Що буде, якщо проковтнути сперму?



Зайняття сексом є невід’ємною частиною нашого власного життя, і яка дівчина не захоче ублажити свого молодого чоловіка чудовим оральним сексом. Але більшість ставлять питання, а що буде якщо проковтнути сперму?

Для того, щоб зрозуміти, що ж буде, якщо ненавмисно проковтнути сперматозоїдів, спочатку необхідно розібратися, що міститься в спермі. Сперматозоїдів у складі сперми у чоловіка всього біля 3 відсотків. Інші 97 відсотків складає рідину деяких насінних бульбашок і секрет передміхурової залози. До складу сперми також входить: білок, лимонна кислота, фруктоза, а також різні мікроелементи і вітаміни необхідні для здорового організму. Так що не варто дуже сильно хвилюватися з приводу того, що станеться, якщо проковтнути сперму. Правда у сперми досить таки специфічний смак і лужний РН, тобто при проникненні в рот від її присмаку може з незвички вирвати. А ось користі від сперми значно більше, адже про те що станеться, якщо випити сперму, люди роздумували ще у давнину.

Ще в Древньому Римі, деякі багаті жінки робили втирання сперми рабів у свою шкіру, щоб продовжити її молодість. Зараз велика кількість косметичних компаній використовує сперму різних тварин. Додаючи її в різні крему і у блиски для губ, підвищуючи тим самим їх деяку органічну ефективність. У парфумерії теж може використовуватися тваринна сперма і секрети заради збільшення стійкості аромату. Але, як би то не було, відношення до будь-якої сперми у кожної людини суто індивідуальне, це може бути навіть деякий психологічний бар’єр. А тому кожен сам може вибрати, ковтати її або ж немає. Медициною ж встановлене одне – особливої шкоди проковтування сперми не несе.

Ще один міф про сперму полягає в чому, якщо її проковтнути, то від неї можна поправитися. Це ніяк не може бути правдою, оскільки об’єм сім’яної рідині при сім’явипорскуванні не може перевищувати більше 10 грам – а це дорівнює трьом чайним ложкам. Для того, щоб поправитися від сперми, її необхідно буде вживати у великих кількостях – як і будь-яку іншу їжу. Проте в спермі також містяться деякі секрети передміхурової залози, особливі чоловічі гормони, і жіночий організм може по-своєму відреагувати на нього, тут у кожного індивідуально. Говорять що від проковтування сперми можна завагітніти, теж звучить неправдоподібно з тієї простої причини, що сперма є органічною речовиною і може перетравлюватися шлунковими ферментами так само, як і будь-яке інше.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: жіноча сперма, користь сперми

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *