Як влаштувати романтичний вечір коханому?



Серед сірих нудних буднів іноді починає втрачатися найцінніше в стосунках – трепет і іскра. Збільшення романтики у взаємовідносинах дозволяє внести до них особливу родзинку і являється відмінним способом розпалити з новою силою почуття. Це прекрасний привід привести себе в порядок і вбратися безпосередньо для своєї половинки. Причому не лише чоловік, але і жінка може влаштувати романтичний вечір коханому. Такий приємний сюрприз здатний не лише повернути минулу ніжність, освіжити стосунки і витіснити з них холод, але і також врятувати згасаючі стосунки.

Як влаштувати романтичний вечір коханому. Романтичний вечір для двох можна організувати, як з нагоди якої-небудь урочистості, наприклад день народження, або на честь Вашої з ним дати знайомства або першого побачення, але і також просто у будь-який інший звичайний день. У останньому випадку це буде навіть набагато приємніше, оскільки спрацює ефект приємної несподіванки.

Романтичний вечір коханому на природі. Для того, щоб влаштувати романтичний вечір коханому необхідно: трішки фантазії. Необхідно подумати і згадати, що буде найприємніше побачити або почути Вашій молодій людині. Чіткий план дій. Причому необхідно визначитися не лише з діями, але і із словами, які Ви вимовлятимете. Заздалегідь продуманий сценарій вечора допоможе Вам зробити його найцікавішим і таким, що запам’ятається, таким, що Вашому коханому не припаде ні секунди нудьгувати. Оскільки, кожну дрібницю можна оформити і організувати так, щоб вона надовго відклалася в голові і залишилася лише в приємних спогадах. Але невеликі і своєчасні імпровізації теж не завадять. Вибрати місце. Зробити романтичний вечір коханому можна у величезній кількості місць: в домашній обстановці, ресторані, пляжі і навіть на даху. Але краще всього його вибирати відповідно до переваг молодої людини, для того, щоб Вам обом було затишно і комфортно. Підібрати наряд. Одяг, в якому Ви з’явитеся перед своїм коханим, також грає важливу роль. Ви обов’язково повинні виглядати в ньому сексуально і карколомно. Підібрати відповідний час. Краще всього, якщо це буде вечір перед вихідним, так щоб наступного дня не треба було рано вставати і йти на роботу. Це дозволить довше насолодитися приємними моментами вечора і не зруйнувати усі отримані враження буденною метушнею. Красиво натякнути про зустріч. Для цього, наприклад, можна скласти красивий і теплий лист, в якому треба буде злегка натякнути про сюрприз і призначити час зустрічі, покласти його в конверт і відіслати його з кур’єром або ж непомітно підкинути в кишеню. В цьому випадку не варто повідомляти про подію по телефону, оскільки це виглядатиме занадто буденно і банально. Потурбуватися про те, щоб ніхто не завадив. Для цього в першу чергу необхідно буде відключити телефони хоч би на якийсь час і натякнути друзям, щоб цього вечора ніхто не турбував.

Як влаштувати романтичний вечір для коханого вдома. У домашній і звичній для Вас обстановці завжди легше і спокійніше організовувати сюрпризи своїй молодій людині. Крім того, у цей момент буде прекрасна можливість показати себе з кращого боку, в якості господині і здивувати кулінарними шедеврами. Тому рішення влаштувати романтичний вечір коханому вдома є досить непоганим рішенням. Для того, щоб побачення вдалося необхідно врахувати наступні нюанси: дуже важливо в день вечора мати гарний настрій і випромінювати позитив. Для цього можна прийняти ароматизовану ванну, що допоможе не лише заспокоїти нерви, але і буде також корисно для шкіри і надасть їй приємний аромат. Підготувати свій зовнішній вигляд перед романтичним вечором також важливо. Обов’язково зробіть красиву зачіску, легкий вечірній макіяж. Наряд також має бути максимально легким і сексуальним. Не варто вбиратися занадто урочисто. Парфуми краще вибрати з легким і ваблячим запахом свіжості. Окрім обдумування плану подій, які відбуватимуться вдома можна також потурбуватися і про те, щоб вечір почався вчасно. Для цього буде необхідно відправитися за Вашим коханим на таксі.

Красиво сервірований стіл є невід’ємною частиною практично будь-якого романтичного вечора. Класичним способом створити романтичну атмосферу являється приглушене світло і красиво розставлені свічки, які можна розташувати не лише на столі, але і по усій кімнаті, а також лірична красива музика. Ефектніше буде, якщо усі приготування здійснювати в спальній кімнаті, до якої можна викласти доріжку з маленьких свічок. Якщо Ви хочете, щоб все виглядало незвично можна, наприклад, поставити піднос з фруктами і напоями прямо на підлогу, а якщо це буде ще і поряд з каміном, то ефект створення затишної романтики буде повним. Також дуже цікавий в прохолодні вечори варіант створення атмосфери пікніка прямо в кімнаті. Для цього необхідно розстелити плед прямо на підлозі і сервірувати його, якби це було на природі. Дуже важливо під час вечора сидіти один навпроти одного, для того, щоб увесь час зберігався візуальний контакт. Страви для романтичного столу, краще вибирати легші, а не ситніші, щоб не перевантажувати шлунок. Це можуть бути, наприклад, страви з риби, фруктові або овочеві салати або десерт з морозивом. Спиртні напої також краще всього поставити легші, такі як шампанське або вино, так щоб вони лише злегка розбурхували кров і не викликали сильного сп’яніння. Стіл не має бути переобтяженим і ніщо на ньому не повинне Вам заважати бачити один одного. Страви, які Ви плануєте подати трохи пізніше або в завершення вечора можна поставити поруч на невеликий журнальний столик, для того, щоб не витрачати дорогоцінний час на метушню. Під час вечора необхідно підтримувати легку бесіду, можна прочитати підготовлену заздалегідь мову або любовне звернення, а також говорити компліменти своєму чоловікові. У перервах між трапезою можна запросити коханого на повільний танець. Завершення вечора має бути особливо ефектним. Для здійснення цього можна запропонувати своїй молодій людині пограти в еротичну гру або танцювати східний танець, заздалегідь розучений саме для цього випадку.

Перш ніж приступати до вибору місця і сценарію необхідно втямити для себе, що не такий важливий сам шик організації, як дати зрозуміти, що Ви піклувалися про людину і намагалися організувати все так, щоб сподобалося саме їй.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: що потрібно для романтичного вечора, романтичний вечір на природі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *