Чому іноді після сексу може боліти живіт?



У багатьох жінок після сексу болить внизу живота. Проте більшість таких жінок соромляться звертатися до лікаря з відчуттів неправдивого сорому і продовжують терпіти ці муки. Головною причиною болі в животі, що виникають після статевого акту, являються різні шкідливі гінекологічні захворювання. Тому при такому виникненні болів, жінка зобов’язана звернеться до лікаря. Провівши необхідні обстеження, доктор може встановити, чому після сексу болить живіт, і призначить правильне необхідне лікування.

Дуже часто болі в животі можуть бути викликані:

Запальними захворюваннями яєчників. При цьому біль може локалізувати внизу живота з правої сторони або з лівої. Окрім запалення, причиною такого болю також може стати і кіста яєчників.

Венозним застоєм крові. Якщо під час сексу у жінки не відбувається деяке задоволення, то кров, що підійшла до її статевих органів, не може відійти повністю. Це у свою чергу призводить до виникнення відчуття тяжкості внизу живота, деяких не сильно різких болів, що тягнуть. Які дуже тривало повторюються, венозний застій крові може бути сприяючим чинником подібних серйозних захворювань таких як неправильне функціонування яєчників або міома матки.

Ендометріоз. При такому серйозному захворюванні незадовго напередодні початку чергових щомісячних менструацій у жінки виникатимуть болі в животі, які припиняються з їх початком. Після зайняття сексом подібні болі можуть дуже різко посилитися, стати нестерпними і тяжкими, що надзвичайно може утруднити статеве життя.

Спаювальний процес в малому тазу. Спайки можуть виникнути в результаті деякого перенесеного в ранньому часі запалення придатків або захворювань кишкового тракту. За наявності таких спайок болю можуть виникнути у момент проведення статевого акту і можуть зберігатися після його завершення. Інтенсивність болів залежить головним чином від пози при зайнятті сексом. Аналогічні болі можуть виникнути і при проведенні гінекологічного огляду. Якщо у вас після сексу болить внизу живота, необхідно спершу виявити першопричину того, чому після зайняття я сексом болить живіт, а після звернеться до лікаря.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: yhs-yhs_asus_launcher_searchbar, біль в грудях після сексу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *