Що мені робити? Хочу сексу!



Зі своєрідною еротичною дилемою, що треба робити, якщо хочеться сексу – мабуть стикалася хоч би один раз в житті кожна людина. І річ навіть не в тому, що хочеться яких-небудь ніжних і довготривалих стосунків, обіймів при місячному світлі, поцілунків і інших романтичних розваг. Ні, душа і тіло вимагають звичайного фізіологічного контакту, сплеску ендорфінів і, врешті-решт, можливості розвіятися. Добре, якщо поруч знаходиться кохана людина ну або на крайній випадок подруга або друг, які готові завжди прийти на допомогу без особливих зобов’язань. У такому разі ситуація може більш-менш виправиться. А якщо горизонт любовних взаємовідносин безневинно чистий і немає абсолютно ніяких кораблів з деякими сексуальними піратками і піратами не видно, справа погана. Виникає питання, що робити, якщо хочеться зайняття сексом, а звичайного шансу ніяк не надається?

Існує декілька методів, для того, щоб угамувати таку любовну тугу. Передусім, необхідно позначити що секс – є не просто отриманням задоволення, аналогічне перегляду найулюбленішого фільму або процедурі поїдання плитки шоколаду. Зайняття сексом ґрунтоване на природному інстинкті продовження роду, але він не так давно почав виходити за рамки цієї потреби. Зайняття сексом також покращує емоційний і фізичний стан людини. Ймовірно, саме з такої причини в деяких вітчизняних і західних фірмах для поліпшення працездатності своїх працівників проводять деякі секс-заходи з тим, що бере до участі дівчаток “за викликом”. До того ж, дуже нерідко сексуальний процес використовувався раніше і використовується зараз в деяких релігійних і своєрідних містичних практиках. Отже, розглянемо приклади, що ж робити, якщо сексуальне те, що забажало зашкалює за допустимі межі. Щоб відповісти на це висловлювання “хочу сексу, що робити”, читайте статтю далі.

Зміна понять

Займіться фізичними вправами, або спортом, знайдіть для себе будь-яке хобі, яке зможе відвернути вас від сексуальних думок. Подібний метод прекрасно підійде для пар, які переживають тривале розлучення один з одним і мучать себе фразами ніби “Дуже хочу сексу, що мені робити”?. Відволікайтеся від таких роздумів плаванням, танцями, музикою, роботою, чим завгодно, що допоможе вам відігнати від себе непристойні думки. Іноді на форумах, в соціальних мережах можна побачити прохання про допомогу, наприклад – “мій хлопець хоче зайнятися сексом, що робити”?. Виникає питання, а що ж відповісти таким страждальникам які з якоїсь причини не в змозі зайнятися сексом зі своєю другою половинкою? А причини таких обставин для відмови можуть бути різні: бажання хлопця або дівчини трохи почекати і перевірити свої стосунки, дуже юний вік дівчини, або тимчасова заборона доктора на статеві стосунки. Якщо ваша друга половинка, дівчина або хлопець хоче зайнятися сексом – що у такому разі робити?

Якщо він або вона вже не представляють своє життя без зайняття сексом і ставить питання “Або ти мені “даєш”, або ми розлучаємося”, у такому разі біжіть від такої людини не оглядаючись, в незалежності від того, до якої статі партнер належить. Зайняття сексом, як би не говорилося про його значущість, не повинне стояти вище і бути набагато важливіше за справжню любов. Існує віртуальний секс, тобто на просторах світу онлайн. Починати діяти “в прямому ефірі”, при цьому на ходу дуже швидко міркуючи і діючи по своєрідній тактиці пікапу, вам поки що дуже складно. Спершу скористайтеся сайтами пов’язаними зі знайомствами. Але не звичайними, де романтичні дівчата шукають собі свого супутника по життю, і не менш романтичними хлопцями, які допомагають їм в цьому. Існують деякі спеціалізовані сайти для секс-знайомств. Там ви зможете не лише знайти для себе партнера для витівок на одну ніч, але і зможете відшукати такого, який би зміг повністю відповідати вашим сексуальним забаганкам. Будь то фетиші, домінуюча або пасивна роль, зріст, колір волосся, вага і тому подібне.

Існує також варіант, зайняття сексом на тусовці. Це ще один варіант, але вже найбільш продуктивний, це необов’язкове зайняття сексом на одну ніч. Іноді таку поведінку молодої дівчини або хлопця вважають за аморальну і розбещену, проте своєрідний безпечний секс з деяким належним оберіганням для зняття напруги нікому не може зашкодити. Зрозуміло, що така поведінка має місце, якщо ви зовсім самотні і не маєте при собі дружини з дітьми. Для цього необхідно вибратися в кафе, клуб або бар, у будь-яке місце де звучить музика і продають алкоголь. Включіть свою природну чарівливість і підшукайте для себе відповідний екземпляр, який зможе підійти для швидкоплинної “витівки” на одну ніч. Візьміть на озброєння презервативи і повний вперед, назустріч до тамування сексуальної потреби. Буває таке, що хлопець хоче сексу, що робити?Найбільш очевидна і банальна така відповідь як самозадоволення. Сучасна порно індустрія і еротичний бізнес вводить терабайти продукції для самотнього мандрівника. Цілком можливо, що такий спосіб не зможе принести вам того задоволення, як при зайнятті сексом із справжнім хлопцем або дівчиною. Але первинна сексуальна напруга зняти допоможе. 


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: хочу сексу, хочу сексу що робити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *