Не хочу чоловіка, що робити?



Чому дружина не хоче чоловіка, не хоче сексу? На перший погляд може видатися, що сімейні стосунки – це запорука успіху, удачі і відсутність проблем. Звичайно, не кожна сім’я може похвалитися гармонією в парі. Як показали останні дослідження психологів, дуже багато дівчат не хочуть свого обранця у ліжку. Така проблема є дуже актуальною. На просторах Інтернету все частіше можна знайти питання, чому дружина не хоче чоловіка, але важко знайти відповіді на нього. Фахівці виділяють декілька причин небажання займатися сексом . Це, насамперед, дуже велика перевтома. Втомлена жінка дуже часто агресивна, сумна, їй необхідно поспати, щоб відновити сили. Недоїдання, постійні дієти можуть вплинути не лише на фізичний, але і на психічний стан. Брак часу для проведення його з чоловіком. Чоловік занадто грубо до вас ставиться, не стежить за собою, приділяє вам мало часу. Якщо щодня ви прокидаєтеся з думкою знайти заміну своєму чоловікові, то треба скоріше вирішити цю проблему. Спершу постарайтеся забути про проблеми, влаштуйте собі вихідний.

Потурбуйтеся про себе: зробіть похід по магазинах, подивіться кіно, купіть собісолодощами. За допомогою цього ви знову зможете відчути себе бажаною, сексуальною і привабливою. До речі, перестаньте скаржитися своїм подругам на недоліки сексуального життя. Слова нічого не виправлять, треба діяти! Якщо ваш чоловік дізнається про це, то це негативно відіб’ється на його самооцінці. У нього з’явитися комплекс неповноцінності. Просто постарайтеся з ним поговорити про те, що вас хвилює, спокійно. Виберіться на відпочинок разом з дітьми. В деяких випадках це допомагає зблизитися і відродити теплі почуття один до одного. Якщо ви упевнені, що ваша проблема криється в чоловікові, то треба тонко йому натякнути на недоліки, але не треба тиснути, і буде зовсім нетактовно скеровувати його до лікаря. Постарайтеся відволіктися від побутових проблем і займіться особистими взаєминами, приділяйте чоловікові більше часу, розповідайте йому про свої проблеми, щоб він відчував свою значущість і лідерство в сім’ї. Як стверджують деякі фахівці, жінки не хочуть сексу після народження дитини.

Такі жінки думають, що проблема полягає саме в них, але таке часто трапляється майже з кожною дівчиною, тому після пологів треба приймати необхідні препарати для відновлення гормонального фону. У будь-якому випадку не треба панікувати, а звернутися по допомогу до гінеколога, який підкаже вам подальші дії. Бувають такі ситуації, коли усі вказані варіанти вирішення не допомагають. Як би ви не старалися, але до чоловіка ви майже нічого не відчуваєте і не хочете бачити його поряд з собою. У такому разі жінки дуже часто замислюються про розлучення. Якщо ви займатиметеся сексом з людиною, яка вам неприємна, не викликає збудження, то краще відразу припинити стосунки і спробувати знайти щастя з іншою людиною. Звичайно, розлучення – це дуже серйозне рішення, тому треба детально обдумати усі наслідки такого вибору. Більшість жінок схиляються до такого виходу: знайти коханця, який би приносив задоволення в ліжку. Такий вихід із ситуації цілком ефективний, але має цілу низку недоліків: вам доведеться шукати додатковий час, обманювати чоловіка, шукати відповідне місце для зустрічей. Такий шлях обирають жінки, які хочуть зберегти сім’ю, але постійно побоюються моменту викриття. Ми сумніваємося, що таке нервування допоможе зберегти сім’ю.

Найскладніше рішення проблеми

Як правило, психологи рекомендують не один варіант до вибору остаточного рішення, до того ж не кожна жінка готова використати усі способи для отримання позитивного результату. У такому разі ми рекомендуємо наново закохатися в чоловіка. Безумовно, це зробити дуже складно, особливо, коли ви прекрасно знаєте один одного. Вам треба спробувати віднайти нові цікаві моменти з його життя, забути про погане і спробувати зануритися в атмосферу перших побачень. Приділіть йому більше уваги, розпитайте про роботу, пофліртуйте, поспостерігайте за тим, як він займається побутовими справами, дивиться телевізор, забирається, грає з дітьми. Якщо ви дійсно хочете зберегти сім’ю, то докладете усі зусилля для цього. Але якщо трапляється так, що чоловік хоче сексу, а ви не готові, то не треба різко відмовляти. Пограйте з ним, постарайтеся це зробити у іншому місці, щоб бути повністю готовою до цього. Важливо, щоб зберігалася інтрига, і кожна сторона була зацікавлена в продовженні розвитку подій. Ми певні, що чоловік обов’язково оцінить усі ваші дії і старання. Головне – не треба сидіти і чекати, що проблема вирішитися сама собою. Якщо ви любите цю людину, треба бути з нею попри усі перешкоди.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: І що робити якщо я вказав будинок но не в, І що робити якщо я вказав будинок

Коментарі 1 коментар

  • У кожної людини своя особиста потреба в кількость сексу. Є сім’ї в яких секс один раз на місяць це норма і не через те що почуття минули, а просто їм так хочеться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *