маленьких принцес [draft]



У сучасному світі прийнято влаштовувати випускні бали не лише на закінчення 9 і 11 класів, але й проводити вечори в 4 класі, навіть у дитячому садку. Дуже важливе запитання: “Як підібрати сукню для маленької дівчинки?”. Адже для неї ця радісна і хвилююча подія запам’ятається надовго. У статті Ви знайдете популярні моделі дитячих суконь, а також прочитаєте поради з вибору святкового вбрання.

Маленька леді йде на бал

Випускний в дитячому садку – це перший справжній бал у житті Вашого малятка. Звичайно, дочка ще не може сама вибрати собі святкову сукню, тому це завдання лягає на плечі матері. Шестирічні дівчатка полюбляють грати в казкових принцес, то чому б не перевтілити їх в образи улюблених персонажів? Тільки запам’ятайте головне правило: бальні пишні сукні пасують худеньким дівчаткам з тонкими рисами обличчя. На фото представлені моделі суконь для справжніх принцес. Пишні спідниці, ніжні кольори, облягаючий ліф. Погодьтеся, просто чарівно!

Можна вибрати класичну білу сукню. Втім, добре подумайте, адже маленькі діти можуть забруднити і зіпсувати наряд. Щоб дочка не була схожа на наречену, прикрасьте сукню різними прикрасами і стрічечкою. Звичайно, туфлі мають бути без підборів, дитині важко буде грати принцесу на нестійкій підошві.

Що стосується матеріалу, то дизайнери радять вибирати оксамит, шовк, атлас. У кольорі надайте перевагу світлим відтінкам: рожевому, блакитному, ліловому. Також актуальними стали пісочний і кавовий кольори. Від використання чорного і темно-синього краще утриматися.

Сукні для випускниць початкової школи

У 10 років дочка вже має свої уявлення про красу і стиль, тому поговоріть з дівчинкою і з’ясуєте, в чому саме вона хоче піти на свято. Походіть по магазинах, нехай вона сама зробить вибір. Сукня не має бути занадто довгою. Вибирайте моделі до коліна або трохи нижче. Як правило, в початковій школі влаштовують різні ігри, конкурси і танці, а довга спідниця тільки плутатиметься в ногах і заважатиме рухатися. Уникайте декольте, відкритих плечей, надміру облягаючих суконь. Туфлі краще за все підібрати на стійких невисоких підборах. Вибирайте дитячі прикраси. Погодьтеся, золоті каблучки і браслети виглядатимуть недоречно.

Популярним є фасон “Рибка”. Такий наряд більше підійде для струнких школярок, ідеально підкреслюючи фігурку. Модними залишаються пишні сукні з відкритими колінами. Подивіться, як казково виглядає юна модель на фото.

Багато дизайнерів пропонують підібрати наряд для десятирічної красуні в грецькому стилі. Така легка сукня пасуватиме абсолютно всім дівчаткам.

Що стосується колірної гами, то дизайнери у своїх колекціях роблять акцент на теплих тонах. Звичайно, важливо враховувати побажання дочки, можливо, у неї є улюблений колір в одязі. Блондинкам краще вибирати блакитні, рожеві й білосніжні сукні, а темноволосим красуням варто надати перевагу смарагдовому, оливковому і ліловому кольорам.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *