Подарунок на Різдво своїми руками: різдвяний вінок із цукерок [draft]



Наближаються новорічні свята, і все частіше ми замислюємося не лише про те, як прикрасити своє житло, але й про подарунки для друзів і родичів. Як правило, не хочеться дарувати щось банальне, але оригінальний і несподіваний подарунок часто дорого коштує . У таких випадках варто згадати, що кращий подарунок на Різдво, та й на будь-яке інше свято, той, що зроблений своїми руками. Саме у такому подарунку відчувається любов і щирі побажання до свята.

Чудова традиція наряджати дім за допомогою святкових вінків прийшла до нас з Європи і Америки – зробити таку прикрасу можна практично з будь-яких підручних засобів, не витративши при цьому великої кількості часу і грошей. Гарним подарунком на Різдво, зробленим своїми руками, стане різдвяний вінок із цукерок – оригінальне і несподіване рішення, яке обрадує будь-яку сім’ю, особливо, якщо в ній є діти. Пропонуємо звернути Вашу увагу на декілька цікавих варіантів різдвяних вінків із цукерок, які можна зробити своїми руками. Для роботи Вам знадобляться:

  1. Основа для вінка – краще з піни, можна взяти дротяну.
  2. Термопістолет.
  3. Ножиці.
  4. Міцна шовкова нитка.
  5. Декоративні стрічки і сітка для оформлення.
  6. Цукерки – різні, в яскравих обгортках, які Вам подобаються.

Різдвяний вінок із цукерок: фото найцікавіших варіантів

  1. Вінок з карамельок в обгортці – яскраві й красиві цукерки Ви можете знайти у будь-якому магазині, а основу взяти або готову з піни, або зробити самим – вирізувати з товстого картону або пінопласту. За допомогою клейового термопістолета карамельки по одній акуратно приклейте на основу – в декілька шарів, поки Вас не влаштує зовнішній вигляд готового вінка. Коли виріб висохне, можна прикрасити його яскравим бантом із шовкової або атласної стрічки.
  2. Ви можете взяти вінок, який вже оформлений ялиновими гілками, а можете зробити його своїми руками – в цьому випадку підійде дротяна основа, до якої треба акуратно, по одній гілці прикріплювати хвою шовковою ниткою – знову ж таки, поки Вам не здасться, що вінок вже пишний. Далі Вам знову знадобиться клейовий термопістолет – цукерки на хвою доведеться клеїти з його допомогою. Робити це треба обережно, щоб клей не був видний і не псував загальну картину. На самі цукерки можна пов’язати червоні бантики – так вінок виглядатиме ще святковіше.
  3. Дуже красивий і яскравий різдвяний вінок можна зробити з цукерок, які Ви бачите у будь-якому супермаркеті, як правило, вони називаються “Полуниця з вершками”, і саме поєднання червоного і білого кольорів дає такий приголомшливий святковий ефект. Основу можна також вирізувати з пінопласту або купити готову. Кожну цукерочку звільняєте від обгортки, змащуєте клеєм і фіксуєте на основі – і так до тих пір, поки вінок не буде готовий. Можна зробити яскравий червоний бант і прикрасити ним готовий вінок – для того, щоб він виглядав цікавіше.

Як бачите, немає нічого складного в тому, щоб зробити різдвяний вінок із цукерок своїми руками. Подарунок на Різдво має велике значення, тому особливо приємно дарувати річ, зроблену власноручно, річ, у яку Ви вклали часточку своєї душі й любові до людини, яку хочете привітати. Не бійтеся фантазувати, залучайте до творчого процесу своєю дитину – разом у Вас обов’язково вийде зробити неповторний і оригінальний різдвяний вінок!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *