Знайомство з батьками: як познайомитися з батьками хлопця



Якщо хлопець хоче познайомити тебе зі своїми батьками, значить, він налагоджений дуже серйозно – більше того, можливо, він серйозно розглядає можливість браку. І в цій ситуації дуже багато що залежить від того, яке враження ти справиш на його батьків: якщо ти їм не сподобаєшся, то велика вірогідність, що ваші стосунки закінчаться нічим.

Нервуєш? Марно! Просто наслідуй ці правила – і ти успішно впораєшся з випробуванням знайомством з батьками.

1. Одягнися відповідно
Вибирати одяг для знайомства з батьками свого хлопця треба так само серйозно, як вибирати одяг для співбесіди по роботі. Насправді ці ситуації навіть чимось схожі – і в тому, і в іншому випадку тебе прискіпливо оцінюватимуть, у тому числі – і “по одягу”. Тому одягайся скромно і зі смаком, ніяких екстравагантних нарядів: сукня з декольте і шпильки, рвані колготки і футболка з логотипом улюбленої рок-групи, джинси і кохані розтоптані кеди – про усе це забудь відразу ж.

2. Будь милою, але не занадто
Знайомлячись з батьками хлопця, будь ввічливою – але не переборщи, будуючи з себе милу дівчинку. Не варто погоджуватися з кожним словом батьків твоєї молодої людини – пам’ятай, що ти доросла людина і у тебе є своя думка, але, одночасно, не намагайся виставляти його напоказ. Якщо тебе пригощають чимось, що ти не любиш – ти завжди можеш відмовитися, але ввічливо подякувати за пригощання. Якщо ти не згодна з якою-небудь думкою – ти можеш про це сказати. Не прикидайся, що ти згодна абсолютно зі всім – інакше ти вимушена будеш грати цю роль упродовж наступних декількох років, що під силу хіба що професійній актрисі. Секрет успіху – бути природною, але, знову ж таки, не занадто.

3. Не хвали їх сина
Усі мами знають, що їх син – найрозумніший, найчудовіший і взагалі – єдиний у своєму роді, тому не намагайся сподобатися матері свого хлопця, постійно відпускаючи йому компліменти. Цим ти доб’єшся прямо протилежного результату і виглядатимеш так, як ніби лестиш тільки заради того, щоб сподобатися батькам хлопця.

4. Уникай розмов про брак
Навіть якщо батьки твого хлопця безпосередньо запитують тебе про весілля – не вступай в такі розмови. Поки на твоєму пальці немає кільця, ти зовсім не зобов’язана планувати весілля, вибирати дату і так далі. Будь готова до жартів в стилі “Ну що, коли граємо весілля”? і реагуй на них позитивно – врешті-решт, якби ти із самого початку не сподобалася його батькам, навряд чи б вони жартували на тему браку. Прояви такт і ввічливо зміни тему.

5. Постарайся сподобатися його мамі
Будемо чесними: думка батька твого хлопця, за великим рахунком, мало на що впливає, і завоювати його симпатію дуже просто – досить уважно слухати, зацікавлено кивати і мило посміхатися. А ось з матерями справа йде куди гірше: по-перше, кожна мама переконана у винятковості свого синочка і дивиться з підозрою на кожну його нову дівчину, а, по-друге, сподобатися так упереджено налагодженій жінці куди складніше, ніж будь-якому чоловікові. Тому заздалегідь розпитай свого хлопця про все, що подобається або не подобається його мамі – і дій відповідно!


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: знайомство з батьками хлопця, Мастурбацiя дiвчат i як?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *