Як позбавитися від бліх?[draft]



Блохи в квартирі – серйозна проблема, яка може ускладнити і порушити нормальне життя кожної сім’ї. Ці шкідливі комахи можуть потрапити в квартиру, сховавшись на шерсті Ваших вихованців. Унаслідок чого улюблений собака або кішка страждатиме від укусів бліх, а Ви втратите спокій і затишок удома. Тому дуже важливо вирішити цю проблему якнайшвидше.
Дізнайтеся, як швидко позбавитися  від бліх удома. Пропонуємо Вам тільки перевірені й ефективні методи, слідуючи яким Ви швидко забудете про цю неприємну проблему. Деякі господині купують спеціальні засоби від бліх у квартирі. Вони, звичайно, діють дуже ефективно, але часто можуть зашкодити здоров’ю. Тому краще використати натуральні засоби, які будуть безпечні для Вас і домашніх вихованців.

Як позбавитися від бліх у квартирі: корисні поради

1. Ретельно виперіть килимки та інше тканинне приладдя Ваших домашніх тварин. Потурбуйтеся не лише про підстилки на їх місцях, але й про всі інші матеріали, на яких вони люблять полежати. Краще всього після прання використати режим сушки, за 15-20 в гарячій сушарці загинуть не лише дорослі особини бліх, але й личинки і яйця.

2. Пропилососьте всю квартиру, звертаючи особливу увагу на важкодоступні прохолодні місця. Блохи часто ховаються там, куди мало потрапляє сонячне світло. Не забувайте ретельно пройтися пилососом по всіх м’яких меблях і диванних подушках.

3. Посипте килими сіллю або содою, використовуючи щітку, втирайте порошок глибоко в килимове покриття. Через декілька годин пропилососьте. Важливо, щоб у цей час Ваші вихованці не підходили до килима, оскільки вони можуть злизати порошок з лап і зашкодити цим своєму здоров’ю.

4. Щойно Ви пропилососите, треба запакувати вміст мішка або контейнера в поліетиленовий пакет, щільно зав’язавши його. Бажано відразу ж викинути це все в смітник на вулиці, щоб блохи не розповзлися по квартирі знову.

5. Візьміть невелику плоску металеву місткість, наповніть її мильною водою, а потім розмістіть у тому місці, де Ви бачили бліх. Наприклад, можете поставити пастку під столом, ліжком або недалеко від місця собаки. Бажано міняти воду щодня, поки комахи повністю не зникнуть.

6. Прибирайте якомога частіше, щоб запобігти розмноженню бліх.

7. Ви також можете застосувати кедрову тирсу, щоб позбавитися від бліх. Спершу треба з’ясувати, чи є у Вашої тварини алергія на неї. Якщо ні, то можете сміливо посипати тирсою підлогу в різних кутах кімнати, а також в місці, де спить вихованець.

8. Викупайте свою домашню тварину зі спеціальними шампунями і натуральними розчинами, які можна приготувати в домашніх умовах. Також придбайте для Вашого вихованця нашийник від комах, він допоможе захистити його.
Тепер Ви знаєте, як позбавитися від домашніх і килимових бліх. Слідуючи цим простим порадам, Ви зможете швидко розв’язати неприємну проблему. Головне – частіше прибирати в квартирі й не забувати хоча б раз на тиждень прати килимки і підстилки Вашого вихованця.

Як позбавитися від кімнатних бліх: заходи безпеки

  • не забувайте стежити за тим, щоб Ваш собака або кішка не ставав на щойно оброблену із засобом поверхню, тварина може злизати з лап засіб;
  • при використанні шампуню для собаки обов’язково ретельно змийте його зі своїх рук, оскільки при тривалому контакті він може викликати алергію і роздратування;
  • якщо Ви хочете застосувати спеціальні засоби на Вашому вихованцеві, спершу проконсультуйтеся з ветеринаром, щоб не зашкодити тварині;
  • під час прибирання краще зачинити собаку в окремій кімнаті;
  • якщо Ви вирішили боротися зі шкідниками за допомогою натуральних ефірних олій, пам’ятайте, що деякі з них протипоказані для тварин, оскільки мають занадто різкий запах;
  • при використанні препаратів проти комах, обов’язково добре провітрюйте приміщення і надівайте рукавички;
  • надавайте перевагу натуральним засобам для прання постільної білизни, а також килимків тварин.

Боротьба з комахами у Вашому будинку – складний процес, який потребує рішучих дій. Не забувайте, що на першому місці – безпека і здоров’я Вашої сім’ї і улюблених тварин, тому використовуйте щадні засоби. Звичайно, в складних випадках дієвіше буде використати хімічні засоби, головне – проконсультуйтеся з фахівцем перед їх застосуванням.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *