У якому віці втратити цноту?



Частенько питання про позбавлення невинності виникає саме в підлітковому віці. Ця тема неодноразово піднімається на телебаченні у фільмах Валерії Гай Германики (“Школа”, “Усі помруть, а я залишуся”) і інших передачах. Безумовно, саме в 13-16 років на школярів великий вплив робить оточення, однолітки, адже кожен не хоче виглядати “білою вороною” у колективі. У результаті тільки 3% людей задоволені своїм першим статевим досвідом. Час не стоїть на місці, з ним міняється суспільство, світогляд і ментальність людей. Яка думка існує з цього питання у сучасному світі? Також буде зачеплене питання про те, коли втрачають невинність хлопці. Перед тим, як приступити до детального вивчення цієї тематики, подумайте, хотіли б Ви знати, скільки статевих партнерів було у Ваших батьків? Якщо відповідь “Ні”, то Ви цілком вихована і культурна людина. Приміром, дівчина, передусім, повинна думати, не в якому віці треба розпрощатися зі своєю невинністю, а з ким це станеться…Важливо, щоб ця людина була не просто близькою, а практично рідною душею, адже Ви довіряєте йому найцінніше – себе!

Якщо розглядати статистичні дані, то в Росії першого сексуального досвіду набувають у віці 16 років, але це усього лише середні показники. Проблема загострюється тим, що саме в цьому віці підлітки дуже ранимі і чутливі, тому їх дуже легко умовити на зв’язок без зобов’язань. До того ж кількість пар, які продовжують будувати стосунки після першої ночі, вкрай мала. Подібні ситуації легко пояснити: в такому віці нікого не цікавить Ваш внутрішній світ, захоплення, інтереси, життєва позиція, все зводиться тільки до фізичних потреб організму…Окрім цього, треба пам’ятати, що “перший раз” може негативно відобразитися на Вашій поведінці, психічному стані. Якщо хлопець спробує використати в жорсткій формі кожен сантиметр тіла своєї коханої, то зрештою він стане нею маніпулювати як річчю. Але буває, що молода людина зробить все так, щоб Ви відчули себе хоч на мить щасливою і бажаною. Перший секс грає одну з головних ролей в майбутньому житті людини, адже він може настільки підвищити самооцінку, що Ви відчуєте себе владикою світу. Вам здаватиметься, що не існує не вирішуваних завдань. Так важливо знати, відчувати, що Ви улюблені, потрібні, незамінні. Такі люди досягають своїх цілей, забувають про погане і перетворюються на гідного мешканця нашої планети. Корисно знати про те, коли дівчина хоче сексу з хлопцем.

Коли втрачають невинність хлопці. Як правило, юнаки хочуть скоріше стати справжніми чоловіками і отримати популярність серед дівчат. Тому багато молодих люди хапаються за щонайменший шанс, щоб потім похвалитися перед друзями про свої нові відчуття. Погано, що багато хто не усвідомлює значущості тієї людини, з якою станеться перша близькість. По ТВ, в соціальних мережах Ви не дізнаєтеся, що перший секс – це не лише задоволення, але і наслідки. Якими вони будуть, залежить тільки від Вас і Вашого вибору


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: в якому віці краще втратити цноту, який розмір члена подобається жінкам?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *