Несумовита пора: що буде в моді восени. Тенденції в жіночій, чоловічій і підлітковій моді, фото [draft]



Хочете знати, що буде в моді восени? Тоді – повний вперед! Ми беремо курс на закулісся модних шоу відомих дизайнерів і знайомимося з трендами, що диктують нам цікаві та неординарні особи – законодавці вуличної моди зі всього світу.

Що буде в моді восени: одяг з принтом “тартан”

Знаменита шотландська клітинка – “вічно молодий” тренд, що надає суворості й вишуканості одночасно будь-якому обличчі. Провідні кутюр’є знову і знову “розфарбовують” свої колекції в клітину “тартан”. Восени в моді будуть сукні, пальто і костюми, розкреслені, немов під лінійку. Серед явних фаворитів сезону – затишні, консервативні сукні й пальто від Balenciaga, речі в традиційному британському стилі від Burberry, осінні фантазії в клітину від H&M STUDIO. І, звичайно, можна сміливо надихатися і стильними образами з вулиць, де тартан – один з найпопулярніших принтів. Так, на питання: “Що буде в моді восени?” – можна сміливо відповісти: “Приміряйте шотландську клітину!”.

Що буде в моді восени: віва, Вікторія або модні вікторіанські наряди

Одяг, що ніби зійшов зі сторінок підручників з історії моди, панував на осінньо-зимових показах. Епоха королеви Вікторії так запала в душу творцям сучасного стилю, що банти-рюші-волани знову стали головною “родзинкою” модних дефіле. Зверніть увагу на змішання східного і вікторіанського стилів у нарядах Kenzo, лаконічні, і водночас, шикарні наряди від Veronique Branquinho, незвичайне прочитання історії від Marc Jacobs. Чи варто говорити про те, що тканини для створення нарядів у вікторіанському стилі, дизайнери вибирали найдорожчі й розкішні?

Що буде в моді восени: найпопулярніші кольори сезону

Ніжний рожевий і бездоганний пурпурний вже готові розфарбувати осінь своєю пастельною колірною палітрою. І нехай хтось вважає, що рожевий – це колір винятково для юнок або осіб інфантильних, що одягаються не за віком, – дизайнери ламають стереотипи і пропонують приміряти один зі спірних кольорів як молоденьким німфеткам, так і солідним пані. І як тут встояти від спокуси, бачачи розкішні речі з колекцій Dolce&Gabbana, Gucci і Chanel?
Рожевий – колір воістину універсальний. Будь то діловий костюм, ніжний романтичний наряд або модний авангард, можна не сумніватися: рожева палітра надасть ніжності й жіночності будь-якому обличчю.
Усі відтінки бузку можна зустріти в жіночій моді осені. Нам особливо подобається одяг у пурпурних тонах від Mary Katrantzou, Miu Miu і Michael Kors.

Що буде в моді восени: буйство принта

Осінь обіцяє бути строкатою і яскравою. І все завдяки старанням таких модних брендів, як Missoni, Manish Arora, Peter Pilotto та їх неймовірної здатності жонглювати своїми фірмовими строкатими принтами “вирви-глаз”. Трохи етники, трохи богемного шику і футуристичного концепту – ось вже мільйони модниць по всьому світу жадають дістати у свої колекції щось яскраве, що “потонуло” у буйстві фарб.
Квіткові, фруктові та іграшкові принти – тема окремої розмови. Сукні, костюми і пальта, які так легко переплутати зі справжніми квітковими полянами або вазою з фруктами, перемежаються з грайливими нарядами із зображеннями плюшевих ведмедиків і веселих мишенят – усе це модне “безумство” можна побачити в межах однієї колекції – модного дуету Dolce&Gabbana.

Що буде в моді восени: верхній одяг у стилі мілітарі

Куртки, тренчі й пальто в стилі мілітарі – остромодний тренд осені. “Бойовий” настрій моделей буквально витав у повітрі на показах Givenchy, Dolce&Gabbana, Roberto Cavalli та інших іменитих кутюр’є. Ця модна тенденція стала логічним продовженням моди на сильних, самостійних, незалежних жінок. Недивно, що “рівняння” на мілітарі-стиль зберігається ось вже декілька сезонів підряд, і, схоже, навіть не думає здавати своїх позицій. Цього разу модні бренди роблять ставку на одяг у гусарському стилі, й пальта і парки кольору хакі. Для втілення своїх дизайнерських задумів, голови модних будинків використовують найрізноманітніші матеріали: від королівського оксамиту, дорогих вовняних тканин і натурального хутра – до практичної плащової тканини.
Та й у вуличній моді стиль мілітарі був і залишається в числі фаворитів. Серед прихильниць яскравого і безкомпромісного військового стилю – Мирослава Дума, Ріанна та інші зірки фешн-індустрії і світу шоу-бізнесу.
До речі, мілітарі-стиль – це те, що буде модно восени і серед чоловіків. Свою інтрепретацію сильного і мужнього героя, який ніби щойно покинув розташування військової частини, показали Alexander McQueen, Burberry. Вишукано і витончено це вийшло зробити Balmain.

Що буде в моді восени для чоловіків: одяг у стилі “піжама-паті”

Схоже, жіноча тяга до зручності й комфорту, нарешті, знайшла відгук і в середовищі “непіддатливих” модним віянням, чоловічих сердець. На подіумах знову і знову з’являлися манекенники, які ніби щойно встали з ліжка і не встигли навіть перевдягнутися. Образи “піжама-style” були представлені на показах Roberto Cavalli, Gucci, Fendi. Звичайно, вирушати на ділові переговори у такому вигляді не варто, а ось відвідати нічний клуб або веселу дружню вечірку – скільки завгодно! А все тому, що “розслаблений” стиль – те, що буде в моді восени.

Що буде в моді восени для чоловіків: спорт-шик

Треники і звичайні спортивні вітровки неймовірно перетворилися з легкої руки світових модних брендів. Відтепер чоловіки носять звичайні олімпійки в парі з блискучими брюками-дудочками, як у Burberry, а в спортивних комплектах від Astrid Andersen можна запросто вирушати. Ні, не в тренажерну залу, а на світську вечірку!
Утім, в середовищі чоловіків, прийдешнім модним тенденціям, тема спорт-шику – не нова. Щосезону на вулицях мегаполісів можна зустріти недбало, але стильно вдягнених хлопців, які успішно сполучають спортивні речі й улюблені джинси-черевики-кардігани.

Що буде в моді восени для чоловіків: ретро-стиль

Повернення в минуле в компанії одягу з останніх колекцій іменитих дизайнерів схоже на подорож у часі. І на питання: “Що буде в моді восени?”- перші особи фешн-індустрії відповідають: “Строкаті сімдесяті!”. Причому, цього разу, серед моделей, яких було вирішено одягнути в наряди за образом і подобою найбільш яскравих осіб епохи диско, було немало чоловіків. Так на показах Gucci, Roberto Cavalli, Burberry з’явилися манекенники в строкатих напівпрозорих сорочках, забавних шапочках і дафлкотах. І цьому неймовірному буйству кольору, принтів і грі з кроєм і фасоном, можуть позаздрити навіть найдосвідченіші модниці.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *