Як вставити член?



Взаємини між представниками протилежних статей завжди були і залишаться вічною темою для суперечок і розмов. Можливо, хтось не дуже любить теми, які присвячені інтимним стосункам, але ж без цього в житті не обійтися. Давно вже кимось було сказано: “Все, що для людини природне, те прекрасне”. Давайте сьогодні поговоримо про секс. Точніше, про найперший досвід для обох коханців. Поговорімо про те, як же не зашкодити собі, і щоб у вас залишилися приємні враження після проведеної ночі.

Романтика 

Звичайно ж, перед початком сексуальних стосунків найкраще влаштувати чарівний романтичний вечір або деяку прелюдію. Це цілком можуть бути взаємні ласки обох партнерів. Буде приємно, якщо вимкнути світло і запалити декілька свічок. Можна узяти ароматичні свічки. Завдяки цьому ваш вечір отримає нову порцію пікантності. Тому, шановні чоловіки,перш ніж засунути член, постарайтеся все зробити так, щоб ваша жінка потім не пошкодувала про це, і у неї виникло бажання зустрічатися з вами знову і знову. Деякі думають про порнофільми як про підручники із сексу, проте це зовсім не так. Дуже багато речей там можна побачити нереальних, і вашій жінці це може лише зашкодити. Тому, якщо ви вперше збираєтеся зайнятися сексом, то робіть все звичайно, без хитрощів.

Поради чоловікам

Якщо ви вважаєте себе доблесним лицарем сучасності, то ви повинні зробити усе необхідне для задоволення своєї жінки. Проте, як вставити член, що б було не боляче, а навіть приємно? Тут перша і головна порада – це усе робити неспішно, і на першому етапі не вводити його глибше, ніж на сантиметр-два. Адже, якщо до вас у дівчини не було статевих партнерів, вона може відчути сильний біль, у випадку якщо член проникне в неї відразу повністю. Тому, обов’язково запасіться великим терпінням. І, звичайно ж, не варто відразу, після того, як увійшли до квартири, негайно здирати з неї коханої сукню і вступати у відверті зносини. Але і боятися також не варто, адже жінка теж може виявитися дуже сором’язливою і скромною, і сама не зможе запропонувати зайнятися з нею сексом. І це буде безглуздо, якщо кожен з вас цього бажатиме.

Поради жінкам

Якщо у вас відсутній який-небудь досвід в сексуальних стосунках, то не варто показувати своєму партнерові, що ви для нього на усе готові, аж до зайняття анальним сексом. Звичайно ж, це зайве. Необхідно завжди в собі залишати якісь загадки. Так ви будете чоловікові набагато цікавішою. Тому не варто відразу замислюватися, як вставити член в піхву. Ми упевнені, що якщо ви любите свого хлопця або чоловіка, то все йтиме природно і неспішно.

Практика

Заздалегідь потрібно потурбуватися про наявність презервативів, щоб убезпечити себе від проблем з небажаної вагітності. Презерватив краще купувати зі змазкою, а можна купити змазку і окремо. Просто часом буває, що жінка не зможе збудитися спочатку, і тому, щоб уникнути болю, необхідно скористатися слиною або особливим лубрикантом. Як вводити член? Ні в якому разі не поспішаєте. Відтягувати крайню плоть або – не важливо. Член потрібно вводити неквапом, повільними поступальними рухами, і одночасно намагайтеся цікавитися у жінки її відчуттями. Поза сумнівом, ваша партнерка вам допоможе, і все буде правильно для вас обох. Проте найважливіше, це не роздумувати про те, як правильно вставляти член, а подумати, як дати своїй коханій людині максимум приємних відчуттів. І якщо про це дбатимуть обидва партнери, то ваша ніч любові вийде прекрасною, і ви ще її не скоро забудете, і захочете повторити. Отже, хлопці і дівчата, хотілося б щиро вам побажати тільки гармонійних сексуальних стосунків, позитивних вражень від інтимних стосунків.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: пісюні дівчаток, як правильно вводити член

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *