Як вивести із запою в домашніх умовах [draft]



Запій є вищою мірою алкоголізму. Раніше, помилково вважали алкоголь просто шкідливою звичкою. Спершу необхідно чітко розуміти, що алкоголізм – це хвороба, а алкоголік – це хвора людина, яку треба лікувати. Але якщо, по яких або причинам (ну, скажімо, підірвана репутація), ви не хочете лікувати свою близьку людину в спеціалізованих установах, то вам необхідно вивести його із запою в домашніх умовах. Перш ніж дізнатися, як вивести із запою, давайте визначимося з симптомами запою :

  1. Систематичне вживання алкоголю.
  2. Панічний страх відмовитися від спиртного.
  3. Заперечення власної проблеми.

Людині, яка знаходиться в запої, в першу чергу треба спробувати роз’яснити його проблему. Пояснити йому, що він потрапив в пастку залежності, роз’яснити, як накопичена отрута починає діяти на тканини і органи, до яких згубних наслідків може привести алкоголь. Частенько, людина сама не в силах собі допомогти і тоді близьким цю людину необхідно знати, як терміново вивести із запою в домашніх умовах.

Як вивести із запою ліками в домашніх умовах

Висновок із запою медпрепаратами в домашніх умовах справа досить ризикована. Необхідно пам’ятати, що такі дії краще всього здійснювати під наглядом лікаря, оскільки у людини того, що страждає алкоголізмом, організм може особливо відреагувати на ліки. Застосовуйте тільки ті препарати, в яких ви на 100% упевнені.Порядок дій :

  1. У холодній воді розбавляємо 10 крапель нашатиря і даємо алкоголікові.
  2. Приблизно через 30 хвилин повторюємо процедуру.
  3. Ще за годину даємо хворому 500 міліграм метранизадола. Перш ніж людина його прикмет, уважно прочитайте в інструкції протипоказання.
  4. Якщо організм нормально реагує з препаратом, повторюємо прийом ліків через 6 годин.
  5. Далі для виведення шлаків з організму, починаємо прийом сечогінного.
  6. Повторюємо курс впродовж декількох днів.

Якщо метранизадол протипоказаний, його можна замінити простим аспірином, змішаним з вітаміном С.

Як вивести людину із запою в домашніх умовах народними засобами.

Якщо ви вирішите використати народні засоби, вам слід зробити наступне:

  1. Одним з найдієвіших способів є заварювання трави чебрець. Заварюють в співвідношенні 3 ложок трави на 1 склянку води. Настояну рідину фільтрують і розбавляють простою водою. Курс лікування – впродовж 4 тижнів по 2 рази в день. Трава чебрець викликає жахливу відразу до алкоголю, і накопичує корисні речовини в організмі пацієнта.
  2. Здавалося б, як можна вивести людину із запою простим чаєм з лимоном. Виявляється, щедре прийняття кислоти, що міститься в лимоні, сприяє розпаду речовин алкоголю в організмі.
  3. Якщо чергувати чай з медом в молоці, то це прискорить процес виведення токсинів.
  4. При проходженні подібного курсу лікування годувати хворого слід м’ясним бульйоном або щами.
  5. Вийти із запою в домашніх умовах чоловікові допоможе прийняття настоянки шипшини.
  6. Процес поліпшення закріплюємо прийняттям сирого курячого яйця.

Ми розповіли як зупинити запій в домашніх умовах прибігаючи до допомоги медичних препаратів або народних засобів. У будь-якому разі, настійно рекомендуємо, після того, як у вас вийшло вивести із запою в домашніх умовах близької людини, звернетеся по допомогу до відповідних лікарів-фахівців.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *