Як поводитися після сексу?



Взаємовідносини між чоловіком і жінкою завжди залишалися на вершині краси. Безумовно, для кожної пари настає момент, коли треба перейти грань між дружбою і любов’ю. Секс стає невід’ємною частиною повноцінних стосунків. Але як треба поводитися після завершення чергового статевого акту? Жінка по-своєму реагує на секс: стають активними, ще більш пристрасними і повними сил, тоді як чоловіки відчувають втому і починають засинати.

Як повинна поводитися жінка. Дівчина має бути трохи хитріша: похвалити свого партнера, вголос висловити своє враження про незабутній секс. Це треба зробити для того, щоб Ваш чоловік почував себе незамінним і затребуваним, адже за статистикою багато чоловіків мають приховані комплекси, пов’язані з проблемами інтимного характеру. Тому Ваш маленький комплімент зможе не лише підняти настрій партнерові, але й підвищити його самооцінку. Так само не завадило б зробити чоловікові масаж, адже після важкого робочого дня так хочеться відновити сили і отримати задоволення від ніжних дотиків другої половинки. Після дикого сексу обов’язково треба поїсти, адже подібні дії вимагають великої витрати енергії, яку треба відновити. Нагодуйте чоловіка найбільш вишуканими стравами власного приготування, тим самим Ви виглядатимете в його очах не лише прекрасною коханкою, але і відмінною господинею. Не треба ставити надто багато зайвих питань про те, чи сподобалося йому все, що буде дальше і так далі. Залиште усе це на його розсуд, а самі заспокойтеся і віддавайтеся хвилинній слабкості. Не забувайте, що після сексу чоловікам завжди хочеться спати, це не тому, що йому не сподобалося або він не хоче продовження.

Така особливість організму обумовлена фізіологічним бажанням на відновлення сил. Якщо Ви помітили, що чоловік починає закривати очі, то не варто його будити і намагатися розважити, нехай краще поспить.

Як поводитися чоловікові. Після того, як була знайдена відповідь на питання, як повинна поводитися жінка в ліжку, варто перейти до чоловіків. Звичайно, кожна дівчина була б рада після сексу залишатися такою ж бажаною і улюбленою, як раніше. Чоловік повинен обійняти і приголубити своє малятко. Після сексу жінка ще хоче трохи ласки і ніжності. Жінка завжди хоче відчувати Вашу любов і захист, тому не жалійте обіймів і притисніть до себе свою кохану, скажіть приємні слова на вушко і вона розтане. Навіть, якщо Ви дуже-дуже хочете спати, то виділіть своїй другій половинці хоч трохи часу для душевної розмови. Тим самим Ви ще більше зміцните Ваш союз і виглядатимете в очах дівчини найкращим. Покажіть жінці, що вона потрібна Вам не лише для сексу і фізичних ласок.

Окрім цього важливо відмітити, що жінки, так само, як і чоловіки дуже позитивно реагують на похвали, особливо, коли це звучить щиро. Не скромничайте і висловіть своє захоплення цією жінкою, після чого вона почуватиме себе ще привабливішою. Якщо Ваша кохана вирушає додому, то під час очікування транспорту, проявіть до неї більше уваги: поговоріть про майбутнє, запропонуйте охолоджувальні напої, каву, чай. Звичайно, кожна жінка належним чином оцінить, якщо Ви не полінуєтеся і самі проведете її додому. Пам’ятайте, що після статевого акту не треба відразу включати телефон і відповідати на дзвінки. Така поведінка відразу відштовхне дівчину, і Ви виглядатимете в її очах дуже бридко і непорядно. Усі хочуть бути єдиними! Після сексу кожен партнер порине в райський сон, поза, в якій Ви заснули, скаже про характер Ваших стосунків: королівська – це поза, коли чоловік спить на спині, а дівчина нахилила голову до його плеча. Це доводить той факт, що чоловік переважає в стосунках і жінка повністю підкоряється йому. Це дуже добре для тих дівчат, які звикли у всьому слухатися чоловіків і бути для них маленькими принцесами.

Ложка – ця позиція виглядає так: один партнер пристрасно обіймає іншого. Ця дія показує, що стосунки розвиваються дуже активно, як полум’я. Той, хто обіймає, залишається лідером в стосунках. Якщо після сексу чоловік відвертається від Вас, і Ви бачите тільки його спину, то це показує серйозні проблеми в парі.

Ласки рук і ніг свідчать про близькість і емоційність партнерів. Переплетення ніг партнерів показує, що в парі панує довіра і повне взаєморозуміння.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як поводитися під час сексу, що робити жінці яка не слухає чоловіка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *