Красиві й прості зачіски для дівчинки на Новий рік, фото [draft]



Новий рік – улюблене свято всіх дітей! Справжня казка зі Святим Миколаєм, подарунками і хороводами! А ще це дитячі ранки і маскаради, на яких кожна дитина може перевтілитися в улюбленого персонажа. Якщо святковий образ для хлопчика зазвичай обмежується маскарадним костюмом, то мамам дівчаток ще доводиться поламати голову над святковою зачіскою. Дефіцит часу і непосидюча модель диктують свої правила: зачіска на Новий рік для дівчинки має бути і красивою, і легкою. Підготовлені нами варіанти зачісок з відео навчать Вас, як швидко і стильно укласти волосся Вашої маленької красуні для новорічного ранку.

Легкі дитячі зачіски на Новий рік

Зачіска “Мальвіна”. Така укладка один з найпростіших і бюджетних варіантів. Вона підійде для волосся будь-якої довжини і стане чудовим доповненням до казкового образу принцеси або феї. Знадобиться: пінка і лак для волосся, м’які бігуді, красива шпилька або бант.

  1. Ретельно розчешіть волосся. Відокремте пасма на верхівці й закріпіть їх згори затиском або гумкою.
  2. Нижню частину волосся обробіть пінкою, розділіть на сегменти і накрутіть на бігуді.
  3. Верхню частину волосся можна залишити в хвостику, а можна заплести в кіску або закрутити в джгут. Отриману косу за бажання можна закріпити невидимками у вигляді квітки.
  4. Зафіксуйте волосся лаком.

Зачіска “Сніжинка”. Красива й оригінальна укладка, що не потребує великих зусиль і навичок. Вам знадобиться гребінець з довгими зубчиками, 6-8 різноколірних гумок, лак для волосся з блискітками.

  1. Розділіть волосся проділом посередині. Повинні вийти два однакові хвостики.
  2. Потім горизонтальними проділами розділіть кожний із хвостиків на 3-4 сегменти. Зав’яжіть отримані хвостики гумками. В цілому у Вас має вийти 6-8 хвостиків.
  3. Кожен хвостик закрутіть у джгутик або заплетіть в кіску, а кінець волосся закрипіть сусідньою гумкою по колу.
  4. Отриману сніжинку закріпіть лаком з блискітками.

Фото красивих зачісок для дівчинки на Новий рік

На Новий рік доречними також будуть зачіски на основі плетіння. Ажурні французькі кіски, водоспади, коси бохо – просто створені для прикраси маленької голівки. Навіть звичний усім колосок можна перетворити на святкову укладку, якщо проявити трохи фантазії. Сміливо використайте яскраві шпильки, різноколірні банти, стрічки й обручі. Такий декор може нести не лише естетичне, але й смислове навантаження. Наприклад, можна підібрати шпильки у вигляді сніжинок або ялинкових прикрас.
Складніші зачіски для дітей за бажання можна освоїти, переглянувши відео-уроки нижче. Також до Вашої уваги пропонується підбірка картинок, де поетапно показано процес створення святкової зачіски для дівчинки.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *