Як розвиваються стосунки між чоловіком і жінкою?



Хто твердить, що неможливо передбачити майбутнє? Ми стверджуємо, що це можливо. Про це і піде мова в сьогоднішній статті. Так само ми знаємо, що станеться у вашому подальшому подружньому житті, якщо ви залишитеся успішними, красивими, мудрими. Ця стаття буде про етапи розвитку стосунків. Ви, звичайно, здогадуєтеся, що йтиметься про любовні взаємини. Можна припускати, що наступні статті можуть бути, наприклад, про стосунки дружні. Ми вважаємо, що це цілком можливо.

Як повинні розвиватися стосунки між чоловіком і жінкою

Людина – ця цікава істота, яка часто починає опускати руки після того, як досягає своєї мети, але варто не забувати, що усі ці цілі – це етапи одних стосунків. Опускаючи свої руки півдорозі, ми відразу починаємо метушитися між першим і другим етапом взаємин. Адже нам ніхто не говорив, що там, на вершині айсберга, нас чекатимуть французькі булки або дуже смачна кава з шоколадкою. З цього варто зробити висновок, що все-таки є сенс, щоб пройти увесь цей шлях, нехай він важкий і довгий. Перш ніж почати говорити про те, як повинні розвиватися стосунки між чоловіком і жінкою, варто сказати, щов усіх все індивідуально і збудувати іноді неможливо.

І через це у нас склався стереотип думати ось так: “Так, все дійсно так, але особисто у мене все по-іншому”. По суті, усі стосунки схожі між собою майже на 95 відсотків, і усі вони проходять основні етапи. Усі етапи розвитку статей кожному давно відомі, і ми повинні розуміти їх підсвідомо, навіть якщо ми дивитимемося на дідуся і бабусю, які прожили спільно в шлюбі більше п’ятдесяти років. Ми починаємо помічати у них своєрідний спокій, гармонію, прийнятття і упокоревання. Тільки безглузді люди можуть думати, що їм просто поталанило, вони знайшли відповідну людину. Є золоте правило взаємин. У жодному разі не міняйте людину. Це не додасть щастя ні кому. Міняти слід тільки свою власну поведінку. У кожної людини є свобода вибору. Якщо це буде необхідно, то людина сама здатна відреагувати на це. Ось, наприклад, вам подобається, коли вас міняють? Напевне, ні, тому і не намагайтеся міняти іншу, особливо кохану людину.

Етапи розвитку стосунків

Насичення, або букетно-цукерковий період

Мабуть, найчарівніша пора, коли люди втрачають розум, починають втрачати слух, зір, але все одно вони щасливі. Саме в цей час починають валитися гори, міліють океани, моря, з неба падають зірки. У цю пору прекрасно пишуться вірші, в душі палає жар. Хочеться якомога більше віддати. Нам здається, що ми готові на безумовну любов, ми намагаємося сприймати партнера таким, яким він є. А що ж насправді відбувається на цьому етапі? Ви зустрічаєтеся з людиною, з якою почуваєтеся на одній хвилі. Ви відкриваєте один одному душу, серця і наповнюєте їх тим, чого бракувало. Що необхідно зробити на цьому етапі? Варто знайти людину, якій ви беззастережноготові розповісти ваші проблеми. Зазвичай в цій ролі завжди виступають подруги, адже тільки вони відразу помічають якісь зміни в стосунках або поведінці. Звичайно ж, вони вам говоритимуть про те, що “щось на так”, але ви, заплющивши очі, говоритимете, що все добре. Зате потім вони на зло говоритимуть: “А ми тебе попереджали”. Можна записувати все те, що хочете зробити. У моменти душевної радості вам хочеться малювати, бігати вранці, готувати або, наприклад, змайструвати годівницю. Але до цього зазвичай не доходять руки, в таких випадках слідує усі бажання записувати. Мина час, ви почитаєте, згадаєте і, якщо вам буде цікаво, ви це здійсните. Направляйте енергію в потрібне русло. Звичайно, бажано в мирне.

Пересичення

Любовні рими у віршах вже зникають, фарби тьмяніють, і взаємини вже стають схожими на суху прозу. Приходячи з роботи, хочеться лягти поспати і сили куди-небудь йти вже зовсім немає, особливо на побачення. Дивно, куди ж все поділося, адже все було так прекрасно. Починають виявлятись недоліки партнера, він вже не так красивий, дурниці при розмові простежуються, дивна поведінка проявляється. І думати про взаємини вже зовсім не хочеться. Що ж відбувається насправді на цьому етапі? Посудина любові переповнена, і більше думати ні про що не хочеться, а віддавати – немає бажання. Увесь захват вже пройшов і вимагається віднайти в людині щось велике, щоб знову зачепило, і чаша любові знову наповнилася. Вам потрібні якісь нові умови.

Відкидання

Маленькі недоліки? Та ви що, це ціла трагедія. Він бажає, щоб я зробила для нього що-небудь, а після цього він зробить для мене що-небудь. Але ж я не зобов’язана так робити. Нам необхідно рухатися далі, але він не розуміє простих речей в таких серйозних стосунках. Принаймні, на цьому етапі. У нас абсолютно різні цілі в житті. Що відбувається на цьому загадковому етапі розвитку? Після етапу пересичення ви розумієте, що у вас існує власне життя, а не лише він. Багато хто з нас думає, що, якщо кохана людина не заповнює моє життя чимось приємним, то він, напевно, не той, хто мені потрібний. Ще нагнітають спогади про минулі відчуття. Постає питання: може, розлучитися і знайти іншу людину, з якою буде на багато краще, з ким я зможу провести усе своє життя? Незабаром ви намагаєтеся уникати зустрічей, розмов, у будь-яких ситуаціях ви не підтримуєте один одного, не даруєте любові, сваритеся. В основному на цьому етапі багато пар припиняють свої взаємини, і цей етап стає завершальним. Може, це і правильно, але пару все ще можна врятувати, якщо є хоч якесь бажання. Що варто зробити на цьому етапі розвитку стосунків? Необхідно зрозуміти, що кохана людина – це не усе твоє життя і ніколи ним не стане. У вас є своя робота, прагнення, захоплення, і це цілком нормально. Варто подумати, чи потрібний вам хто-небудь взагалі. Якщо ти хочеш жити першими емоціями і відчуттями, може, у такому разі забути про серйозні стосунки? Постарайтеся згадати, за що ви стали любити його, і чи треба вам це надалі. Якщо все-таки так, то приймайте рішення любити, нехай як би це сухо не звучало. В цей час пора полюбити людину. Зрозумійте, що ви теж не ідеал, що теж іноді дратуєте його не менше, ніж він вас. Тут тільки два шляхи: будувати і продовжувати стосунки далі або зовсім залишити все у минулому. Спочатку розберіться в собі.

Терпіння

Настає пора тяжких переживань: чи правильне я рішення зробив. Час болю і мук від того, що навкруги відбувається. Настає час, коли у той момент, коли хочеться закричати, ми мовчимо, коли крізь зуби ми виконуємо вимоги, які говорить партнер. В цей час ми стаємо спокійнішими. Розуміємо справжній сенс усього, що відбувається. Після цього етапу питань про продовження спільного життя не повинно поставати. Тільки переживши цей етап, ми зможемо рухатися далі, і це вдаватиметься нам досить просто.

Виконання обов’язку

Настає пора дій, а інакше, який сенс терпіти? Та і взагалі, навіщось ви ж колись прийняли рішення бути разом. Виконання обов’язку означає те, що ви дійсно прийняли рішення бути разом, і ви повинні повністю розуміти і усвідомлювати свої обов’язки, а найголовніше – це вже не залежить від чогось, ви завжди повинні їх виконувати, не звертаючи уваги на те, як до вас ставиться друга половинка. Припустимо, ви вирішили, що готувати – це ваш обов’язок, але ви знаєте, що прийде коханий чоловік з роботи і напевно на вас зірветься. Вам не обов’язково сидіти і дивитися йому в очі, поки він їсть. Але вечірній обід має бути приготований і стояти теплим на плиті. Адже тільки після цього у вас буде гідна і міцна база, щоб продовжити далі. На цьому етапі вам допоможуть думки про те, коли ви прийняли рішення бути разом. Мотивація здатна зробити процес виконання обов’язку значно простішим. Взаємне виконання обов’язків без очікування, наприклад, приготований пиріг змусить поважати один одного по-справжньому. Може саме на цьому етапі ви зрозумієте, що таке справжня дружба, коли вас поважають, вам довіряють. Необхідно, щоб ви повагу якось показували і щиро виявляли.

Любов

Цей етап ми раніше обговорювали. Про дідуся і бабусю згадали? Звичайно дідусь і бабуся тут для прикладу, але насправді це може відбутися і набагато раніше. Настає етап, коли, нарешті, з маленької, але важкої цегли побудований будинок. Це етап, коли кохана людина спокійно говорить щось таке при людях, за яке що ви могли лаятися, а зараз ви просто мило переглядаєтеся. Зараз це вже більше починає бути схожим на духовне почуття, яке позбавлене страхів, образ і багато чого іншого. Зараз це усе стало частиною сьогодення. Що можна зробити, щоб все було ще краще? Варто просто ділитися між собою мудрістю і знаннями. Зараз вкрай мало людей, які здатні дійти до цього етапу.

Як повинні розвиватися стосунки

Секрет зміни цих етапів в розвитку стосунків полягає у відповіді за себе і за те, як ви поводитеся. Ви повинні міняти тільки себе і не чекати чогось натомість. Звичайно, усе це допоможе тим, хто серцем і розумом відчуває, що зовсім поруч знаходиться та сама людина, яка була призначена долею. Мудреці вважають, що ми на землю прийшли для того, щоб вчитися, а велика частина уроків йде від найближчих людей, саме тому жити з коханою людиною не так те просто, але без неї було б нудно. Усі ми вчимося тільки одному – любові. І любимо не за щось, а любимо просто так. І, напевно, саме це надає нам право на існування. Це досить просто перевірити на побутовому рівні. Після чергової сварки не варто грюкати дверима, копилити губи, кричати, досить підійти і сказати: “Все одно я тебе люблю”. Чудеса існують. Любовна терапія – од з найкращих ліків. Знаючи про те, що у всьому існують свої етапи взаємин, легшає жити. Особливо легше, коли знаєте, що у іншиі пари переживають щось схоже. У вас вибудовуються стосунки, розвиваються, ви здатні думати, і у вас є все шанси поруч пройти увесь шлях до незвичайного щастя. Вас можна тільки привітати, ви. Сміливо проходьте усі ці етапи. Ніщо так не зігріває душу, як усвідомлення того, що у вас є кохана людина, яка вас зігріє і підтримає.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: стосунки між статями, як розвиваються стосунки між статями

Коментарі 1 коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *