Модні дитячі стрижки, фото [draft]



Минули ті часи, коли діти ходили з однаковими зачісками. Тепер малюки в усьому наслідують своїх батьків і так само, як вони, хочуть бути модними і красивими. Не відмовляйте їм у цьому. Головне, щоб стильні речі та стрижки не шкодили навчанню і не псували характер. Потурати примхам не кращий спосіб виховання дитини. Так що запасаємося терпінням і новими знаннями про дитячу моду і з цим вантажем вирушаємо до дитячого перукаря. Уточнимо декілька моментів:

  • Дитяче волосся тонке, тому, чим частіше Ви його стригтимете, тим сильнішим воно стає. Так що не варто відрощувати дівчаткам довге волосся з дитинства. Краще почекати, коли організм зміцніє і зможе забезпечувати живильними речовинами волосся більшої довжини.
  • Стригти “під нуль” абсолютно ні до чого. Ефект густого волосся легко досягти і при звичайній короткій стрижці. Машинка може зашкодити чутливій шкірі на голові дитини і від неї часто з’являються роздратування і лупа.
  • Вибирайте практичні та зручні дитячі стрижки. Складні пасма і довгий чубчик залиште підліткам, які самостійно можуть укладати волосся. Малюкам же пасуватимуть універсальні стрижки, які не відволікатимуть від занять та ігор.

Дитячі стрижки для хлопчиків

Насамперед враховуйте форму обличчя. Якщо у хлопчика овальне обличчя і акуратні вуха, то йому підійде стрижка “під їжачок”. Локони зістригаються коротко і під кутом. Виходить своєрідна драбинка, від потилиці й до верхівки. Класична “шапочка” підійде тим, у кого вуха трохи стирчать. Волосся залишають середньої довжини, щоб вони могли прикривати вуха. Спортивна стрижка передбачає коротке волосся по всьому периметру голови, довжина залишається тільки в області чубчика. Іноді скроні виголюють. Тим, у кого густе в’юнке волосся, пасуватиме стрижка “каскад”. Обов’язково профіліруйте пасма, щоб зняти густину.

Дитячі стрижки для дівчаток

Дівчатка люблять експериментувати з образами не менше за хлопчиків. І якщо у Вас є можливість щоранку заплітати коси і витрачати час на миття голови, то Ви можете не стригти дочку. Відрощуйте їй довге волосся і радійте можливості робити різноманітні зачіски. Якщо ж часу Вам бракує, то краще вибрати коротку стрижку. Наприклад, “каре”. Вона майже не потребує догляду і є максимально комфортною для дитини. Кругловидим підійдуть зачіски з довгими передніми пасмами і косим чубчиком. Дівчинці з великим широким обличчям краще відростити волосся до плечей, а ось коротка хлоп’яча стрижка пасуватиме тим, у кого ідеальний овал обличчя.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *