Заміж за колишнього чоловіка [draft]



Для кожної людини сім’я – це головне в житті, але іноді буває дуже складно зберегти сімейне вогнище. Це виснажлива щоденна праця як чоловіка, так і жінки. На жаль, усі ми припускаємось помилок, які не можна виправити, чим завдаємо болю близьким людям. Іноді шлюби розпадаються, але з плином часу почуття не згасають, і люди починають усвідомлювати, що були не праві, виникає бажання повернути час назад. Постає запитання: “А не чи зійтися нам знову?”.Для декого повторний шлюб – це просто другий шанс на нове життя.

Плюси повторного шлюбу

Ви ґрунтовно вивчили характер і звички партнера. У діток не буде межі радості, оскільки батьки знову житимуть разом.
Ви вже знайомі з родичами і друзями. Обмірковувавши кожен крок, тверезо побачите подальший розвиток стосунків. Можливість розпочати все з чистого аркуша вносить “новизну” і освіжає стосунки. Усвідомлення причин розпаду першого союзу дає можливість зміцнити стосунки і не робити повторних помилок. Ви вже знаєте, як знайти до нього підхід, коли поступитися і промовчати, а де краще наполягати на своєму.

Мінуси повторного шлюбу


Не сподівайтеся на те, що Ваш колишній чоловік докорінно змінився. Звички розкидати шкарпетки по квартирі, не прибирати за собою тарілки або складати брудну білизну в шафу нікуди не поділися. Не думайте, що через час, який Ви прожили окремо, Ваш чоловік стане ідеальним і почне допомагати Вам з прибиранням у квартирі, митиме посуд або порозуміється з Вашою мамою. Змиріться і приймайте його таким, яким він є, якщо Ви вже наважилися повторно вийти за нього заміж. Будьте готовою до того, що за час розлуки Ваш партнер міг дуже змінитися не в кращу сторону. Ви ж не знаєте, напевно, як він жив без Вас. Зрозуміло, що набридла самотність, хочеться підтримки і розуміння, і Ви з дитячою довірливістю і наївністю вірите кожному слову і обіцянці такого милого колишнього чоловіка. Спочатку буде все відмінно, можна сказати, як у казці.
Проте часто, через 1-2 місяці ідеальний чоловік кудись випаровується, і всі проблеми повертаються. Ніколи не згадуйте і не докоряйте припущеними помилками, якщо Ви зуміли пробачити, то забудьте про них і більше ніколи до них не повертайтеся. Якщо попередня образа стоятиме між Вами, то нічого гарного з цього не вийде. Не вимагайте від нього більше, ніж він може Вам дати, і будьте готові до того, що стосунки колишніми ніколи не будуть. Якщо причиною розлучення була “улюблена” свекруха, то вона нікуди не подінеться, і Вам треба з нею миритися. За час, прожитий нарізно, у Вас з’явилися нові звички, Ви стали незалежними один від одного. Треба наново вчитися жити разом, міняти свої правила і поступатися, йти на компроміс. Це буде набагато складніше, ніж перший раз, треба буде докладати зусиль, намагатися зберегти сім’ю.
Успіх повторного союзу залежить від обопільного бажання і щирості почуттів обох партнерів. У розпаді сім’ї винні обоє – не буває так, що “він поганий, а я гарна”. Розпочніть із себе, проаналізуйте своє поводження – можливо, і Ви були в чомусь не праві, може, і Вам варто трохи змінитися і переглянути своє ставлення до чоловіка. Пам’ятайте: ще одного шансу не буде. Якщо Ви вже вирішили розпочати все з нуля, відпустіть минуле і зробіть все можливе для збереження міцної справжньої сім’ї. За статистикою, повторні шлюби у більшості випадків виявляються дуже вдалими і набагато міцніше за перші.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *