Чому дівчина не хоче?



Звичайно, кожен з нас хотів би мати гармонійні відношення з приємними вечорами, зустрічами, ґрунтованими на довірі і взаєморозумінні. І ось ми зустріли ту дівчину, з якою готові провести залишок своїх днів. Ми всіляко намагаємося звернути увагу на свою персону, але не завжди отримуємо взаємність. Існує багато варіантів такого розвитку подій. Сьогодні ми спробуємо детально розібратися в кожному питанні.

Чому дівчина не хоче зустрічатися?

Головною причиною, по якій дівчина не хоче зустрічатися, – проблеми особистого характеру. Як це з’ясувати? Спробуйте з’ясувати у ваших спільних знайомих, що може тривожити дівчину. Якщо після розмов і бесід ви не отримали бажаної відповіді, то треба почекати і подивитися за поведінкою дівчини.

Як же поводитися далі, якщо ви дізналися, що дівчина зустрічається з іншим хлопцем? Звичайно, краще всього залишити цю дівчину і побажати щастя в побудові стосунків. Але не варто намагатися будувати свої мрії, нехтуючи іншими. Що ж робити, якщо дівчина шалено подобається і ви готові заради неї на все? Тоді ви повинні докласти усі зусилля, щоб отримати взаємність з її боку. Якщо дівчина не відчуває до вас таких же теплих почуттів, то треба поцікавитися, в чому ж причина такої поведінки? Чому дівчина не хоче спілкуватися? Існує декілька відповідей на це питання.

Перша – ви тільки познайомилися, і тут дівчина різко говорить, що не бажає продовжувати спілкування. Головна причина полягає в тому, що дівчині не сподобалася поведінка і формат вашого спілкування під час першої зустрічі. Замисліться про свою поведінку, про те, що говорили, можливо, ви поводилися занадто фамільярно. Безумовно, краще за все змінити свою поведінку і дослухатися до порад близьких людей, якщо ви хочете виглядати в очах своєї обраниці, як гідній і хороший хлопець. Є ще один варіант: ви потрібні були дівчині, коли їй треба було виговоритися, поділитися своїми стражданнями, смутком, а тепер ваша роль завершена. Але, у такому разі у вас є більше шансів, щоб добитися симпатії дівчини.

Другий варіант – ви спілкуєтеся, проводите багато часу разом, і тут вона різко заявляє про своє бажання не підтримувати далі зв’язок. У такому разі дівчина може бути ображена на вас, подумайте, які вчинки ви здійснювали, які слова говорили. Не треба обертатися і йти, краще всього зважити усі шанси і помиритися з дівчиною. Не обов’язково шукати якусь проблему в її поведінці, можливо, ви забули важливу дату, або не виконали її прохання… У будь-якому випадку краще всього запитати у неї самої.

Третій варіант – дівчина вибрала іншого. Якщо ви дійсно цінуєте свої стосунки, то необхідно поговорити з дівчиною, щоб остаточно з’ясувати всі нюанси. Ставте усі питання, що цікавлять вас, щоб потім не мучитися в припущеннях про її рішення.

Чому дівчина не хоче цілуватися?

На це питання існує багато відповідей, ми спробуємо розкрити найпоширеніші. Приміром, якщо ви нещодавно познайомилися з дівчиною, але вже випробовуєте до неї фізичний потяг, то не поспішайте цілуватися тому, що, може, вона сприймає вас як друга. Якщо ж ви хочете скоріше перейти на новий рівень стосунків, то попіклуйтеся про неї, приділіть більше уваги, і вона оцінить ваші вчинки. Можливо, вона просто не готова до нових стосунків, якщо нещодавно пережила трагічний розрив. У такому разі краще трішки почекати з новими стосунками. Ще вона може бути дуже сором’язливою, тоді вам треба бути наполегливішим. Якщо ви зустрічаєтеся тривалий час, а дівчина відмовляється цілуватися, то краще запитати про причину такої поведінки. Чому все так? Залежно від образи дівчина не захоче продовжувати спілкування і остаточно обірве зв’язок. Питання – чому дівчина не хоче цілуватися дуже широке, і дуже важко відповісти на нього в одній статті.

Психологи виділили ряд причин, через які дівчина не хоче цілуватися: вона захворіла, і не хоче, щоб ви заразилися; як би банально це не звучало, але дівчина з’їла часник і не хоче, щоб ви нюхали неприємний запах; дівчата не люблять аромат нікотину і алкоголю. Краще за все купити жувальну гумку. Ви не поголені, а дівчата не люблять жорсткість під час поцілунків.

Чому дівчина не хоче сексу?

Зрозуміти жінку, дано не кожному. Вже тим більше з’ясувати причини, чому вона не хоче займатися сексом можуть тільки досвідчені ловеласи. До того ж деякі дівчата дуже рідко розмовляють на подібні теми, а вже тим більше обговорюють проблеми інтимного характеру, тому чоловікам самим доведеться розібратися в причинах подібної відмови.

Ми виділили деякі з них:

вона соромиться, тому ви повинні проявити активність і бути наполегливими;

вона пережила важке розлучення і їй не хочеться знову бути скривдженою і кинутою;

у неї ніколи не було чоловіка, тому будьте максимально уважними;

вона втомилася і їй абсолютно не до вас;

у неї почалися місячні;

вона просто хоче перервати стосунки і викреслити вас зі свого життя.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: чому дівчина не хоче сексу, чому дівчина нехоче

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *