Модна весна 2015, модні тренди [draft]



“Прийми мій друг одна рада: дуже важливо, хто в що одягнений. Люди, милий мій, майже всюди судять про інших лише по костюму, хочеш ти того або ні”, – співається у відомій пісні з до/ф “Без сім’ї”. Майже кожна людина хоче носити стильний одяг, розуміючи, як важливий зовнішній вигляд. Для дівчини захоплені погляди підвищують самооцінку, а для чоловіка правильний наряд – це ознака високого соціального статусу. Які модні тенденції весни 2015 року? Про це читайте в нашій статті.

Для жінок

У майбутньому сезоні головне місце займає комфорт. Тому вибирайте те, в чому ви почуватимете себе упевнено і вільно. Для повсякденного одягу можна зупинити свій вибір на сорочці з різними малюнками у поєднанні з вузькими брюками. Не втрачає актуальність і джинсовий одяг.Пам’ятайте, що сорочка має бути світліша, ніж спідниця або джинси. Пані з пишними формами можна зітхнути спокійно: вузькі наряди навесні 2015 будуть не в моді. Популярність завоюють вільні фасони і багатошаровість. Що стосується спідниць, то в сезоні весна-літо 2015 набирають популярність довгі моделі з шифону. Якщо ви хочете оголити і показати свої ніжки, вибирайте міні-спідниці і підберіть для них взуття з маленьким каблуком. На піку популярності наступної весни став укорочений топ з легких матеріалів або шкіри. Його можна носити як навесні, так і літом.
Вибирайте яскраві принти, етнічні і геометричні візерунки. Смужка теж в тренді в майбутньому сезоні. Але пам’ятаєте, що смугастий одяг візуально робить вас нижче. Приклади показані на фото нижче.Що стосується верхнього одягу, то куртки навесні 2015 року можуть бути простими і лаконічними. У майбутньому сезоні з’явилася мода на персонажі з казок. Щоб створити образ снігової королеви, прикрасьте куртку виробом з хутра. А для образу романтичної і елегантної панночки купите пальто таких дизайнерів, як Miu Miu і Max Mara. Що стосується матеріалів, то хітами стануть моделі з шовку і мережива, а також одяг 70-х років.
Зі взуття можете сміливо вибирати туфлі на плоскій підошві і балетки. Пам’ятайте – головне, комфорт. Звичайно, класичні шпильки також популярні з року в рік. Вони доповнюються гострою шкарпеточкою. Дизайнери у своїх колекціях представляють також закриті весняні туфлі і чоботи ботфорти.Популярними кольорами в майбутньому сезоні стали рожевий, блакитний, бежевий і бузковий. У моді витонченість, жіночність і елегантність. Тому вибирайте ніжні світлі відтінки і не помилитеся. Чим більше орнаментів і візерунків, тим краще. Для вечері в ресторані підійде класична чорна сукня Коко Шанель з оксамиту. А для офісу можна вибрати строгі сині брюки і світлий піджак.

Для чоловіків

Навесні 2015 року в моді буде і спортивний, і класичний стиль. Для роботи вибирайте собі звичайний костюм, доповнивши його тонким шкіряним поясом, а для прогулянки віддайте перевагу вільній бейсбольній сорочці в тандемі із спортивними брюками і курткою. Дизайнери також виділяють смужку серед моделей. Влітку в смугастому морському одязі ви прекрасно виглядатимете на набережній.Екстравагантні модники можуть одягнутися в рожеві костюми. Цей колір більше не асоціюється тільки з жіночим одягом. Як ви можете помітити на фото, в тренді малиновий, червоний і ніжно-рожевий відтінки.
І, звичайно, 70-і роки увійшли в моду не лише в жіночому одязі. Чоловіки можуть вибрати собі джемпер з V- образним вирізом, піджак тієї епохи і капелюшок. Зробивши начісування, можна сміливо вирушати на рок-н-рольну вечірку!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *