Зачіски на випускний вечір для короткого волосся [draft]



Випускний вечір запам’ятовується на довгі роки, тому до його підготовки треба підійти дуже серйозно. Важливу роль відіграють не лише сукня і макіяж, але і зачіска, яка має бути красивою, модною і стильною. Якщо Ви не відростили довге волосся, не варто сильно засмучуватися. Стилісти пропонують багато варіантів укладок.

До речі, дизайнери дійшли висновку, що коротка стрижка на сьогодні є найстильнішою. У статті ми розповімо Вам про тренди і продемонструємо їх на фото.

Основні поради

Перед укладкою волосся обов’язково має бути вологим. Інакше Ви не зможете надати йому правильної форми. Найлегший варіант для зачіски на випускний – помити волосся, підсушити його феном, зробити проділ на правий або лівий бік, заколоти пасма красивою шпилькою і трохи завити локони. Додати об’єм допоможе брашинг середнього діаметра. Обов’язково придбайте намистинки, шпильки або штучні квіти.

Модні тренди

Дизайнери радять експериментувати і не боятися створювати образ хуліганської красуні. У моді буде “художній безлад” на голові. Отже, щоб зробити красиву укладку, скористайтеся гелем для волосся. Зачешіть волосся назад, зробіть легке начісування, за допомогою фену і лаку додайте об’єм. Чудово буде виглядати брошка або блискуча шпилька на маківці. Подивіться на фото нижче. Модель зібрала волосся назад, прикрасивши його красивим аксесуаром.

Якщо у Вас є чубчик, то приділіть йому особливу увагу. Зачесати його можна на будь-який бік, або ж просто прибрати за допомогою шпильки. Чубчик створює образ нестримної дівчини, тоді як відкритий лоб підкреслює шляхетне походження. Радимо взяти до уваги, що чубчик підкреслює очі, візуально роблячи їх більше. На фото дівчина демонструє довгий чубчик, що спадає їй на очі.

Для стрижки каре пасуватиме недбала укладка. Розділіть волосся на дві однакові частини. Далі підсушіть його феном, створіть необхідний об’єм. Якщо Ви хочете зробити локони, то накрутіть локони плойкою. Для короткого каре найбільше підходять джгути. За допомогою невидимок закріпіть їх по всій голові. Також трендом є ретро-стиль. Створіть собі зачіску в стилі 60-70-х років! Нанесіть мус і гель на вологе волосся. Далі створіть легкі хвилі, заколюючи вигини невидимками. Прикрасьте свою зачіску пір’їнкою або перлами, або підберіть капелюшок з вуаллю.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *