Довгі сукні на випускний бал [draft]



Випускний бал – це одне з найважливіших свят кожної школярки. Саме він пам’ятатиметься довгі роки. До вибору сукні треба підійти дуже ретельно. Дівчина повинна ловити на собі захоплені погляди, але при цьому почувати себе комфортно і впевнено. Про модні сукні ми розповімо Вам у нашій статті, приклади на фото.

Довгі вечірні сукні на випускний: модні тренди

Дизайнери стверджують, що сукні повинні вигідно підкреслювати переваги фігури. У моду ввійшли завужені наряди, з приталеним силуетом. Популярністю користується фасон сукні-русалки, який пасуватиме навіть панночкам з пишними формами. Звичайно, в моді й пишні наряди, які є особливо актуальними на балу. Дизайнери пропонують моделі з вирізом, оформленим з боків вишивкою. На фото нижче Ви можете побачити популярні моделі. Зверніть увагу на орнаменти, які прикрашають будь-який наряд.

Популярні образи казкових персонажів. Наприклад, Білосніжки або Снігової королеви. Щоб одягнутися в принцесу, вибирайте пишні довгі сукні. Погодьтеся, дівчина на фото виглядає чарівно. Що стосується матеріалів, то дизайнери радять вибирати тканини з атласу, шифону, оксамиту.

На випускному вечері краще за все підкреслити юність, жіночність і романтичність. Вік для цього найбільш відповідний, тому зупиняйте вибір на теплих кольорах: рожевому, білому, ніжно-зеленому. Подивіться, яка витончена юнка на фото!

Врахуйте важливий момент. На випускному балу обов’язково будуть танці. А довгі сукні можуть перешкодити Вам танцювати. Щоб почувати себе впевнено, краще вибрати пишні спідниці й туфлі на низьких підборах.

Колірна гама

Акцент робиться на світлих тонах. Щоб підкреслити молодість, вибирайте сукні білих, рожевих і блакитних кольорів. Щоправда, білий колір повнить, тому випускницям з пишними формами варто звернути увагу на синій, коричневий, фіолетовий і чорний кольори. Вони також у моді. Будь-який наряд вигідно доповнить вишукана прикраса. Тут дизайнери радять вибирати срібло, а не золото.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *