Як піти від чоловіка, щоб він повернувся? [draft]



Якщо Ви почали відчувати, що полум’яні почуття Вашого партнера перетворилися на тьмяні відгомони колишньої пристрасті, пора починати діяти. І, не дивлячись на те, що чоловіків називають сильною статтю, рішуче діють, як правило, саме слабкі жінки. Якщо Вам подобається Ваш партнер, але між Вами вже немає тієї жаринки, вдихніть у стосунки нове життя. Для цього необхідно піти від чоловіка, щоб він повернувся.

Навіщо розставатися?

Є відомий вислів: “Людина може повною мірою усвідомити, наскільки вона була щасливою, тільки після того, як втратить це щастя”. Необхідно змусити Вашого чоловіка зрозуміти, який скарб був у нього в руках, щоб він почав по-новому дивитися на світ і цінувати кожну секунду, проведену зі своєю коханою. Щоб досягти цього, треба виявити силу волі й витримку, інакше всі намагання ні до чого не приведуть, а лише погіршать ситуацію. Піти від чоловіка, щоб він повернувся, дуже ризиковано, але цей ризик буде повністю виправданий, коли Ваш коханий буквально носитиме Вас на руках, не вірячи у власне щастя!

До того як перейти від теорії до практики, варто тверезо оцінити ситуацію. Наприклад, якщо Ви щойно почали зустрічатися, а він вже виявляє зневагу і просто не помічає Вас, поміркуйте над тим, чи потрібний Вам такий чоловік? Адже він не зміг “протриматися” і двох місяців! Чи потрібно витрачати на нього свої сили і нерви і відроджувати почуття заради миттєвого спалаху почуття, яке знову нестримно вичерпається? Якщо ж Ви, навпаки, тривалий час живете разом або перебуваєте в шлюбі, то подібні рішучі заходи на кшталт піти від чоловіка, щоб він повернувся, можуть бути вкрай ризикованими. В цьому випадку потрібно діяти вельми обережно й виважено. Обдумайте кожен свій крок і зіставте його зі своєю ситуацією. Запам’ятайте, немає єдиного шаблону виправлення стосунків для всіх пар у світі.

Як правильно піти від чоловіка, щоб він повернувся?

Пропонуємо Вам список простих, але дієвих кроків, які допоможуть піти від чоловіка, щоб він повернувся і обожнював Вас:

  1. Дайте своєму партнерові більше вільного простору в житті. Перестаньте ставити контролюючі питання типу : “Куди ти йдеш?” чи “О котрій ти повернешся?”. Нехай відчує нотку байдужості з Вашого боку, але перегинати палицю також не варто.
  2. Згадайте, від чого він приходив у захват, коли Ви щойно почали зустрічатися? Може, варто знову непомітно повернути це у своє життя, почати так само поводитися, додати крапельку інтриги і пікантності, зіграти роль наївної спокусниці, якою Ви були для нього  на початку стосунків. Чоловік не зрозуміє Вашого хитрого ходу, але його підсвідомість автоматично “витягне” забуті почуття з глибини душі.
  3. Поводьтеся із чоловіком так, як він цього хоче. Станьте ідеальною в усіх відношеннях. Тим болючіше буде його втрата, коли Ви вирішите, що настав час “закінчувати спектакль”.
  4. Остання і найважливіша умова – хороший секс. Дайте чоловікові все те, про що він мріяв. Нехай з одного погляду на Вас у нього прокидаються тваринні інстинкти. Якщо Ви втратили форму, запишіться до тренажерної зали. Якщо Ви ходите вдома в старій футболці, замініть її на шовковий халат. Загалом, натякніть своєму самцеві, що перед ним – бажана здобич, і що якщо він не оволодіє нею, то це зробить інший хижак.

Захід піти від чоловіка, щоб він повернувся через час, дасть Вам змогу зробити невелику перерву в стосунках. Ви наберетеся сил, і він відпочине й усвідомить, як насправді скучив за Вами. Проте, якщо у Вас все вийшло, і Ви знову стали люблячою пристрасною парою, не припускайтесь попередніх помилок, які призвели до розтавання.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *