Топ 10 смс повідомлень, які не можна писати своєму колишньому



Перед тим, як писати смс – повідомлення колишньому хлопцю, спробуй дотриматися основного правила розриву і не спілкуватися з ним впродовж місяця. А відправляючи першу смс після розриву, завжди враховуй той факт, що колишній хлопець може тобі взагалі не відповісти – або відповісти зовсім не те, що ти хочеш.

Які смс ні в якому разі не можна писати своєму колишньому?

Повідомлення в одне слово. Ніяких “Привіт” або “Хей”. Якщо тобі є, що сказати або запитати, пиши це в першій же смс – відразу до справи, інакше хлопець довго гадатиме, що ж ти мала на увазі, відправляючи своє “привіт”.

Сполучення із смайликами. Ніяких підморгуючих смайликів, ніякого флірту в смс – ви розлучилися, і тепер подібні речі недопустимі.

Претензії і лайка в смс. Якщо ти досі не можеш пережити ваш розрив і дуже засмучена, напиши подрузі або другу. Не відправляй образливі смс – повідомлення своєму колишньому хлопцю просто тому, що тобі самотньо або нудно. І ще одне – ні в якому разі не пиши смс, якщо ти хоч трохи випила. “Чому ти не відповідаєш на мої смс”? і “Ти отримав моє повідомлення”? Відправ одне-єдине смс – повідомлення. Якщо твій колишній хлопець не відповідає, просто змирися з тим, що він більше не хоче підтримувати з тобою контакти.

Смс із з’ясуванням стосунків. Ніколи не намагайся з’ясовувати стосунки по смс. Якщо ви вже розлучилися, то напевно розмова-з’ясування стосунків відбулася і означає: ні тобі, ні йому більше додати нічого. Взагалі з’ясовувати стосунки краще особисто, а після розриву – так і взагалі обговорювати їх з друзями, але не з людиною, яка розбила твоє серце.

“Думаю про тебе” . Ця смс не допоможе тобі повернути його. Цілком природно, що після розриву і ти, і він деякий час думатимете один про одного. Але, оскільки ви вже не разом, твоєму колишньому зовсім ні до чого знати про кого саме ти думаєш.

Смс з відвертими фото. Тут все цілком ясно – ніколи і ні в якому разі не відправляй колишньому відверті фотографії. Ти нічого цим не доб’єшся, а, швидше за все, зробиш тільки гірше.

Смс з проханнями повернутися. Навіть якщо ти у відчаї і, наплювавши на гордість, готова благати колишнього хлопця повернутися і почати все заново – ні в якому разі не роби цього по смс.

Друге, третє смс і так далі. Як тільки ти з’ясувала все, що хотіла – припиняй писати йому смс. Завжди закінчуй розмову першою – у тому числі і смс – діалог з колишнім хлопцем. І, якщо маєш сумніви – ніколи не пиши смс колишньому хлопцю. Ніколи.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: смс про розрив стосунків, смс колишній дівчині

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *