Як здивувати кохану дівчину?



Дарувати подарунки повинно бути приємно! Представниці слабкої статі завжди були і залишаються для нас, чоловіків, не лише берегинями затишку і предметами обожнювання. Їм поклоняються, вважаючи єдиною можливістю прикрасити сірі будні і перетворити нудне життя на феєрію почуттів. Натомість ми завжди маємо бути уважними по відношенню до них, піклуватися, берегти і доглядати.

Сьогодні поговоримо про те, якими способами можна і треба дивувати коханих дівчат так, щоб ці вчинки залишилися в їх пам’яті надовго. Давайте розглянемо ситуації, що найчастіше зустрічаються, і можливості в стосунках з дівчиною.

Як здивувати дівчину без грошей. У нашому, далеко не здійсненому світі, склалося так, що готівка (гроші) грає головну роль практично в усіх аспектах людського побуту – починаючи від харчування і закінчуючи витратами на дозвілля і подарунки, що дивують і захоплюють дівчат і просто роблять їм приємне. Але при малій кількості вільних фінансів, а у гіршому разі – і зовсім їх відсутності, чоловік може навіть впасти в паніку. Так-так, дорогі пані, не у Вас одних бувають психологічні “пунктики”. Проте, не варто серйозно сприймати проблему відсутності презенту, викликаної відсутністю фінансів, адже завжди можна підключити найпотужнішу зброю чоловіка – мозок. Він завжди підкаже справжньому добувачеві економний спосіб.

Отже, варіантів достатньо, і усі вони різноманітні – залежно від наших здібностей і талантів. Подарунок може бути: ліричним (вірш, мелодія, авторська пісня і не авторська і так далі , саморобним (зібрані в ім’я коханої надувні кулі, милий виріб з бісеру), кулінарний (сніданок в ліжко, вечеря при свічках, спільне приготування вечері) . Про ці і інші способи ми поговоримо трохи пізніше і детальніше, оскільки їм просто необхідно приділити більше уваги.

Як здивувати дівчину в соціальній мережі. Якщо Ви читаєте цю статтю в Інтернеті – це означає, що Ви знайомі з соціальними мережами всесвітньої павутини. І також Вам вже має бути відома одна з найпопулярніших соціальних мереж – Вконтакте, яку, до речі, дуже вітають і люблять представниці слабкої статі. Швидше за все, що і Ваша дівчина є прихильницею “Вконтакте”. Спробуємо використати цю лазівку? Кохану можна приємно здивувати за допомогою соціальної мережі, за наявності деякого капіталу можна орендувати рекламне місце на сайті соціальної мережі, щоб розмістити її фото з компліментами або поздоровленнями, на кшталт біл-бордів, які часто зустрічаються на вулицях будь-якого міста, особливо напередодні чисто жіночих свят. Кохана буде завжди приємно здивована Вашою увагою. Якщо ж все знову упирається у відсутність фінансів, то можна просто завалити її стінку приємними посланнями і романтичними картинками. Але найефективніший і найбільш романтичний, на мій погляд, спосіб виразити свою симпатію, це розмістити фотографію з постером, на якому будуть написані ніжні і теплі слова. Дівчині буде удвічі приємніше, коли така фотографія почне набирати “лайки”.

Приємним і несподіваним, напевно, виявиться такий сюрприз, який відноситься до групи коханих дівчиною. Якщо не зовсім зрозуміло, то розшифровую: спочатку треба впізнати переваги і симпатії дівчини, її бажання і потреби, і, виходячи з отриманої інформації, робити подарунок або сюрпризи.

Припустимо, якщо пані без розуму від романтичних вчинків і довго залишається від них під враженням, то можна запропонувати їй зустріти світанок на березі ріки або пізно вночі піднятися на дах і помилуватися на зірки. Нічне зоряне небо допоможе створити романтичний настрій. Енергійних дівчат може зацікавити пропозиція вчинити який-небудь екстремальний вчинок, наприклад, стрибнути з парашутом або піти на банджі-джампінг. Спільно пережита пригода поза сумнівом посилить взаємини між людьми. Не забувайте, що усі люди – індивідуальні, і підхід до них теж має бути індивідуальним. А ось що об’єднує усіх дівчат, це любов до знаків уваги!

Як здивувати дівчину на відстані? Не варто упиратися в ідею, що по-справжньому захопити і здивувати пані можна тільки при особистому контакті. Навіть на великій відстані завжди залишається можливість мило посміхнутися і згадати про Вас! Ринкова економіка і рух у бік капіталізму вже давно вивели роботу різноманітних кур’єрських служб на гідний рівень. Цим якраз і варто скористатися для здійснення чергового романтичного вчинку. Несподіваний подарунок, доставлений кур’єром, виявиться удвічі приємнішим. Приміром, наближається свято, на яке дівчина завжди звертає увагу. Ви, заздалегідь дізнавшись побажання коханої, замовляєте в Інтернет – магазині необхідний товар, оформляєте оплату відразу, а не при отриманні, а в графі з адресою доставки вказуєте місто, вулицю і будинок Вашої подруги. Буде ще краще, якщо вибраний Інтернет – магазин зможе доставити товар в призначений Вами день і годину. Також дівчині буде неймовірно приємно, якщо кур’єр прямо їй в руки передасть шикарний букет її улюблених квітів.

Як здивувати дівчину словами. Якщо бракує ораторських навичок – можна виписати на шпаргалку найбільш ефектні фрази. Різного роду мелодрами з головними героями, що вміють на ходу скласти приголомшливу промову, прищепили населенню, окрім естетичного смаку, “стандарти” романтичної мови. Проте далеко не всі хлопці досить підковані в ораторському мистецтві. Мову можна підготувати заздалегідь, “здерши” її з якого-небудь любовного роману, сподіваючись, що предмет зітхання ніколи не перегортала Вашу “шпаргалку”. Завжди треба відчувати грань між літературним життям і реальністю, і не пересолодити мову зайвою кількістю пафосу і “соплею”. Але практика показує, що щирість, яку будь-яка людина відчуває на підсвідомості, може не бути прикрашена красивими словами, і все одно потрапить в саме серце наміченої мети не гірше підготовленої, але не щирої мови.

Ще одним важливим моментом вважається “правдивість” сказаного. Не варто давати обіцянок, які не зможете виконати. До місяця з неба це, природно, не відноситься – будь-яка дівчина хоче чути романтичні розмови.

Як здивувати дівчину при зустрічі. Здивувати дівчину при зустрічі, в принципі, простіше простого, особливо, коли фінанси дозволяють з’явитися не з порожніми руками. Таким “шиком” може бути поїздка на орендованому лімузині по вечірньому місту або вітання ансамблем циганів. Правда, підняти настрій і змусити посміхнутися кохану може і не дуже дорога банальність (коробка цукерок, букет з улюблених квітів, м’яка іграшка, парфумерія, косметика) або оригінальність (карта оплати мобільного зв’язку, щоб кохана могла завжди Вам подзвонити або скляночка гарячої кави в холодну погоду).

Чим здивувати дівчину в ліжку. Тепер поговоримо про “найцікавіший” момент у відносинах між закоханими – про інтимне проведення часу. Всупереч сталій, тільки в чоловічих кругах, думці про прямо пропорційність розміру чоловічої гідності і жіночої насолоди в ліжку, головною характеристикою, що відповідає за умілість коханця, все-таки являється його увага до партнерки. Більше концентруйтеся на прояві уваги до партнерки. Не забувайте, що жіночий організм влаштований так, що після оргазму дівчина ще здатна продовжувати любовні втіхи, а ось чоловіки на таке не завжди здатні. Тому для того, щоб у гіршому разі – не провалитись, а в кращому – затвердитися в її очах, як прекрасний партнер у ліжку, потурбуйтеся про те, щоб першою задоволення отримала дівчина. Вже на наступних етапах Ваших стосунків можна буде дозволити собі декілька разів “зстрибнути”, але краще, все-таки, “тримати марку”.

У стосунках, що пройшли “цукерково-букетний” період і тривають вже досить довго, іноді настає момент, коли навіть секс стає буденним явищем, нарівні з обов’язковим сніданком. “Здригнутися” допоможе зміна будь-якої складової інтимного життя: нові пози, незвичайні місця, несподіванка. У сексі кожен чоловік повинен відчути себе художником і творити так, щоб усі постільні сцени не були схожими одна на одну. Старайтеся не лише заради свого задоволення.

Підвівши підсумок можна зробити такий висновок: не народився ще той “джентльмен”, який ідеально підходив би будь-якій жінці. Не варто копіювати “глянсових” знаменитостей – потрібно просто бути собою, як би банально це не звучало. У будь-якій людині є своя, неповторна особливість, яку треба навчитися вміло використати. А якщо, навіть, такі поради не допомогли завоювати серце коханої і вона як і раніше мріє про “олігархів” і “модельні агентства”, то варто замислитися – чи дійсно вона – та сама? Автор статті : Володимир ” Scor” Соломикін.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Луцьк, Рівне, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Дрогобич, Калуш, Ужгород, Виноградів, Стрий, Самбір, Коломия, Черкаси, Житомир, Біла Церква, Жовква, Полтава, Кам'янець-Подільський, Золочів, Червоноград, Харків, Хуст, Дубно, Надвірна, Ковель, Чернігів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Теги: як здивувати дівчину, як здивувати дівчину в ліжку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *