Створити аніме макіяж своїми руками легко! [draft]



Казковий світ аніме з кожним роком притягує до себе все більше і більше прихильників. Практично кожна представниця прекрасної половини людства хоч разі у житті хотіла виглядати, як героїні популярних японських мультфільмів (аніме). І причина тому не лише незвичайна зовнішність героїнь: великі очі, характерний колір шкіри, маленький ніс, але й екзотична привабливість. Для цього не обов’язково йти до пластичного хірурга, достатньо грамотно нанести аніме макіяж.

Стиль аніме: суть і необхідні матеріали

Характерною рисою, що запам’ятовується, у будь-якому мультиплікаційному персонажі аніме є його очі, їх часто використовують у відображенні емоційного стану героя. І тому від колірної гами та інших тонкощів залежить той фінальний образ, який Ви створите. Далеко не всім дівчатам “пощастило” мати косоокі очі, тому потрібно буде докласти певних зусиль для досягнення потрібного результату. Далі необхідно створити ідеально рівний тон шкіри обличчя, бездоганні підкреслені брови, пишні вії переконливої довжини і маленькі губи. Для створення аніме макіяжу знадобляться деякі косметичні засоби: об’ємна чорна туш, накладні вії, білий м’який і чорний олівець, палетка тіней, тональна основа, коректор, пудра, кисті і т. ін.

Створюємо аніме макіяж

Треба розуміти, що такий яскравий образ краще використати на свята (на зразок новорічного карнавалу), а не в повсякденному житті. Відразу варто зазначити, що на нанесення макіяжу може знадобитися багато часу – близько півтора години.Передусім слід вирівняти тон обличчя. Використовуючи консилер, маскуйте всі наявні нерівності шкіри обличчя, у тому числі і кола під очима за допомогою кисті й тонального крему (слід узяти світліший відтінок порівняно з кольором шкіри). Після цього припудріть обличчя. Закінчивши з основою, нанесіть бронзуючу пудру плавними рухами кисті по лінії вилиці, рухаючись від вуха до центральної частини обличчя. Розтушуйте і згладьте переходи. Цю ж пудру нанесіть на ніс і зробіть плавні лінії.
За допомогою олівця або тіней створіть ідеальну лінію брів. Тепер зробимо очі, як в аниме. Для цього Вам необхідно нанести тіні світлих, бежевих тонів на всю верхню повіку. На нижню ж нанесіть білий олівець. Таким чином, Ваші очі стануть візуально більшими і широко розплющеними. Макіяж очей аніме неможливий без ретельного підведення. Тут Вам необхідно вибирати: чи то скористатися рідким підведенням для очей, чи то чорним олівцем – різниця лише в тому, наскільки вміло Ви користуєтеся тим або іншим інструментом.
Особливість нанесення підведення полягає в тому, що на верхню повіку вона накладається, як завжди, а на нижню повіку Вам необхідно нанести підведення нижче рівня зростання вій, а не вище. У такий спосіб Ви зможете створити ефект неймовірно великих очей. Намальовані Вами стрілки Ви сполучаєте за зовнішнім краєм ока в стилі хвоста ластівки. Далі Вам знадобляться темні тіні. Ними Ви промальовували складку між нерухомим і рухливим повіками. Низ цієї лінії відтіняється світлими тінями знизу і з’єднується з бежевими згори.
Наступний крок – вії. Макіяж під японку неможливий без ретельної роботи над кожною вією. Саме тому Вам необхідно взяти чорний брасматик з ефектом об’єму і фарбувати вії в декілька шарів. Можливо, крім простого фарбування Вам доведеться вдатися до накладних вій.
Останній етап, без якого Ваш макіяж у стилі японських мультфільмів не буде завершеним, – робота над губами. Губи у героїнь аніме завжди крихітні, тому якщо у випадку з очима ми працювали над їх візуальним збільшенням, то губи ми зменшуватимемо. Для того, щоб досягти такого ефекту, Вам необхідно використати тональний крем. Нанесіть його на всю поверхню губ і акуратно пучками пальців розітріть. Потім у центр губ нанесіть невелику кількість помади максимально ніжного і спокійного відтінку. Ваші крихітні губки в стилі аніме готові!
Як бачите, аніме макіяж – це зовсім нескладно. Крапельку терпіння, трохи ретельної роботи – і ось, в дзеркало дивитиметься справжня героїня японських мультиплікаційних фільмів. Слідуйте нашим порадам і вражайте оточення своїм ексцентричним зовнішнім виглядом вже сьогодні, адже це так просто. Врахуйте, що цей макіяж є вечірнім, тому, якщо Ви плануєте виходити у такому вигляді з будинку вдень, то Вам варто звернути увагу на менш ексцентричні варіанти. Допоможе в нанесенні аніме макіяжу і відео.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *