Оригінальні костюми на Новий рік для дорослих [draft]



Зустрічати улюблене зимове свято Ви можете як в звичайному наряді, так і в цікавому карнавальному костюмі на Новий рік. Напередодні свята багато крамниць пропонують костюми на Новий рік для дітей у широкому асортименті. Якщо на Вас чекає бал-маскарад, знайти костюми на Новий рік для дорослих, та ще й такі, щоб Ви могли себе почувати комфортно і на висоті, буде не так вже і просто. А якщо серед костюмів для дорослих  на Новий рік Ви і знайдете варіант до душі, то вартість його буде високою.

Переваги костюмів на Новий рік своїми руками

Значно заощадити і дати можливість собі проявити фантазію й творчість можна, змайструвавши для всіх учасників урочистості костюми на Новий рік для дорослих своїми руками. Заняття це просте і захоплююче.

  1. Костюм на Новий рік своїми руками для дорослих максимально може відбити внутрішній світ, за допомогою підібраних за настрєм кольорів.
  2. Завжди ідеально сидить на фігурі й не потребує коригування.
  3. Ви, безумовно, виглядатимете неповторно та унікально.
  4. Костюми на Новий рік своїми руками для дорослих допомагають значно заощадити гроші. Для їх створення можна використати багато елементів, які є в кожному домі.

Способи створення костюмів на Новий рік

Не залежно від того, скільки нам років, у кожному все одно протягом життя живе дитина, яка хоче повеселитися і побешкетувати. Новорічні свята – це кращий привід створити маленьке диво у вигляді якогось незвичайного образу. Проте якщо Вам бракує коштів на купівлю і часу на пошиття костюма на Новий рік, можна без зусиль перевтілитися і створити для себе образ із підручного матеріалу.

  1. Для зміни образу зовсім не обов’язково готувати костюми на Новий рік, дорослі можуть прикрасити себе за допомогою кольорового гриму. Достатньо всім гостям при вході до будинку намалювати якусь веселу мордочку – символ майбутнього року або оригінальний візерунок на зимову тематику.
  2. Простий спосіб внести різноманітність – це змайструвати з різних матеріалів фартухи і оформити їх жартами, фотографіями, написами, новорічними персонажами і т. д.
  3. Можна наробити різні парики або прикраси на голову. Це всілякі корони, обідки з вушками різноманітних тварин, діадеми.
  4. Якщо Ви маєте трохи більше часу, то можна створити прості костюми для дорослих на Новий рік у вигляді популярних героїв і персонажів.

Створення найпопулярніших костюмів на Новий рік

Є багато альтернативних варіантів створення костюма на Новий рік для дорослих, для цього іноді достатньо просто зазирнути до шафи. Представимо Вам найпоширеніші й прості.

  1. Серед усіх костюмів на Новий рік дорослі чоловіки найчастіше вибирають образ Діда Мороза. Для цього класичного варіанта достатньо халат червоного або білого кольору прикрасити мішурою, дощиком, ватою, сніжинками або іншою атрибутикою. Борода і вуса просто і легко робляться з вати або ж купуються разом зі спеціальною шапкою. Справа залишиться за палицею. Для такого важливого атрибуту згодится ручка від швабри, обмотана фольгою і відповідним чином оформлена.
  2. Популярним і найпростішим костюмом на Новий рік для дорослих серед дівчат є образ Снігуроньки. Для цього персонажа Вам знадобиться сукня або блуза зі спідницею у білому й блакитному кольорі, будь-який одяг з білого хутра, шапка в тон і світлі чобітки на підборах. Увесь одяг оформляється дощиком, ватою або мішурою за смаком.

Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *