Топ 9 фраз, які не можна говорити при розлученні з хлопцем



Розлучення – це завжди складно і боляче, незалежно від того, скільки часу тривали ваші стосунки. Якщо ти вирішила кинути хлопця, то ні в якому разі не починай розмову про розрив з цих фраз – а краще не використовуй їх взагалі, щоб розлучитися з хлопцем без взаємних образ. І в зворотній ситуації, коли кидають тебе, постарайся утриматися від нижченаведених висловлювань:

1. ”Я тебе ніколи не любила” чи “Краще б ми ніколи не зустрічалися” Не влаштовуй грандіозний скандал просто тому, що якийсь негідник розбив тобі серце. Тобі боляче, тому що ти дійсно його любила – будь чесною сама з собою.

2. ”Давай залишимося друзями” Дружити з колишнім неможливо – ви ніколи не будете до кінця відвертими один з одним, та і бажати щастя колишньому хлопцю, якщо він відразу ж знайшов собі нову пасію, досить складно.

3. ”Сподіваюся, ти помреш наодинці” чи “Ти ще пожалієш” Лайка, прокляття, погрози і інше подібне – не наймудріше рішення в ситуації розлучення. Будь досить гордою, щоб прийняти те, що сталося, і не зривайся на порожню сварку.

4. ”Що мені зробити, щоб ти передумав?” Не принижуйся і не благай. Якщо хлопець прийняв рішення кинути тебе, просто прийми його. Не намагайся викликати жалість до себе – це не допоможе тобі повернути його.

5. “Ти заслуговуєш більшого” Фраза прямо з голлівудських мелодрам – але напрочуд часто використовувана в реальному житті. Прийнявши рішення кинути хлопця, не принижуй його і не принижуй себе цією фразою – адже і йому, і тобі зрозуміло, що “ти заслуговуєш більшого” – це просто шаблонна відмовка.

6. ”Можна мені тут залишитися на якийсь час?” Ні, не можна. Навіть якщо ви живете разом не один рік, коли стосунки закінчилися, йди відразу ж – збери речі, грюкни дверима і викинь його зі своєї пам’яті і свого серця.

7. ”Я хочу побути одна”. Якщо ти хочеш кинути хлопця, ні в якому разі не розпочинай з’ясування стосунків з туманних і загальних фраз – хлопці таких речей просто не розуміють. Розлучаючись з хлопцем, впевнися в тому, що він зрозумів все, що ти йому сказала – і що він не живить неправдивих надій з приводу твого повернення.

8. ”Мої батьки тебе ненавидять” чи “Ти цілуєшся гірше за усіх, з ким я зустрічалася” Розлучаючись, поводься як доросла людина. Не ображай свою тепер уже колишню половинку просто тому, що тобі дуже хочеться зігнати злість і горе. Йти завжди треба красиво.

9. ”Ти мені подобаєшся, але я тебе не люблю” Використай цей аргумент в якості причини розлучення тільки у тому випадку, якщо ти готова потім півгодини пояснювати, що означає ця фраза. Ніколи не використовуй “любов” в якості причини для розлучення. 


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: секс з хлопцем, Як говорити з хлопцем про секс

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *