Як підібрати бюстгальтер для годування? [draft]



Усі ми розуміємо, що материнство – це щастя особливого порядку, і щоб воно не захмарилося, необхідно передбачити силу-силенну дрібниць. Від соски малюка, пелюшок-сорочечок до крему від розтяжок на сосках. Наша стаття доступно розповість про нововведення на ринку нижньої білизни для мам, зокрема, про бюстгальтери для годування. Треба потурбуватися не лише про комфорт під час годування, але й намагатися зберегти пружність і підтягнутість шкіри якомога довше.

Коли і як треба підбирати собі бюстгальтер для годування?

По-перше, замислюватися про купівлю бюстгальтера не варто на ранній стадії вагітності. Ваші груди збільшуватимуться протягом усього терміну, і Ви просто можете вирости з нього, маєте розуміти: зайвий тиск і натертості, особливо в такий період, коли груди дуже чутливі, можуть заподіювати сильний дискомфорт матері-годувальниці. Доцільно уникати мереживних вставок і синтетичних матеріалів.При купівлі варто звернути увагу передусім на шви бюстгальтера. Вони мають бути виконані плоскими стібками, швами назовні або можуть бути взагалі без швів. Відсутність кісточок значно зменшить тиск на груди, а безшовна чашка акуратно підтягуватиме, і забезпечуватиме правильний приплив молока.
Бретелі бюстгальтера для годування мають бути широкими та еластичними. Особливо для власниць великих грудей. Деякі з них відстібаються трохи вище за чашку, інші просто можна відсунути під час годування.Варто потурбуватися про те, щоб на початок годування у Вас вже було декілька варіантів бюстгальтера. Оскільки під час сну та активної діяльності молоко може протекти і необхідно буде замінити промоклий бюстгальтер. Для того щоб сосок залишався сухим і охолодженим підійдуть бюстгальтери з бавовняної матерії. Також зручні у використанні еластичні матеріали, а для того, щоб вони довше зберігалися свіжими, молоко швидко вбиралося і не залишало неприємного запаху, можна придбати набір прокладок для грудей. Для них є вкладки на деяких моделях.
Не потрібно вибирати нижню білизну в інтернет-магазині, оскільки неможливо визначити, чи буде вона зручною, незважаючи на якість матеріалу і ціну.

Таблиця розмірів

Які ж бувають ці “будиночки” для грудей?

Є шість основних типів:

  1. Бюстгальтер з невеликими блискавками під грудьми. Він зручний, але виділяється під обтягуючим одягом.
  2. Такий, що розстібається спереду. Зручний під час годування, але створює деякі труднощі при знятті-одяганні.
  3. Що відстібається вище за чашку. Звертайте увагу на те, щоб груди при відстібанні повністю оголювалися, а не тільки сосок, оскільки так він перетискує молочний приплив.
  4. Еластичні бюстгальтери. Їх можна підняти над грудьми, змістити вбік. Це полегшена модель, тому в них також комфортно спати.
  5. Еластичні майки. Їх перевага полягає в тому, що вони не перетискують спину, як бретелі, не врізаються в плечі, але вони не надійні при протіканні молока.
  6. Бюстгальтери навхрест. Зручні при годуванні. Для цього треба лише висунути груди і відсунути бюстгальтер убік.

Відгуки мам

Неля: “Я їх стільки перепробувала… У мене дівчатка-близнючки, так що розумієте, маялася я довго! У результаті вибрала два варіанти: вдень бавовняний із застібкою посередині, а вночі полегшений варіант”. Катерина: “Мені напевно поталанило, щедра лактація швидко пройшла. Недовго мучилася з прокладками і т. д. Ідеально підійшов бюстгальтер з бретелями, що відтягуються”.
Відшукати універсальну модель для всіх жінок неможливо. Це залежить від конституції тіла, ритму життя, чутливості шкіри, особистих переваг і понять про красу. Проте головним залишається здоров’я і комфорт, щоб час раннього дитинства Вашого немовля запам’ятався Вам тільки як хороший.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *