Як красиво та оригінально прикрасити дім до Нового року: кращі ідеї з фото [draft]



Новий рік – одне з довгоочікуваних і урочистих свят. Ця урочистість пов’язана з тривалою підготовкою, метушнею при виборі подарунків, хвилюванням під час складання меню для новорічного застілля. Особливе місце в списку важливих передноворічних справ належить декору житла. Ми прикрашаємо дім до Нового року, щоб створити бажану атмосферу свята і чаклунства. Як вибрати декор для свого дому і чим можна прикрасити житло на Новий рік?

Прикрашання дому до Нового року: поради, тенденції та головні принципи

Передноворічна підготовка повинна торкнутися кожної кімнати дому. Центральне місце відводиться вітальні або їдальні, де відбудеться новорічна вечірка і застілля. Займаючись прикрашанням цієї кімнати, важливо грамотно організувати простір. У результаті місця вистачить для ялинки, застілля, ігор і танців, тому для урочистості слід вибирати найбільшу кімнату.

Відповідно до символу Нового року підбираємо кожен елемент святкового інтер’єру.

    1. Вибираємо колірну гаму.
      Наприклад, надання переваги в декорі таким кольорам: синій, зелений, срібний, білий і золотий.
    2. Натуральність і м’якість в пріоритеті:
      • натуральні теплі пледи;
      • подушки в синьо-зелених відтінках;
      • в’язані, тканинні й паперові вироби, виготовлені своїми руками.

3. Красива ялинка
Новорічна ялинка – обов’язковий елемент свята. Щоб красиво прикрасити дерево, варто обзавестися декількома комплектами гірлянд, серпантином, дощиком, іграшками ручної роботи, в’язаними прикрасами, мініатюрними виробами з дерева, глини, скла. І не забудьте прикрасити ялиночку дзвіночками, сніжинками, в’язаними міні-рукавицями, сніговиками. Так Ви створите затишний святковий інтер’єр і подаруєте всім новорічний настрій.

4. Стіни і меблі
Прикрашайте меблі ажурними серветками, кульками з ниток, м’якими іграшками. На стільці можна надіти святкові тканинні чохли, тумби прикрасити свічками у великих глибоких тарелях. Скатертина на новорічному столі зобов’язана бути продовженням декору кімнати: краще вибирати блакитні або сині відтінки. Стіни можна прикрасити гірляндами, новорічними картинками, дощиком, золотистим серпантином.

5. Вікна і двері
Вікна стануть продовженням новорічного декору, якщо прикрасити їх саморобними сніжинками і тематичними малюнками. На підвіконні доречні великі прозорі вази з новорічними кулями, композиції з хвойних рослин, шишок, горіхів.

6. Новорічний екстер’єр
Не забудьте приділити час зовнішній частині дому. Якщо ми прикрашаємо дім на Новий рік зсередини, то не варто відмовлятися від декору у дворі. Одна з важливих переваг – можливість реалізувати свої дизайнерські фантазії в прикрашанні саду і вуличної частини дому. Для цього можна використати новорічну ілюмінацію біля дверей і вікон, хвойні композиції в саду і біля входу.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *