Як продовжити ерекцію?



Важко переоцінити важливість інтимного життя для людини, оскільки вона потрібна як для здоров’я, так і для підтримки душевної рівноваги. Наш сьогоднішній матеріал повідає представникам сильної статі, як продовжити ерекцію. Бажаєте принести своїй жінці якомога більше задоволення? У такому разі не поспішайте закривати цю сторінку і дочитайте статтю до кінця!

Довга ерекція. Декілька правил і принципів

Як продовжити ерекцію у чоловіків? Питання хороше для тих, хто забуває в сексі, що етапи отримання сексуального задоволення істотно відрізняються у жінок і чоловіків. Для жінок типово отримувати більше за один оргазм під час одного статевого акту. Чоловік же здатний дійти до піку насолоди лише після того, як все доведе до переможного кінця. Деякі представники сильної половини людства не витримують тривалого натиску і здійснюють еякуляцію набагато раніше, ніж цього б хотіла партнерка. Звідси є велика кількість проблем, які пов’язані з сексуальним життям пар. Говорячи про те, які причини проблеми передчасного сім’явипорскування, необхідно сказати, що жодна з цих причин не пов’язана з розладами статевої системи або невірній будові статевих органів. Як правило, проблема полягає в тому, що занадто тривалому утримуванні від статевих контактів, або ж в недостатньому досвіді хлопця в області сексуальних стосунків.

Є чимала кількість різних способів, які можуть допомогти у вирішенні проблеми передчасного сім’явипорскування у чоловіків, яка може набрати вигляду значного сексуального розладу, якщо виникатиме періодично.

Як продовжити час ерекції

По-перше, необхідно дуже уважно намагатися прислухатися до усіх своїх відчуттів. Необхідно пам’ятати, що у ваших силах тримати під контролем свої відчуття і в необхідний момент ви зможете знизити рівень свого збудження і не довести себе до настання сім’явипорскування. Багато хто рекомендує перемкнутися на які-небудь абстрактні думки в найбільш відповідальний момент, і у такому разі ваше збудження ослабіє, і ви будете здатні продовжити насолоду від процесу статевого акту. Але для освоєння такого методу потрібне тренування, адже це не так просто думати про щось ще, коли ви перебуваєте на піку найпотужніших відчуттів. Досить ефективний метод як продовжити ерекцію полягає в наступному. Як тільки відчуєте наближення моменту еякуляції, необхідно вийняти свій статевий орган і піхви жінки.

У народі такий метод називається “Стоп-старт”. За допомогою такого способу можна продовжити ерекцію настільки довго, наскільки ви визнаєте необхідним. Проте пам’ятайте, що занадто часті переривання подібного типу здатні залишити вас зовсім без сил, і ви не закінчите статевий акт належним чином. Виключно механічний спосіб продовжити сексуальне задоволення полягає в наступному. При настанні моменту еякуляції стисніть голівку свого пеніса двома пальцями знизу і ще одним згори. Таке стискування повинне принести значний ефект. Це можна зробити самостійно, а можна і силами вашої партнерки. Почекайте приблизно секунд тридцять, після чого можна продовжувати статевий акт. Цей метод цілком можна поєднувати з методом, який ми описали вище.

Хімічний метод продовження ерекції існує завдяки спеціальним кремам і презервативам, що діють як анестетики, тобто вони позбавляють член чутливості. Презервативи, що мають товсту оболонку, також здатні значно продовжити час статевого акту. Якщо ви бажаєте досягти оргазму спільно зі своєю партнеркою, то постарайтеся максимально продовжити час ваших прелюдій перед сексом. Постарайтеся довести вашу партнерку до стану, який наближений до оргазму руками або оральним методом, і лише потім переходите до вагінального статевого акту. І у вас напевно буде більше шансів дійти до піку насолоди разом. Зробіть все, щоб подарувати вашій партнерці максимум уваги. Постарайтеся вжити усіх заходів, щоб вона отримала задоволення від статевого акту. Не забувайте, що вашою метою є отримати спільне задоволення.  


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: ЯК ПРОДОВЖИТИ ЕРЕКЦІЮ, довга ерекція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *