Модні жіночі светри, осінь-зима 2015-2016: фото наймодніших в’язаних светрів 2015 року



Светри з колекцій дизайнерів сезону Осінь¬-Зима 2015-2016 різноманітна у своїх стилях. Усі представлені моделі будуть в тренді цього сезону, тому треба швидше вибирати і поповнювати свій гардероб!У сезоні Осінь-зима, модні светри виготовлені з м’якої бавовни і товстої шерсті. Деякі з них будуть прикрашені хутряними деталями, і іншими елементами декору. Можна вибрати светр, що надійно зігріває в холоди, або модель, в якій зручно буде ходити на роботу. Дизайнери доповнювали свої моделі приголомшливими комірами. Це і драпіровка, і класичний комір, і незвичайні конструкції в районі шиї.Майже усі светри ідеально підходять під будь-який наряд, так що якщо ви ще не обзавелися обновами, то це треба робити якнайскоріше!

Фото модних жіночих в’язаних светрів, Осінь-зима 2015-2016

Итак, в моді светра великої і дрібної в’язки. Незалежно від того, який вибираєте ви, він має бути моделі оверсайз. Светри 2016 – це вільний легкий крій, пастельні тони і незвичайні принти.

Актуальні кольори і фасони жіночих светрів, Осінь-зима 2015-2016

Як вже стало зрозуміле, найактуальніший фасон нинішнього сезону – це оверсайз. Тобто, модні светри 2016, мають бути, як би знятими з чужого плеча, з того, хто набагато більше вас.Також популярні светри з укороченими рукавами, втім, це тренд перекочував з минулих сезонів. Але тепер модно щоб не лише рукави були короткі, але і самі светри. Це фішка для сміливих дівчат.
Актуальна велика в’язка. Причому чим дівчина мініатюрніша, тим грубішою має бути в’язка на в’язаному светрі 2016.Загалом, в усіх фасонах є присутнім мінімалізм. Сьогодні не актуальна велика кількість декоративних елементів на светрі. Вибирайте прості моделі – і славитиметеся іконою стилю!Жіночі светри 2016 – це нестандартні фасони для незвичайних жінок! Дуже короткі, або довгі і розтягнуті, такі, щоб під ним не був видимий силует. Саме такі моделі вибираємо цього сезону.Особливо добре, якщо їх в’язані светри 2015-2016, нагадуватимуть одяг з Середньовіччя – тоді ви точно будете в тренді.Светри 2016, в’язані спицями – це просто незамінний одяг в період холодів. Вони можуть бути з високою горловиною, доповнені мереживами, текстилем, шовком.
Вибирайте вироби з рукавами ¾ і з актуальним V- образним вирізом. Такі светри, Осінь 2016, можна надівати згори на сорочки і водолазки, що дозволить почувати себе не лише тепло і комфортно, але ще і дуже стильно!Класична колірна гамма не перестане бути актуальною. До неї додадуться ще і яскраві кольори. Наприклад, червоний, зелений, жовтий. Але якщо вибираєте такий барвистий светр, доповнюйте його нейтральними аксесуарами. Нехай светр, сезону Зима 2016, буде найяскравішою плямою вашого образу.
Якщо ви любителька принтов, то вам повезло, як ви могли переконатися, завдяки фото светра 2016. Светри цього сезону можуть бути прикрашені клітиною і смужкою, рослинними мотивами і геометричними візерунками, портретами людей і тварин. Але, як і у випадку з яскравими моделями, при виборі барвистого светра, зробіть його головним акцентом образу.Жіночі в’язані светри 2015-2016, тішать око, спокушають своєю красою, і гарантують надійне тепло впродовж усієї зими!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *