Як правильно одягати презерватив?


Щодня молодь виявляє все більше цікавості до сексуального життя. Але, на жаль, інформація про сексуальну сферу не занадто поширена в засобах масової інформації, на телебаченні. Про ці питання не так просто дізнатися у батьків, близьких. Юнакам доводиться знаходити свої джерела інформації. Але якщо дівчина не хоче Вас, то прочитайте статтю про те, чому жінки не хочуть чоловіків. Секс повинен не лише приносить задоволення, але і бути безпечним. Так, багато хлопців стверджують, що мають великий статевий досвід, користуються популярністю у дівчат, але це далеко не так. Багато хто з них навіть не бачив презерватив, тому при першому статевому контакті можуть розгубитися і почати панікувати. Чим це загрожує? Внаслідок невпевненості, розгубленості людина починає боятися абсолютно всього. Це вплине на формування абсолютної особистості і світогляду . До того ж, з таких маленьких проблем часто виростають глобальні трагедії.

Інструкція – як надіти презерватив

Перед тим, як детально ознайомитися із застосуванням презервативів, ми радимо розглянути властивості кожного варіанту. Перед початком сексу треба покласти контрацептив у будь-яке зручне місце. Приміром, на стілець або під подушку. Тільки не треба його розкривати, нюхати, намагатися налити воду, адже після таких дій його не можна використовувати, навіть для найпримітивніших статевих актів. Коли ви вже відчуваєте, що повністю збудилися, то обов’язково повідомите дівчину, що хочете одягнути презерватив. Відкривати його треба тільки своїми руками, не ножиком, не предметами, що можуть його пошкодити.

Коли презерватив у Вас в руках – не треба боятися. Головне – діяти. Презерватив треба одягнути правильною стороною: в одній руці тримаєте член, а другою намагайтеся натягнути повітряний резервуар презерватива, при цьому голівка повинна бути голою. Коли ви вже приклали презерватив до голівки, то спробуйте його трішки розкотити до основи вашого статевого органу. Після того, як Ви здійснили усі вище перелічені дії, можете приступати до головного завдання. Все повинно бути зроблено без болю, щоб кожен партнер отримав задоволення. Ми сподіваємося, що прочитавши нашу статтю, Ви можете детально ознайомитися із застосуванням презерватива, його властивостями і захисною функцією, вони здатні захистити Вас і Вашого партнера від інфекції і передчасної вагітності. 


Теги: як правильно одягати презерватив, як правильно одягати презерватив фото, як одягати презерватив

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *