Як загадати бажання, щоб воно збулося [draft]



Мрію підкорити голлівудський Олімп, мрію побувати на Ямайці, хочу, хочу, хочу. У кожного з нас цих самих “хочу” – велика кількість. Але, виявляється, бажати теж треба уміти правильно. Итак, як загадати бажання, щоб воно збулося?

Загадуємо бажання правильно

Серед безлічі езотеричних, психологічних і навіть магічних методів, вибираємо ті, які якнайкраще підійдуть саме вам.

  1. Карта бажань. Це спосіб загадування заповітних бажань по Фен-шуй. Для цього методу треба узяти один лист ватману і розділити його на дев’ять рівних сектори-квадратів. У центр поміщаємо своє краще фото, найпозитивніше, випромінююче позитивну енергію. Тепер починаємо заповнювати інші сектори, за годинниковою стрілкою починаючи з верхнього лівого кута. Заповнюємо їх картинками і датам того, що ви маєте на увазі під досягненням бажаного в наступних сферах.
    • гроші, багатство
    • слава, успіх
    • діти і творчість
    • подорожі
    • кар’єра
    • мудрість, знання
    • сім’я
  2. Дошка візуалізації. Це ще один ефективний спосіб виконання бажань. Правда, він значно відрізняється від попереднього методу. Для виготовлення такої “дошки” нам знадобиться лист ватману і старі глянсові журнали або газети. Формулюємо свої бажання, знаходимо відповідні картинки, і вклеюємо їх на ватман за принципом колажу. Таку дошку краще розмістити над ліжком або над столом в кабінеті. Тобто там, де вона вам найчастіше попадатиметься на очі.

  3. План досягнення бажаного. Психологи говорять, що це дуже дієвий метод. Беремо ручку і аркуш паперу, і записуємо найзаповітніші свої бажання. Тепер виберемо “найбажанішу” мету, і покроково приступаємо до її здійснення. Тут дуже важлива конкретика – дати, точна сума (якщо йдеться про суму грошей, якій вам буде досить для щасливого життя). План має бути дуже детальним, і при виконанні кожного його пункту, відмічаємо своє поступове наближення до бажаної мети галочкою. Це психологічно дозволить повірити в себе і у свої сили, і ви самі не помітите, як через якийсь час бажання як би само собою, здійсниться!

Як поводитися, щоб бажання збулося

Виявляється, і тут є немало умов, дотримання яких дуже важливе для того, щоб загадане бажання здійснилося.

  1. Промовляйте про себе і вголос як можна частіше своє бажання. Не даремно адже говорять, що думки матеріальні. Головне – і це дуже важливо! – обрати вірне формулювання!
  2. Щодня перед сном аналізуйте прожитий день, щоб зрозуміти, що було нами сьогодні зроблено для досягнення своєї мети.
  3. Мисліть позитивно і вірте в те, що бажання ваше неодмінно здійсниться – варто лише трохи почекати. І тоді одного разу воно неодмінно збудеться!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *