Зачіски на випускний бал для красунь з довгим волоссям [draft]



Випускний вечір – ця радісна подія, тому до його підготовки треба підійти серйозно. Важливу роль відіграє зачіска, яка має бути красивою, модною і стильною. Якщо у Вас довге волосся, то Вам пощастило, бо випускних зачісок для довгого волосся є велика кількість: довжина дозволяє багато експериментувати. У статті ми  розповімо Вам про тренди і продемонструємо їх на фото.

Коса – окраса дівчини

Довгі коси ніколи не вийдуть з моди. Запам’ятайте це, милі випускниці, адже саме ця зачіска підкреслить Вашу юність і привабливість. Зараз є стільки видів плетінь, що просто очі розбігаються. Ви можете сходити в салон краси, де Вам заплетуть незвичайну косу перукарі, або ж заплести косу самостійно.

Подивіться на фото нижче. Дівчата демонструють абсолютно різні види плетіння.

Пучок для серйозних панночок

Не думайте, що пучки носять тільки “сірі мишки” і старенькі. Зібране волосся створює образ серйозної, витонченої і навіть пристрасної натури. Пучок підійде до будь-якої сукні, цю зачіску можна зробити самостійно, так що Вам не доведеться витрачатися на перукаря. Прикрасьте пучок штучними квітами  або красивою стрічкою.

Кучері та локони

Звичайно, ніщо так не розбурхує чоловічу уяву, як довге в’юнке розпущене волосся. Зробити таку зачіску нескладно. Вимийте голову, розчешіть волосся і відразу ж накрутіть його на бігуді, залиште на ніч. Уранці Ви прокинетеся з локонами. Якщо Ви хочете зробити собі кучерики, заплетіть на ніч багато кісок. Додайте блискіток, красивих шпильок, вставте трояндочку у волосся і Ви перетворитесь на казкову принцесу. Простежте, щоб волосся було чистим, кінчики не сіклися, довжина була рівною. Багато професіоналів дійшли висновку, що кучері та локони – це кращий вибір зачіски для випускного балу. Така зачіска краще за все пасуватиме до коктейльної сукні.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *