Якісне прибирання після ремонту [draft]



Нарешті ремонт у Вашій квартирі закінчений, найскладніші дні залишилися позаду. Тепер треба навести порядок, і можна буде облаштовуватися остаточно. Ось тільки для того, щоб прибрати квартиру після такого ремонту, знадобиться немало сил і часу. А якщо у Вас їх немає?Не засмучуйтеся: група компаній Каскад-холдинг пропонує всім свої послуги з прибирання різного роду приміщень після ремонту. Розцінки там цілком прийнятні, так що Ви можете собі дозволити скористатися такою вигідною пропозицією і звільнити себе від клопоту, що стосується наведення ладу вдома.
Якісне прибирання після ремонту припускає видалення з усіх поверхонь слідів побілки, фарби, скотчу, клею, миття підлоги і вікон, упорядковування стін, чищення килимів та інших підлогових покриттів, миття дзеркал, видалення і вивезення сміття, що залишилося. Фахівці компанії, що надає послуги такого роду, мають у своєму арсеналі найсучасніші миючі, а також чистячі засоби, тому з успіхом впораються з усіма видами плям, навіть важковивідними. Після прибирання у Вашій квартирі пануватиме лише аромат свіжості й чистоти, уловивши який, Ви відчуєте, що важкий етап ремонту позаду і тепер можна знову облаштовуватися в прибраній квартирі.
Співробітники компанії добре розуміють, що Вам хочеться якнайшвидше в’їхати у відремонтоване приміщення, тому надають свої послуги без вихідних. Вони готові під’їхати за вказаною адресою у зручний для Вас час і навести у Вашій квартирі лад. Як правило, за один робочий день вдається прибрати 100-200 м2  приміщення. Для квартири вистачить і одного дня, а для великого офісу може знадобитися трохи більше часу. Тому заздалегідь розрахуйте, скільки треба буде днів для впорядковування приміщення, а після цього можете планувати перевезення туди меблів та інших речей. Скориставшись послугами співробітників такої компанії після ремонту, швидше за все, Ви захочете стати їх постійними клієнтами. Вони будуть раді прибирати Вашу квартиру і далі протягом усього року!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *