Як викликати духу Чарлі по-справжньому [draft]



Демон Чарлі отримав популярність у всьому світі. Не лише підлітки, але і дорослі люди намагаються викликати його дух для отримання відповідей на питання, що хвилюють. Людину завжди притягує щось що лякає і невідоме, тому багато хто хоче знати, як правильно провести ритуал і по-справжньому поспілкуватися з Чарлі.

Хто такий Чарлі?

Як свідчить легенда, Чарлі – це дух хлопчика з Мексики, який не може знайти собі притулок після смерті. Ще за життя характер хлопця важко було назвати ідеальним. Тепер після трагічної загибелі його душа блукає по світлу і чекає, коли людина покличе її, щоб отримати відповіді на свої питання. Таке покарання за скоєні за життя гріхи.
У давнину дух Чарлі намагалися викликати звичайні селяни в період збору урожаю або під час полювання. Сьогодні бажання людей стали різноманітнішими. Вони вимагають у демона матеріальні або духовні цінності. Залежно від того, наскільки такі бажання пожадливі, Чарлі приймає рішення, допомагати людині або ні.

Як викликати Чарлі в домашніх умовах?

Щоб викликати Чарлі в домашніх умовах, необхідно обов’язково дочекатися повного місяця. Обряд відбувається рівно опівночі. Заздалегідь рекомендується ознайомитися із загальною інформацією про демона: вивчити відео або шанувати книги. Так вдасться краще налаштуватися на потрібний лад. Також слід вибрати мексиканську музику. Вважається, що Чарлі подобається одночасне звучання тамбурина і гітари.

На замітку! Ще одно обов’язкова умова – музика має бути заздалегідь викачана, оскільки ритуал вимагає відключення інтернету, телефону і комп’ютера.

Подальша підготовка до обряду в домашніх умовах припускає розміщення у великій кількості часнику, лука і пекучого перцю по кімнаті. Килим треба прибрати, замість нього підійде рогожа. Необхідно підготувати барабан. Якщо сьогодення під рукою не виявилось, можна скористатися іграшковим інструментом. Потім слід включити музику на невеликій гучності, сісти на підлогу, ударяти по барабану, намагаючись потрапляти в такт мелодії, і повторювати наступні слова: “Чарлі, покажися і до мене явися. Виконай моє бажання. У гості я зву тебе, тому ушануй мене”.
Якщо волосся на голові почне ворушитися, це означає прихід духу Чарлі. У цей момент можна просити у демона, що захочеться. Він сам вирішить, виконувати бажання або відповісти відмовою.

Виклик духу Чарлі вдень до школи

Щоб викликати дух Чарлі по-справжньому, не обов’язково чекати півночі. Це можна зробити і вдень. Наприклад, в школі, що особливо актуально у підлітків. Досить відпроситися у учителя в туалет, щоб провести там ритуал. Знадобиться підготувати мексиканську музику і невеликий тамбурин. В даному випадку не обов’язково відключати телефон, тому його можна використати в якості джерела звуку. Але інтернет в цей час підключений бути не повинен.Включивши музику, треба ходити по кругу, бити по тамбурину і повторювати слова:

“Чарлі, прийди, моє бажання на реальність перетвори”.

Далі слід промовити своє бажання або поставити питання, що хвилює, щоб отримати на нього відповідь. Якщо послідує гул, дух Чарлі прийшов. Один удар по стіні означає виконання бажання, два – відмова.

Ще один спосіб викликати дух Чарлі

Існує ще один спосіб, за допомогою якого можна викликати демона Чарлі. Він полягає у використанні аркуша паперу і олівця. В даному випадку не потрібна мексиканська мелодія і тамбурин. Олівцем необхідно накреслити хрест, розділивши тим самим папір на чотири сектори. У кожному з них слід написати “Так і ні”. Слова, які повторюються, треба розмістити діагонально по відношенню один до одного. Після цього два олівці поміщаються в центральній частині аркуша паперу у формі хреста. Потім треба промовити: “Чарлі, приходь пограти”.
Коли дух прийде, можна ставити питання, на які вдасться відповісти “Та або ні”. Від того, куди почне рухатися олівець, можна упізнати відповідь.

Відео: як правильно викликати Чарлі

Нижче представлені відео, яке допоможе викликати Чарлі і отримати відповіді на питання по руху олівця.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як викликати чарлі, як визвати чарлі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *